Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 107108109110111 126>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2013 u 07:42
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

ova slika je prekrasna,
tvoje stranice su zaslužile da se ponovi,
kraljica za kraljicu.

I SlavujceEmbarrassedEmbarrassed da sam mogla da preskocim ovaj tvoj komentar...ali od tebe ovakve reci

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2013 u 08:24
Sve pršti od boja i mirisa, kod tebe prava cvjetna čarolija. Gušt je prošetati tvojim stranicamaHeart
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 18:40
kod tebe kao da dolazi proljeće....ili si preskoćila zimu
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 20:20
draga leona pa nemogu vjerovati da ovo sve kod tebe još uvijek cvjeta, blago tebi ,posebno su me se dojmili tvoji hibijismile55smile79
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 21:01
Dvorište ti je prelepo smile141 
Cvetna ostrva dobila novo ruho,travnjak se zeleni k'o u proleće a biljke cvetaju li cvetaju...šta više poželeti!   
The impossible is often the untried.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 18:25
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Sve pršti od boja i mirisa, kod tebe prava cvjetna čarolija. Gušt je prošetati tvojim stranicamaHeart

Nisa draga Hugi meni je gust sto te vidim i da citam ovako lepe reci
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 18:27
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

kod tebe kao da dolazi proljeće....ili si preskoćila zimu

Joj,Ajama ko mi to kaze,ali eto hvala,zadovoljstvo te videti smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 10:30
Ovog puta cu pohvaliti bugenvilu i "pticju perspektivu". Zaista, tvoje cvece ostavlja bez daha! A svaka cast i za ogradu, daje komletan utisak savrsenstva!smile141smile79
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 17:54
Nagledala sam se predivnih hibiskusa... prelijepa raskoš boja! Dojmila me se i pampas trava, baš lijepo dominira na cvjetnom otoku! Uvijek se divim i predivnoj bugenviliji - osobito kada je u vazi! smile162
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 18:53
Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

draga leona pa nemogu vjerovati da ovo sve kod tebe još uvijek cvjeta, blago tebi ,posebno su me se dojmili tvoji hibijismile55smile79

Draga Fani,prvo jako mi je drago sto te ponovo vidim,zelim ti sve najlepse u daljnjem zivotu,i hvala ti sto si nasla vremena da prosetas po mojim stranicama i ostavis tako lep komentarsmile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 18:55
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Dvorište ti je prelepo smile141 
Cvetna ostrva dobila novo ruho,travnjak se zeleni k'o u proleće a biljke cvetaju li cvetaju...šta više poželeti!   

Beti,hvala ti na poseti i sve moje nije vise ni priblizno kako je tvoje lepo,sta da radim ko ume ume.smile73
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 18:56
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Ovog puta cu pohvaliti bugenvilu i "pticju perspektivu". Zaista, tvoje cvece ostavlja bez daha! A svaka cast i za ogradu, daje komletan utisak savrsenstva!smile141smile79

Hvala ti draga moja Wanesa.smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 18:57
neču hvalit ali cvjetne gredice su ti zaista lijepe,sviđa mi se kako si ih sredila,pozdravčić ,idem još malo listat i uživat u tvom raju
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 18:29
Da se pohvalim /uspela sam da ispelcarim bas lako
Streptokarpus

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 18:30
I oziljen iz lista
i pustinja u coveku
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 18:54
smile141
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 18:56
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Beti,hvala ti na poseti i sve moje nije vise ni priblizno kako je tvoje lepo,sta da radim ko ume ume.smile73

Eh,draga moja,lako je meni kamenčiće ređati...to može svakoWinkLOL ali,ova lepota koju ti svojim umešnim prstićima stvaraš je stvarno nešto posebno...osećaš svaki listić kako diše i pružaš mu sve ono što mu treba da baš u tvom domu reši da pusti korenje i tu ostane!Heart
The impossible is often the untried.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 12:36
Potpisujem šetnju
Bravo za streptokarpus,savršen je!
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 19:36
Netko ovdje ima stvarno čarobne prstiće, sve još uvijek cvijeta. Ruža prekrasna. smile55
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 07:42
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Nagledala sam se predivnih hibiskusa... prelijepa raskoš boja! Dojmila me se i pampas trava, baš lijepo dominira na cvjetnom otoku! Uvijek se divim i predivnoj bugenviliji - osobito kada je u vazi! smile162

Draga Desert,drago mi je sto te vidim u poseti i lepim recima,jeste ja sam par metlica stavila u ćup i zaista lepo deluje,a Bugica,ja bih volela vise da je u zemljiLOL onda nebih morala vuci teske saksije i imati problem kod smestaja.Hug
i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 107108109110111 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.