Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koraljna zvončika - Heuchera
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Koraljna zvončika - Heuchera

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 30>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:29

Molim slikice Sarice, obećajte da nećete sve uzeti sebi, ostavite nešto i za nassmile143dugo mi je čekat proljeće, ja bih odmah nešto za zimu, pa da ih ja čuvam do proljeća.

Molim lijepo slikicu i naziv da ja mogu napraviti jednu "zimsku" narudžbu.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:37
Ma je,ostalo je,itekako!Javite dojmove rječju i slikom!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 00:54
I kak da ja nakon ovoga svega znam šta imam u svome cvjetnjaku? Sad sam još veći zbunjoz smile42, ali naći ću sliku svoje jedne jedine slikane po ljetu u cvatu, ali poslikam i sutra( ops danas) kako sada izgleda. Može?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 08:06
Ajde kat.rea, da vidimo i tvoju ljepoticu, nadam se da će se širiti i imati mlade.
RIJEKA

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 08:12
Baš me zanima koju će od desetak fotografija katy odabrati za pokazivanje.WinkLOL 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 10:31

Ako bude toplo (danas je pravi proljetni dan) ova bi mi sjajna ljepotica mogla podariti i cvjetak.

Ajde kat.rea da vidimo tu tvoju ljepoticu.
RIJEKA

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 18:24
Izvještaj ekipe CSI Novi Zagreb na temu heuchera.
Uživajte.

Početak aleje heuhera.

To je završetak aleje.
Kao što vidite biljke su različitih veličina, od mićih do malo većih.
Sljedeće biljke pronašla sam šuljajući se po vrtu.

To je to. Oprostite ako fotke nisu savršene.
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 18:39
Ma prekrasne slike. Baš mi se dopadaju koral. zvončikeHugClap
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:47
retriver sara,zahvala i pohvala za iscrpni izvještaj!Vidim da moram redovno kontrolirati situaciju kod BB,da mi nekaj ne izmakne.
BB,moje poštovanje i duboki naklon,savršeno izveden pothvat,prava izložba za uspoređivanje.Mislim da bum to došla vidjeti negdje u svibnju,prizor bu spektakularan!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:50
Rain, samo ti čekaj svibanj, ja sam već danas kupila 12 kom.Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:59
Sara, hvala ti najljkepša  na ovom forenzičkom izvještaju,  već sam po slici bezecirala neke, vjerujem da ni ja neću proći manje od 12 komada - super moram odmah na teren, samo neka ne bude snijega.
RIJEKA

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:07
već sam bila zabrinuta za tebe Triša , što se ne javljaš.
Neke heuhere su tak miće, da s ovim aparatom ne mogu doći do izražaja.
         Vidjela sam album heuhera kaj si poslala BB, super je.
Ne brini, ima dosta mladih u stakleniku.
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:14
Drage moje, 11. 11. tmuran, kišni dan i nije neko vrijeme za slikanje tako sitnih biljčica, 'bebača'. Jel' ih netko pokušao prebrojiti? Ja jesam, no nemam pojma koliko ih ima. Aleja će se još širiti dok povadim slijedeća dva metara vinki i mrtvih kopriva.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:50
Retriver,već sam ja bila kod BB i odnesla puuuno toga,al vidim da se kolekcija povećava.Sad moram čekati da se bebe razmnože,i onda...
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:52
Kaj je ovo cure? Čovjek se samo malo okrene, ispusti vas iz vida, a vi: 12 ovih, 12 onih, meni tucet, meni dva....!Wink

Hjoooj, sad još kad Tija prođe Alejom heuchera, ostati će samo rupa na rupi!Big%20smile 
Zeka-peka, cure! Ma, ja se jaaako veselim da imam istomišljenice, kojima se heucherice dopadaju.

Fotke možda nisu nešt', ali mi se čini da je pothvat za pohvaliti. Za neke biljčice mi se čini da imaju čak izrazitiju ili bolje uočljivu boju na fotografijama nego u zbilji tmurnog dana.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 22:06
smile227 ovo je stvarno impresivno. Aleja je za 10+, akakvih sve imaaaaa smile39, a ja se bogec bogečki ljetos hvalim sa svojom jednom jedinom vrstom, joj sad me sram smiley1693.gif.
koraljna%20zvončika%20-%20lat.heuchera%20
 evo mojih sirotica danaskoraljna%20zvončika
i ljetos i njen "šlajer" od cvijeća
koraljna%20zvončika

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 22:15
Iz ovih mojih slika se vidi ono što je sinoć Perla komentirala, ista zvončika u različito doba godine drugačije izgleda, ali i kako je rekla Baka Bea u različito doba dana, više ili manje svjetlosti opet je drugačija, a to su moje slike 2 i 3 koje su slikane u razmaku od nekoliko dana....
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 22:16
Kat rea ,naj se plakati,pa svi smo počeli sa jednom i prvom zvončilicom.Poslije smo ubrzano povečavale broj,tak buš i ti!
Perla,si vidla kak smo prpošne,ko listići kan-kana!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 22:37
Kat.rea ne znam zašto nisi zadovoljna svojim heuherama, da su moje bila bih ponosna na njih.
Kao što kaže BB neki primjerci su stvarno bebači, a vrijeme je bilo odvratno, niti sam ja neki majstor za slikanje, niti mi je fotić nešto naročito, ali heuhere su uvijek lijepe i zagonetne. IMam osjećaj da su svaki dan drugačije, kao da su meteropati.
Bit će ova zima zanimljiva u promatranju heuhera-zar ne?WinkWinkWink
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 23:18
R. Saro nisam ja rekla da nisam zadovoljna, naprotiv, ali ja sam se sa tom mojom hvalila kao da imam ne jednu nego 10 aleja, a pojma nisam imala ni koliko ih ima ni kakvih sve ima.....
danas sam pak naletila na ovaj link

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.