OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma stvarno imam dosta sukulenata, pa kad vidim nešto novo ne mogu odoliti.
Pa tako malo po malo, ne čini ti se neki trošak, a da je zbrojiti ...... Ali eto, znaš kako se kaže, svaka budala ima svoje radovanje |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A vidi koliko nas ima. U vrtnom centru sadnica 12 kn. Zato ja kupim u shoping centru odmah dvije za 7 kn i pričam mojima kako sam uštedjela. Glupa teorija, al' veseli!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
kako kažu ostali, sukulenti su ti prekrasni, klima ti ide na ruku, i neka.....uvijek volim prošetati iznova i iznova tvojim lijepim vrtom.....
Kamenjar?, pa najlijepši mi je kad je prirodan i kad ga sam napraviš po svom ukusu i svojoj želji....
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Vidim...dobro ti je krenulo!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Novi sukulenti su super, ne može čovjek vjerovati koliko ih vrsta ima, a ti si mislim najveći kolekcionar na forumu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako sada izgledaju otočke voćke?
Mandarine su zrele ![]() Grejp još mora požutiti ![]() Nešpula cvjeta ![]() Žižula ostala bez lišća ![]() Kaki jabuka bez lišća, ali sa još malo plodova ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ne mogu ti poslati PP, daj malo pobriši
![]() Jedva čekam vidjeti novi kamenjarčić, baš će se lijepo tamo uklopiti, jedino ne znam hoće li biti dovoljno sunca zbog zida.
|
|
![]() |
|
A što se događa s cikasicom? Ništa novo, nikako da se otvori ta glava u sredini i da se pokažu narančaste sjemenke. (Ta glava u sredini veća je od nogometne lopte)
![]() |
|
![]() |
|
Horti, pobrisala sam pp
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
OTOK predivno ti je tamo. cvjeta, cvjeta i kod nas a di neće u Primorju
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ti uvijek imaš posebne sukulente
![]() Obožavam kaki, moja susjeda ima ogromno staro kaki stablo pa se svake godine nuživam slatkih plodova a jedne sam godine radila i marmeladu.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Otok šta je nešpula -izvini molim te ali ja prvi put to čujem ....a cikasica -vidi kako je prekrasna -da hoće puknuti i 1 sijeme meni doletiti
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
cvijeće ti je prekrasno...doista nemam riječi.....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vidim da smo svi radoznali kako će ukroćena goropadnica izgledati
![]() mandarine samo čekaju da ih se pobere hmm ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Niho, nešpula je voće, dosta rašireno tu kod nas. Imaš tu na forumu o nešpuli pod voće, pa pogledaj.
Jako je fino, mljac. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A što reći?Krasna begonija, krasni sukulenti a o voćkama i palmi da ne pričam. U vrtu iznad mene ima jedna nešpula i baš sam je gledala, ogrooomna i puna cvjetova. Baš lijepo stablo.Iako je pola krošnje iznad moje gornje livade, meni pada samo lišće... ne mogu ni ukrasti jednu voćku, jer je previsoko! |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Bravo Otok! Uvijek s radošću posjećujem tvoj vrt a naročito kad su sukulenti u pitanju. Jesam li to ja propustila koju pošiljku ili si ih nabavila na kopnu?
![]() |
|
![]() |
|
Nisam mrdnula sa otoka, prema tome - K.....
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš je super...posebno mi se sviđaju mandarina i grejp..baš super..a cikasica je
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Voćke su baš super, i kod nas sam vidjela tu kaki jabuku, jako je interesantna ovako s plodovima bez lišća. Bravo za K... što bi mi bez njega.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |