Dnevnik mog ne/rada |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto kišurine kod mene pa konačno stignem zaviriti i u vaše dnevnike(ko zna možda bum i slike stigla pogledati)
Iris,kaj ti to imaš od dvorišta da će ti sve to stati?Pa ti samo sadiš,aj sad i uslikaj,da slinimo malo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne brini...ima kod mene dvorišta..sve stane
![]() slinjenje na proljeće
![]() kod mene palo 5 kapi kiše ali još je oblačno pa se nadam da će pasti prava kiša
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Potjerali smo kišu prema Klisu, nadaj se za koju uru.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
iriiiiis ne daj nikome da te ljuti
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kontesa čekam
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
.... nema problema Iris, drugi put šaljem popis, oprosti moj propust, ali sve je bilo u vremenskom škripcu. Sad se prisjećam: žuta rudbekija, brončani komorač, budleja šarenolisna, ona trava je miskantus, ako sam što zaboravila odgonetat ćemo na proljeće. U tom postavu možeš još naći mjesta za žuti stolisnik i zlatoglavicu koje već imaš, ako nemaš timijan i salviu poslat ću ti sjeme, manja je poštarina.
|
|
![]() |
|
Bea otkud bi ti bila kriva...pa ti si lijepo na svakoj biljci napisala kako se zove
![]() kadulju i timijan imam a i lako ih pronađem u divljini kod sebe al imam cijelu zimu da smislim šta mi još treba i javim ti
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
čekaj samo,naći ću ja i papirić na koji sam sve zapisla pa da vidiš
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
jel ko i ja svoj ?
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
|
![]() |
|
biserkama
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A tek da vidiš tvojih 8 ceasalpinija -
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iriiiis ja sam svoj papirić našla,ustvari to nije papirić već jedna produljena kuverta
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
svečano priznajem da ništa ne radim....al iduči tjedan ću
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ovo je najneobičniji i najotkačeniji dnevnik koji sam tu pročitala, želim nastavak.
![]() |
|
![]() |
|
hehe Tija....pa zima je...a ja ko medo....spavam zimski san
čim dođe proljeće oživit će i dnevnik
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Iris veselim se čitanju i jedva čekam nove dogodovštine.
|
|
![]() |
|
kud svi turci tu i mali mujo
![]() ![]() zbranjanje šteta poslije moje zloćeste kujice...otkopala i izvadila jednu ružu i orezala forziciju malo prije cvjetanja
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro si rekla Iris ovo: Kud svi Turci tud i mali Mujo.
Ni ja ne sijem ništa, ja bi to odmah u zemlju , pa čekam da malo stopli, ali neke ću ipak posijati u pitare, jer su neke nove vrste pa neznam kako će se ponašati. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I ti zbrajaš štete od psa
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |