Podranea-Pandorea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Korisnik | ||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prekrasna je, Fermina Daza!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
|
Treba je držati pod kontrolom.Ja to ove godine nisam mogla.
|
||
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Fermina ogromna je i prekrasno izgleda, moja je ove godine bacila dosta novih grana, ali ako ovako nastavi zagušit će sve oko sebe.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
|
Moja podranea je okupirala cijelu odrinu, dvor i prvi kat:
![]() ![]() A ovo je pogled odozgo, sa terase: ![]() ![]() |
||
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
||
![]() |
||
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
|
Divna ti je, Lantana, i moja je procvala. |
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Evo moja PODRANEA je upravo procvala i cvate do zime
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
A moje mlade grančice ![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
|
A, u Dalmaciji do zime, sto je obicno do Bozica, dok ne dodju prve hladne buretine, za kontinent ne znam niti kada bi pocela, niti kada bi zavrsila cvatnju.
|
||
OPG 159365
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Ma da, ta su dva imena toliko slicna, jos kad su stavljena u jednu temu...a biljke su super upravo da se nastave jedna na drugu, pandorea vodi ljeti, a podranea preuzima palicu u jesen.
|
||
OPG 159365
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Cvike su krive za sve
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Enrikova nona, lijepa je jako, sada se vise ne sjecam tocno koliku sam ti poslala, ali mi se cini da je dosta narasla. Koliko ti je cvjetala?
Ja sam u zadnjem postu govorila o podranei, ne o pandorei, podranea cvate samo u jesen, a pandorea cijelu sezonu, nisam sigurna da svi govorimo sada o istoj biljci.
|
||
OPG 159365
||
![]() |
||
|
![]() Sad se pomalo oporavlja
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
moja ne cvjeta, lani je od pola ljeta bila u cvjetovima - to joj je bilo prvo ljeto u zemlji, ali zimus je pozebla do dna, mislila sam da je gotova, kasno je izvirila pa ne znam hoće li uopće i cvjetati dok zahladi |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Podranea jos nema cvijet...valjda ju je zavaralo ovo bablje ljeto...je li kod drugih procvala?
|
||
OPG 159365
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
A moja koju sam kupila ima par mahunica sjemenčica, dakle ..opet sijemo na proljeće!!!
![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Hvala na odgovoru Nina! Postupit ću po tvojim uputama. Ne zaljevam je baš puno ali nisam je niti puno gnojila pa je to možda razlog.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Nije normalno, cvatu vec male biljke par mjeseci stare. Kod mene cvatu reznice cim se zakorijene i krenu desetak cm.
Daj joj dosta sunca, i smanji zalijevanje, zalijevaj tek kad se dobro osusi. Ne bi bilo lose i malo prihraniti sa gnojivom bogatim fosforom.
|
||
OPG 159365
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |