Naše dvorište |
Odgovori | Stranica <1 107108109110111 140> |
Korisnik | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trube su Ideja za sadnju odlična .
Ja imam bijelu i voljela bih imati žutu i roza (može li koji pelcer)!!???
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa, hvala i slažem. Takve velike su upravo otkako ih sadim u zemlju( sa bubnjem), a dok su bile u tegli samo su se mućile...
Medo , tigrica/žirafa. Interesantne su jer iz jedne stabljike cvatu u više navrata, kao i acidantere ( mirisne gladiole).
WL, ja mislim da ja budem vama dosadila sa z trubama , a šta mogu kada ih obožavam.
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko, super, valjda će se uspjeti zakorjeniti, pa neće valjda ovo ludo vrijeme potrajati, ipak je malo prerano za tako niske temperature.
Lilie, naravno da može , samo pošalji adresu.
Svima puno hvala .
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne trube
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu vjerovati da nisam tako dugo bila kod tebe!!
Prvo onaj Rein pogled. Pa kuća je prava kućica u cvijeću!
Onda ruža pokrivačica tla. Prekrasna je. Naravski trube vode ovog časa.
Stvarno ti je vrt
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je u tebe, sve je lijepo . ali kao što reče baka, trube vode.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katice, kako je banana mama??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek se divim tvojim trubicama
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj toliko ste ishvalile moje trube da me je , hvala puno svima svima. Hvala Bogu nije ih ova kiša i prohladno vrijeme uništilo, cvatu i dalje punom parom.
a banana je ovako izgledala 29.08.
a ovako danas
nema neke razlike, zar ne? mislite?
Razlika je u dužini ove "stabljike" na kojoj visi cvijet... uglavnom, ona i dalje otvara cvjetove, samo joj bananice otpadaju, što se zametnulo, zametnulo, prvih 5 redova banana, a ostalo 4,5 reda i to je to... a hoće li preživjeti ili će propasti nakon cvatnje , vidjeti ćemo.
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala lepeka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije me bilo par dana pa nisam vidila tvoje novitete, banan ti je predivna, sigurno je treba zimi dobro čuvati.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe nema što nema, samo kliknem i pojavi se biljka po mom guštu - prekrasno. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E drage moje, nažalost ništ od berbe banana kod nas, jer koliko sam ja čitala njima treba 14 ( ili 16) sunčanih mjeseci, u kontinuitetu naravno, da bi dozorile, a toga ni kod nas . Več sam se bojala da bude cvjet propao za ovih niskih noćnih temperatura, no za sada se dobro drži...
Smail, da treba ju dobro upakirati po zimi, žičana ograda, bala slame ili sijena, krović odozgor da ne zakišnjava...
Jučer mi zaštekalo postavljanje slika, pa prvo još zaostale jučerašnje slike...
ove dvije ruže imaju skoro istu boju, no na slici baš ne izgledaju tako...
prva je čajevka, a druga penjačica
hibiskus
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Društvo na stolu, u carstvu hladovine
gvinejica i begonijica MM, ovo šarenolisno - roza/zeleno je nešto od Shashe, skroz lijevo su srčeka od Bromelije, koja nešto razmišljaju bili nebili rasla , a u malim teglicama su zapelcana ricava kalanhoa i biberovac od Konte ili Goge zg ( sory neznam porijeklo).
I konačno cvijet kohlerie
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas me poslije posla dočekala obavijest o paketu, pa sam išla po njega, a ono ne paket, nego paketčina od Šmčkice, hvala draga .
A kako je u paketu bilo puuuuno svega, za identifikaciju trebam njenu pomoč...
1. dvije nepoznate biljke sa korijenjem u teglici
2?
3. ?
4. zebrina i zeleni batat
5. ?
6. tamjan
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su ti prelijepe,a banana vrlo interesantna,a pokloni super
|
|
Odgovori | Stranica <1 107108109110111 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |