Koraljna zvončika - Heuchera |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 30> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Molim slikice Sarice, obećajte da nećete sve uzeti sebi, ostavite nešto i za nas Molim lijepo slikicu i naziv da ja mogu napraviti jednu "zimsku" narudžbu. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ma je,ostalo je,itekako!Javite dojmove rječju i slikom!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I kak da ja nakon ovoga svega znam šta imam u svome cvjetnjaku? Sad sam još veći zbunjoz
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajde kat.rea, da vidimo i tvoju ljepoticu, nadam se da će se širiti i imati mlade.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Baš me zanima koju će od desetak fotografija katy odabrati za pokazivanje.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ako bude toplo (danas je pravi proljetni dan) ova bi mi sjajna ljepotica mogla podariti i cvjetak. ![]() Ajde kat.rea da vidimo tu tvoju ljepoticu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Izvještaj ekipe CSI Novi Zagreb na temu heuchera.
Uživajte.
![]() ![]() ![]() Početak aleje heuhera.
![]() To je završetak aleje.
Kao što vidite biljke su različitih veličina, od mićih do malo većih.
Sljedeće biljke pronašla sam šuljajući se po vrtu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To je to. Oprostite ako fotke nisu savršene.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma prekrasne slike. Baš mi se dopadaju koral. zvončike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
retriver sara,zahvala i pohvala za iscrpni izvještaj!Vidim da moram redovno kontrolirati situaciju kod BB,da mi nekaj ne izmakne.
BB,moje poštovanje i duboki naklon,savršeno izveden pothvat,prava izložba za uspoređivanje.Mislim da bum to došla vidjeti negdje u svibnju,prizor bu spektakularan! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Rain, samo ti čekaj svibanj, ja sam već danas kupila 12 kom.
![]() |
|
![]() |
|
Sara, hvala ti najljkepša na ovom forenzičkom izvještaju, već sam po slici bezecirala neke, vjerujem da ni ja neću proći manje od 12 komada - super moram odmah na teren, samo neka ne bude snijega.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
već sam bila zabrinuta za tebe Triša , što se ne javljaš.
Neke heuhere su tak miće, da s ovim aparatom ne mogu doći do izražaja.
Vidjela sam album heuhera kaj si poslala BB, super je.
Ne brini, ima dosta mladih u stakleniku.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Drage moje, 11. 11. tmuran, kišni dan i nije neko vrijeme za slikanje tako sitnih biljčica, 'bebača'. Jel' ih netko pokušao prebrojiti? Ja jesam, no nemam pojma koliko ih ima. Aleja će se još širiti dok povadim slijedeća dva metara vinki i mrtvih kopriva.
|
|
![]() |
|
Retriver,već sam ja bila kod BB i odnesla puuuno toga,al vidim da se kolekcija povećava.Sad moram čekati da se bebe razmnože,i onda...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Kaj je ovo cure? Čovjek se samo malo okrene, ispusti vas iz vida, a vi: 12 ovih, 12 onih, meni tucet, meni dva....!
![]() Hjoooj, sad još kad Tija prođe Alejom heuchera, ostati će samo rupa na rupi!
![]() Zeka-peka, cure! Ma, ja se jaaako veselim da imam istomišljenice, kojima se heucherice dopadaju.
Fotke možda nisu nešt', ali mi se čini da je pothvat za pohvaliti. Za neke biljčice mi se čini da imaju čak izrazitiju ili bolje uočljivu boju na fotografijama nego u zbilji tmurnog dana.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() evo mojih sirotica danas
i ljetos i njen "šlajer" od cvijeća
|
|
![]() |
|
Iz ovih mojih slika se vidi ono što je sinoć Perla komentirala, ista zvončika u različito doba godine drugačije izgleda, ali i kako je rekla Baka Bea u različito doba dana, više ili manje svjetlosti opet je drugačija, a to su moje slike 2 i 3 koje su slikane u razmaku od nekoliko dana....
|
|
![]() |
|
Kat rea ,naj se plakati,pa svi smo počeli sa jednom i prvom zvončilicom.Poslije smo ubrzano povečavale broj,tak buš i ti!
Perla,si vidla kak smo prpošne,ko listići kan-kana! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kat.rea ne znam zašto nisi zadovoljna svojim heuherama, da su moje bila bih ponosna na njih.
Kao što kaže BB neki primjerci su stvarno bebači, a vrijeme je bilo odvratno, niti sam ja neki majstor za slikanje, niti mi je fotić nešto naročito, ali heuhere su uvijek lijepe i zagonetne. IMam osjećaj da su svaki dan drugačije, kao da su meteropati.
Bit će ova zima zanimljiva u promatranju heuhera-zar ne?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
R. Saro nisam ja rekla da nisam zadovoljna, naprotiv, ali ja sam se sa tom mojom hvalila kao da imam ne jednu nego 10 aleja, a pojma nisam imala ni koliko ih ima ni kakvih sve ima.....
danas sam pak naletila na ovaj link
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |