Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 243> |
Korisnik | |
SolarWindKiss ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trubica? Koje su boje cvjetovi?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tomo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
Mislim da bi crveni trebali bit.
|
|
![]() |
|
SolarWindKiss ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
Ako su cvjetovi u obliku trubice i narandzasti su do crveni onda je tekoma....mada listovi dosta lice na listove glicinije, ali opet, njeni cvjetovi nemaju veze sa trubicama....
![]() |
|
![]() |
|
tomo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
glicinija nije sigurno, ali zato tekoma je
![]() hvala! |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Tekoma je, moja sada isto tako izgleda. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kako se zove ova trajnica, ima žute cvjetove?
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jeruzalemska kadulja - phlomis, vjerojatno
fruticosa
|
|
![]() |
|
Cosmic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
hvala do neba! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo sam dobila na poklon kad sam kupovala neke biljčice. Prodavač nije znao kako se zove.
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala Natalija
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
otok možda je Pilea microphylla?
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Otok slažem se s Natalijom,a zar te biljke ima još u nabavi?
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
jel netko mozda zna sto je ovo..neki sukulentić, al koji ?(naaatalija ![]() |
|
![]() |
|
možda echeveria setosa deminuta ili rundelli... možda neka graptoveria
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
guglala sam nazive..nekako mi se najvise cini da je e.setosa deminuta
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i mene za pomoć molim
Plava ivančica? ( ja nikad čula ) teta kaže trajnica je ![]() By belicasmelica at 2012-04-25 nešto cvate bijelo ili roza ![]() By belicasmelica at 2012-04-25 sijala miks i sad neznam što je ![]() By belicasmelica at 2012-04-25 i ovo molim ![]() By belicasmelica at 2012-04-25 |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Japanski javor (Acer palmatum var.) no ne znam koji je. da li je patuljasti? Molila bih ID kako bih ga posadila na najbolju moguću poziciju
Onoliko koliko sam sama uspjela guglajući pronaći, mislim da se radi o japanskom javoru - Acer palmatum dissectum garnet, no naravno nisam sigurna pa bi mi trebala potvrda nekoga tko zna
|
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Acer palmatum disectum. Disectum zato što ima urezane listove. Po boji bih rekao da je garnet ( granat - dragi kamen crvene boje)
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ante3009.....hvala
![]() |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Acer palmatum disectum raste grmoliko i grane mu padaju prema dolje. Nikako ga ne smiješ orezivati jer se on sam najbolje oblikuje. Jedino što smiješ je to da mu otkineš suhe grančice kad počne vegetirati u proljeće.
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |