Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 106107108109110 120> |
Korisnik | ||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
e, ovo sam si danas kupila u Obi-ju....piše da je to crvena vrtna banana
i, najvažnije, pisalo je da košta 11,09 kn! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
clematis...
|
||
|
||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Klematis je prekrasan!
A i ulov iz OBI-ja je dobar, pogotovo cijena
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pa tko bi takvoj cijeni odolio,a nema ni razloga za odoljevanje
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lovro,pa ti si počela sve neke jestive biljke uzgajat
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lovro...bajkovito i rajski..ovdije kod tebe...sviđa mi se jaaaako, sve sam spregledala
|
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da nije kasno isla bi gledat gdje mi je vrtna tradescantija,tek sad kad vidjeh tvoju sjeti se da sam je i ja imala...tvoja je bas bujna ,jeli ti prezimila vani...ulov ti je super ,cijena povoljna ko bi joj odolio a i vrt ti je bujan i rascvjetan
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
To bi mogla biti Ensete ventricosum ili cak Ensete ventricosum 'Maurellii' |
||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ljepotica iz Ludbrega je baš prava ljepotica. takvu još nisam vidjela!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lijepo se zašarenilo, klematise posebno hvalim
|
||
Neka se sve zeleni
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da, Kreos, sad sam malo proučila kartončić...piše Ensete maurellii! |
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ostalima,
|
||
|
||
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zavidim ti na ljepotici iz Ludbrega. Meni nikako ne uspjeva uživati u njima u vrtu. Na kraju su svi neuspješni pokušaji sađenja hortenzije u vrt, završili u nekoliko kaljeva na terasi. |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lovro, spavaš?
Daj koju sliku onog sjenovitog kutka kojeg tako rijetko slikaš! Sad je sigurno prekrasan na ovoj kiši!
|
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Lovro, vrijednice, imaš prekrasno cvijeće, klematisi su mi prekrasni.
|
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drage/i moji..izgleda da stvarno spavam...ništ nisam napravila ovog proljeća...moram priznati, i da su još sve sjemenke u kutiji..i čekaju....čekaju nešto...
Bojim se da neću ni sijati...eventualno dvogodišnje..al..vidjet ću...mislim da mi uz pomanjkanje vremena nedostaje i energije...Čekam sunce da napunim svoje "solare" al ...izgleda da ću još dugo čekati... I da ne ispadne da baš ništ ne radim..poslikam tu i tamo koji cvijet...evo nekoliko sličica, da ne ispadne da štrajkam.. |
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod mene upravo kiši, nadam se da je kod tebe sunce da se probudiš i vataš posla vidiš kako je pčelica marljiva na tradeskantiji..... još ti nije kasno ni za sijanje , ja planiram ovih dana još jednu turu niskih kadifica jer ove prve su mi znikle na parove razbrojs
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Radila ti ili ne radila biljčice su lijepe.
|
||
Odgovori | Stranica <1 106107108109110 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |