dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 107108109110111 139> |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da i ja napokon ostavim trag.........
Prekrasna ti je lespedeza ali dakako ni ostale ne zaostaju!
Imaš nekih neobičnih biljkica koje vidim po prvi put i baš su fora!
Žao mi je što ne mogu češće ostaviti trag..........ali tu sam ja, uvijek negdje u blizini iako me ti možda ne vidiš!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama,
Desert rose, trubice su biljke u koje se lako zaljubiti. I ja sam ih lani "upoznala". Vjerujem da ćeš se nagodinu i ti dičiti svojima. Floramy, hvala ti na posjeti, komplimentima. Samo ti meni svrati!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna ti je "dama u žutom" a ni gospodin u plavom ne zaostaje
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, hvala na posjeti!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da podijelim izgled izgled moje dame prije nego cvjetovi počnu venuti....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna ti je dama
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oduzima dah, divna je
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija
Moon Hvala vam drage moje, na posjeti i komplimentima za moju damu!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brugmansija ti je za pricu...uh bas je prelepa ovako mi izgleda kao suncobran,sve ti je lepo ali ja bih molila sliku Lespedese na sunce,da vidim kako sad izgleda da proverim ima li neka semenka
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona.... nema sunca, kiša davi li davi!
Neću slikati lespedezu, ubila ju ova nemilosrdna kiša, i sva je "pokisla" i snuždena. Ali sjemenke pravi!!! Sad fino drži fige da se sunašce smiluje još koji dan, pa da sjemenke i sazriju. Tebi
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aajmee predivna je ova tvoja truba, pravo malo drvo :) koliko je stara?
a lespedeza! bez teksta sam ostala pred njom naravno to je samo mali dio tvog vrteka koji mi se sviđa |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam se prošetala po tvom baranjskom vrtu. Svakog dana otkrivam sve više i više predivnih biljkica.....Lespedeza je posebno fenomenalna.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesaa, dobro mi došla!
Truba je 2 godine stara, oduševilo me kako je napravila krošnju. Voljela bih nekako održati taj oblik i slijedeće godine. Sanja, Znaš, tebe smatram napola domaćom, ili kako bi rekli "uvoznom baranjkom" Vidim i tebe lespedeza oborila! Hvala vam, cure moje, na posjeti i lijepim komentarima
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica, anđeoska trublja je sva raskosna, a u lespedezi smo, cini mi se prekratko uzivali, i ti u tvojoj i ja u svojoj. Sve je pokvarila kisa, bas kak ti velis "ubila ju", ali na srecu ne za stvarno. Evo sad upravo i slusam o snijegu u Austriji, brrrrrrr.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, hvala ti na posjeti!
Nadam se da će na godinu jesen biti ljepša i da ćemo u lespedezi duže uživati! A što se snijega tiče, samo neka on ostane u Austriji! Nama ga još ne treba!!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet i opet i opet me oduševila prima-balerina u žutom, biram riječi kako je opisati ali neznam, možda samo "morala bi krasiti "scalu" u Milanu " da je se svi dive kad prenose koncerte iz dvorane
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija,
sad sam se slatko nasmijala.... već sam vizualizirala Milansku "scalu" sa trubama po pozornici..... Hvala ti draga, ovo je naj-kompliment koji je moja dama dobila! Tebi velika
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trublja je stvarno posebna, reflektira još više sunca, ovog koje nam se škrto pokazuje posljednjih dana. Stvarno je predivna biljkica, morat ću si i ja jednu nabaviti. Vidi se da i kod tebe majstorice biljke uživaju, a torta... bez riječi! Nisam na žalost stigla sve pregledati, zadnjih nekoliko stranica,ali stavljam na svoju "to do" listu i prvom prilikom u šetnju unatrag! Veleiki pozdrav!!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je za pohvalu ali dvije dame jedna žuta a druga ljubičasta ipak prednjače .
|
|
Odgovori | Stranica <1 107108109110111 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |