Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 69> |
Korisnik | ||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bravo za lantanu!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ovaj na prvoj slici imam i ljubičasti i roza boja i sad će i moj da cvijeta
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Niho ja se u taj phlox zaljubila, i sada mi je žao što ga nisam više kupila...
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
raširit će se on dovoljno za koji mjesec
![]() super će biti kad se sve razraste ..još ako imamo različite boje cvijećki moći ćemo se mijenjati kao klinci za sličice ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
hej pa ti si more toga zasadila,koja ce to prekrasna đungla bit
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Došlo proljeće kod tebe Proljeće
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Pohvale za sina ! Mamin sin ?!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ima mali smisla
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Najradije bih vam stavila sliku mog anđela ali još uvijek sam pri zdravoj pameti ( nadam se) pa neću!!! Danas sam se sa ovim biljkama ponovila...
Išla sam po postinjsku ružu koju nikada prije nisam primjećivala ali sada...
Normalno da sam kupila i gaillardio za svaki slučaj ako moja ne nikne ( po drugi puta)!!!
|
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
fantazija je sve superrrrrrr
|
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Vidim po forumu da vas puno ima phlox, ja ju nisam nikad imala a cujem da je prilicno popularna i ovdje, moram naci mjesta i za nju
![]() A tulipan narastao u onom malom procjepu, pa kako je lukovica stala
![]() |
||
![]() |
||
|
Vjeruj mi da stvarno ne znam to za tulipan, ali je štosan zar ne???
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Tulipan je pravi borac
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlično,a gle tulipana kako nraste u raspuklini!
|
||
![]() |
||
|
Netko me je pitao kako moje cvijeće, pa evo da stavim malo slika... ![]() I Shashin se odlučio procvjetati što me jako veseli...
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
stvarno svega u tebe, tulipan je čudo! i ja san se zaljubila u phloxe...
|
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
Minimode ja svake godine otkrijem neki novi cvijet u koji se zaljubim.
Ove godine su to phlox, gazanije, dalije...
Evo mojih novih ljubimica.
![]() Ove ću sutra s guštom posaditi, a neke su već u teglama...
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |