Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 125> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u ovaj vrt često dođem,
izgubim se u ljepoti, učim i upijam mir kojim zrači svaka tvoja biljka! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Hvala svima na posjeti i komentarima.
Camellia,Mira K - To vam je Tanacetum haradjanii,dosta je rijedak u uzgoju.U blažim podnebljima može rasti vani ali na kontinentu mislim da bi stradao.Jako je osjetljiv na vlagu radi gustoće listova,već sada je dio listova istrunuo. josipa - ovo je Miscanthus adagio,bude jako lijep i dosta je nizak ali zauzima dosta prostora u širinu. Carol - ovaj vrt je za moj gušt i njega vam prikazujem ali u stvarnosti živim na selu i radim sve što spada u seljačke poslove.Imam dosta voćaka i većinu sam si sam cijepio a radim i na nekim sjemenjacima od voća. |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prelijep vrt za opuštanje.... i, usuđujem se reći, nama posjetiocima za maštanje.
Prelijep i prebogat!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Moja velika želja je vidjeti jednom ovaj vrt u živo. Predivan je u jesenkom izdanju.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ovaj vrt je stvarno lijep, vidi se da nije "od jučer" Puno je tu godina utkano, što bogatih, što škrtih, no ipak je sve u konačnici raskošno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ovaj puta, kao i svaki do sada, uživala sam u šetnji divnim vrtom
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Inače nisam puno pisala na ovom forumu,ali sad jednostavno moram reći,a ne znam kako da se uopće izrazim i pohvalim dovoljno ljepotu Vašega vrta.Osim što su vrste cvijeća i ostalog bilja u zavidno velikom broju i njihova raznolikost mi izgleda tako nedostižno,vidi se da je i Vaša kreativnost kojom je to sve uglazbljeno u predivnu priču na vrlo visokom nivou.Toliko sam na netu vrtova pregledala,valjda na tisuće, ali ovaj vrt je "ono nešto" što se može samo sanjati.Svaka čast. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ljepo reče temzi ovo se može samo sanjati -mule ovo nije vrt samo za tvoju dušu to je vrt za puuuuno duša sa ovoga foruma
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivan kamenjar, pa vrtić sa zidom, pa ciklame, pa tradescantia u vrtu..pa..tko bi sve nabrojio, užitak je šetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
večeras sam otkrila mjesto na koje ću ići da odmaram oči i dušu,
svaka čast,sve i jedna slika su me oduševile i u isti tren i opustile čista petica ![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Sjedim od jutros i vrtim stranicu po stranicu tvog vrta. Rječi za pohvalu nemam, samo se pitam zna li ovaj čovjek koliko je ovo prekrasno i koliko on vrsta cvijeća u svom vrtu ima. Sve pohvale od mene. Prekrasan vrt koji se još ljepše stopio sa prirodom. Bravo za sav trud koji ulažeš.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |