Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 370> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lantana čekamo slike,dobro došla kući.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lantana, očito bi slijedeće godine ( ajme, zapravo je to već ova) trebala putovanje planirati nekim drugim smjerom da se upriliče susreti s ostalima, koji bi te željeleli vidjeti.
Kamo sreće da je uz more neka dobra cesta, mogla bi i do nas!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Čekamo slikeeee!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dobro nam ti došla u svoj vrt
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ovi međimurski dvori su zanimljivi, je l to u Vž
tako si mi nekako prohujala pokraj mene, a vidi kolko si bila na godišnjem ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Lantana, ti si se stvarno nauživala, brzo će ljeto pa eto Roka tebi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo i mene kod kuće nadam se da ću sada imati malo više vremena ua forum.
Već je bio mrak pa neznam što je vani, ali jako je toplo. Kad smo istovarili auto najviše je bilo cvijeća, hvala vam drage moje uvijek ću se sjećati tih lijepih trenutaka, sutra ću slikati. Cijelim putem je bilo sunce. Stali smo na Rastoke, bilo je predivno. Puno sam slikala, ali to ću staviti u razglednice kad stignem. U Kutinu i VŽ je bilo super, jedino je rastanak s Rokom uvijek težak. Hvala još jednom na lijepim čestitkama i željama i na predivnom druženju. Moje kolegice sa fakulteta su me odvele na ručak u Međimurske dvore (mislim da se tako zove restoran), prekrasno je tamo, od ambijeta, do jela i sve puno cvijeća, evo jednog detalja pokraj ulaza i svima veliki pozdrav ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sigurna sam da ti je srce prepuno i dojmova sa susreta i tvog najdražeg Roka!
Uskoro slijedi i susret s galebovima, sretan ti put draga! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, kako je danas kod tebe - ovdje u Rijeci proljeće, sigurno već i ti uživaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I lantana da li se još uvijek skitaš po bijelom svijetu, ili možemo zaželjeti dobrodošlicu doma?
Kakvi su dojmovi sa zimskog godišnjeg odmora?
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lantanica, da sam znala da ćeš i sljedeće dane uživati u cvjetovima orhideja, cveknula bi ja veću granu, ali i meni je milije staviti par cvjetica u kristalnu posudu, izgledaju mi gracioznije, otmjenije,( da me ne čuju ove u teglama)!!!
Veliki pozdrav i pusa ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne su orhidejice - kakvo je i druženje bilo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam na čestitkama, još malo pa ću kući, a do tada uživam još malo s mojim Rokom.
Na stolu su orhideje sa rođendanske torte, koju je Free donjela na varaždinsku kavicu i podsjećaju me na svih vas ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav Lantana, jedva čekam "prave" proljetne slike, iako je kod tebe i sada kao da je proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bože pa kod tebe vrt pun cvijeća
![]() Želim ti sretnu i i uspješnu godinu. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
pozdrav ptičici,fot.su ti lijepe,a i cijela priroda u tvom kraju
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Lantana , prekrasno cvijece imas a sta ce tek biti po ljeti !
Sve najbolje ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |