moje biljčice |
Odgovori | Stranica <1 910111213 150> |
Korisnik | |
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Orhideje su !!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wooow stvarno su super!
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto samo da mi vrt baš ne potone da velim da mi ruže izgledaju ok,izlaze zumbuli,narcise i ostalo proljetno cvijeće.Kasnije poslikam pa stavim koju slikicu
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod mene sve niknulo. I narcise i zumbuli, a jaglaci cijelu zimu cvatu, pa se smrznu, pa ponovno ožive.
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam jučer dobila jednog krasnog žutog na višoj stabljici pa se sad dvoumim da li da ga posadim van ili da mi ostane unutra. ?
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana draga ponovo i nanovo sam pogledala tvoje krasne biljčice i samo me zanima ferraria to je nešto visoko ili nisko i da li se to može tu kod nas kupiti gotova biljčica?
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija ferarija ti je visine otprilike ko perunika a ja sam kupila sjeme u Južnoj Africi-na bidorbuy-u. Tu kod nas ih nema
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteta što ih nema bilo bi je lijepo imati.
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda bude za koju godinu ako ove moje niknu i porastu
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana draga ja ti jedva čekam da vidim svu onu ljepotu koju si kupila u punom cvatu pa makar na fotografijama.
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako to sve procvate ili bar dio budem te pozvala da i uživo gledaš,sad samo nek nikne i raste
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otišao tvoj vrt na drugu stranu, nedam ja to, trebao bi biti zaključana tema kao pokazni primjer.
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti Tija
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam sada došla ovdje i moram reći hana sve pohvale,cvijeće ti je prekrasno!!
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Htjela bi te pitati o nekim biljkama,a pp su ti pune.
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilly izbrisala sam
|
|
adenium
Već proklijao Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo hana napokon prošetah i tvojim vrtom i ODUŠEVLJENA sam !Ruže su ti prekrasne,a anđeoske trube(da li imaš sve vrste šta su na slikama?).Bilježim se za pelcere od truba u boji pošto bijelu imam.
A tek hibiskusi? Divno, divno,divno što drugo reći. |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti adenium ( imam i njih-adeniume ). Imam sve te trube ali kao sjeme pa ako uspiju nema problema za pelcere
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo sam načas skoknula u kuću da ti kažem da ti je santolina upravo na putu. Nisam slala preporukom.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |