Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 107108109110111 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1321
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 14:09
Evo da i ja napokon ostavim trag.........
Prekrasna ti je lespedeza ali dakako ni ostale ne zaostaju!
Imaš nekih neobičnih biljkica koje vidim po prvi put i baš su fora!
Žao mi je što ne mogu češće ostaviti trag..........ali tu sam ja, uvijek negdje u blizini iako me ti možda ne vidiš! Wink
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 22:34
Ajamasmile79
Desert rose, trubice su biljke u koje se lako zaljubiti. I ja sam ih lani "upoznala". Vjerujem da ćeš se nagodinu i ti dičiti svojima. 

Floramy, hvala ti na posjeti, komplimentima. Samo ti meni svrati! 
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 23:05
prekrasna ti je "dama u žutom" Clap a ni gospodin u plavom ne zaostaje smile71
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 08:57
Marismile78hvala na posjeti!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 09:03
Da podijelim izgled izgled moje dame prije nego cvjetovi počnu venuti....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 17:36
prekrasna ti je damaHug
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 20:26
oduzima dah, divna je
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 22:34
Klaudija smile78
Moon smile78

Hvala vam drage moje, na posjeti i komplimentima za moju damu!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 08:50
Brugmansija ti je za pricu...uh bas je prelepa ovako mi izgleda kao suncobran,sve ti je lepo ali ja bih molila sliku Lespedese na sunceLOL,da vidim kako sad izgleda da proverim ima li neka semenkaLOLsmile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 22:20
Leona.... nema sunca, kiša davi li davi!LOL

Neću slikati lespedezu, ubila ju ova nemilosrdna kiša, i sva je "pokisla" i snuždena. Ali sjemenke pravi!!!
Sad fino drži fige da se sunašce smiluje još koji dan, pa da sjemenke i sazriju.
Tebi smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2013 u 13:01
aajmee predivna je ova tvoja truba, pravo malo drvo :) koliko je stara?
a lespedeza! bez teksta sam ostala pred njom smile39
naravno to je samo mali dio tvog vrteka koji mi se sviđa Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2013 u 14:55
Malo sam se prošetala po tvom baranjskom vrtu. Svakog dana otkrivam sve više i više predivnih biljkica.....Lespedeza je posebno fenomenalna.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2013 u 21:20
Kontesaa, dobro mi došla!Hug
Truba je 2 godine stara, oduševilo me kako je napravila krošnju. Voljela bih nekako održati taj oblik i slijedeće godine.

Sanja,Hug Znaš, tebe smatram napola domaćom, ili kako bi rekli "uvoznom baranjkom"
Vidim i tebe lespedeza oborila!

Hvala vam, cure moje, na posjeti i lijepim komentarima smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 19:58
dadinica, anđeoska trublja je sva raskosna, a u lespedezi smo, cini mi se prekratko uzivali, i ti u tvojoj i ja u svojoj. Sve je pokvarila kisa, bas kak ti velis "ubila ju", ali na srecu ne za stvarno. Evo sad upravo i slusam o snijegu u Austriji, brrrrrrr.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 20:21
Carol, hvala ti na posjeti!
Nadam se da će na godinu jesen biti ljepša i da ćemo u lespedezi duže uživati! A što se snijega tiče, samo neka on ostane u Austriji! Nama ga još ne treba!!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 20:23
Opet i opet i opet me oduševila prima-balerina u žutom, biram riječi kako je opisati ali neznam, možda samo "morala bi krasiti "scalu" u Milanu " da je se svi dive kad prenose koncerte iz dvoranesmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 20:27
Aralija,Hug
sad sam se slatko nasmijala.... već sam vizualizirala Milansku "scalu" sa trubama po pozornici.....
Hvala ti draga, ovo je naj-kompliment koji je moja dama dobila!
Tebi velikasmile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 10:59
Samo da ti poyelim srecu u presadjivanju tvoje divne Lespedese neka su Andjeli u pomoci

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 13:38
Trublja je stvarno posebna, reflektira još više sunca, ovog koje nam se škrto pokazuje posljednjih dana. Stvarno je predivna biljkica, morat ću si i ja jednu nabaviti. Vidi se da i kod tebe majstorice biljke uživaju, a torta... bez riječi! Nisam na žalost stigla sve pregledati, zadnjih nekoliko stranica,ali stavljam na svoju "to do" listu i prvom prilikom u šetnju unatrag! Veleiki pozdrav!!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 20:22
Sve ti je za pohvalu ali dvije dame jedna žuta a druga ljubičasta ipak prednjače .
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 107108109110111 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,387 sekundi.