moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 150> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orhideje su
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wooow stvarno su super!
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala cure
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
eto samo da mi vrt baš ne potone da velim da mi ruže izgledaju ok,izlaze zumbuli,narcise i ostalo proljetno cvijeće.Kasnije poslikam pa stavim koju slikicu
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
I kod mene sve niknulo. I narcise i zumbuli, a jaglaci cijelu zimu cvatu, pa se smrznu, pa ponovno ožive.
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
ja sam jučer dobila jednog krasnog žutog na višoj stabljici pa se sad dvoumim da li da ga posadim van ili da mi ostane unutra. ?
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hana draga ponovo i nanovo sam pogledala tvoje krasne biljčice i samo me zanima ferraria to je nešto visoko ili nisko i da li se to može tu kod nas kupiti gotova biljčica?
|
|
![]() |
|
Tija ferarija ti je visine otprilike ko perunika a ja sam kupila sjeme u Južnoj Africi-na bidorbuy-u. Tu kod nas ih nema
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Šteta što ih nema bilo bi je lijepo imati.
|
|
![]() |
|
možda bude za koju godinu ako ove moje niknu i porastu
|
|
![]() |
|
Hana draga ja ti jedva čekam da vidim svu onu ljepotu koju si kupila u punom cvatu pa makar na fotografijama.
|
|
![]() |
|
ako to sve procvate ili bar dio budem te pozvala da i uživo gledaš,sad samo nek nikne i raste
|
|
![]() |
|
Otišao tvoj vrt na drugu stranu, nedam ja to, trebao bi biti zaključana tema kao pokazni primjer.
|
|
![]() |
|
hvala ti Tija
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Tek sam sada došla ovdje i moram reći hana sve pohvale,cvijeće ti je prekrasno!!
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Htjela bi te pitati o nekim biljkama,a pp su ti pune.
|
|
![]() |
|
Lilly izbrisala sam
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Evo hana napokon prošetah i tvojim vrtom i ODUŠEVLJENA sam !Ruže su ti prekrasne,a anđeoske trube(da li imaš sve vrste šta su na slikama?).Bilježim se za pelcere od truba u boji pošto bijelu imam.
A tek hibiskusi? Divno, divno,divno što drugo reći. |
|
![]() |
|
hvala ti adenium ( imam i njih-adeniume
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo sam načas skoknula u kuću da ti kažem da ti je santolina upravo na putu. Nisam slala preporukom.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |