Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 243>
Korisnik
Poruka
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 23:04

odavno nisam bila tu Triša, ostala sam bez riječi kad sam vidila tvoju bungeviliju-stvarno je predivna,...hibiji su wow, ne unosiš ih zimi u grijani prostor? imam jedan malecki...

smile113
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 00:44
Triša dugo već nisam bila u tvom dvorištu,jedino u živo kad sam došla po hoste....Još ti je dosta  toga u cvatu, a najljepša je bugica...Pospremanje je krenulo kao i kod mene...Vidim da si pospremila plumbago.Ja ga ostavljam vani na južnoj terasi i preživi zimu....Konačno si dočekala cvijetove hibija što mi je posebno drago.....smile78
sutra je novi dan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 09:12
Hvala svima, pa naravno hibije spremam, ne vjerujem da bi preživjeli, a plumbago Jagoda, mogla bi ga probat ostaviti i vani, ali me strah, ali ako ostaje jasminoides, a oni su u rodu, možda druge godine i njega ostavim.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 09:29
Moj hibi je još uvijek na skodu i planirala sam ga staviti u boravak. Vidim da je tvoj va konobe pa ću i ja mog stavit u garažu va hladnije.
Sve si super zrihtala...Clap, ja moran još iskopat kane i još neke georgine, moran kupit i onu bijelu ko prozirnu tkaninu za omotat par problematičnih biljki.... npr. šara hebe i ostiće ću malo zamotat, strah me je za njih.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 10:54
Samo ti sklonjaj trebaće meni .nemoj da se šta smrzne pogotovo Bugicasmile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 12:28
kod tebe uvijek veselo i rascvjetano!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 21:27
Hej curice hvala što ste bila kod mene.
Korijenko i ja ću ostiće malo zaštit jer su i meni propali lani, imam nešto te prozirne , bit će dosta za nijih,
RIJEKA

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 22:04
Triša pa ti si prava majstorica..kao prvo na mali prostor ukomponirati puuuno lijepih cvijećki, pa onda sve to pospremiti i spakirati i još sve cvate Thumbs%20Up
bravooo Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 13:51
I kod tebe je spremanje gotovo, znači i Rijeka je spremna za zimu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 22:32
O cure i kod nas se mora ponešto zaštititi od zime, pa šteta bi bila da se neke biljke smrznu, iako neke namjerno ostavljam vani neka se čeliče.
RIJEKA

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 23:18
Vidim da si konačno sve pospremila, a bogme sam i ja. U subotu sam cijeli dan unašala i pospremala cvijeće koje sam samo prvo sklonila pod krov sa južne strane, ali kod mene ipak ne može ništa ostati vani. Još su nam samo palme vani.
Hibiji su ti prekrasni, a bugicaaaaa prva liga.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 17:31
Je kat.rea. gotovo je sada moram stalno trčati upodrum, dok još bugica cvjeta da je malo gledam, ali srećom imam hrpu cvijeća i kaktusa u hodniku pa uživam u njima.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 20:59
E pa nećeš morati trčati više zato što će još malo biti tako hladno da ti cvijeće neće ni naum pasti-ali daću ja tebi da još imaš u kući da se ne zamaraš trčeći u podrumsmile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 14:43
Iako vrtovi uglavnom miruju, vidim da nitko od nas baš ne miruje i stalno nešto tražimo, premještamo, kupujemo, djelimo.

Tako sam i ja jučer svaratila u rasadnik i naravno da sam je razveselila s ovom predivnom gardeniom.
Mislila sam da je žuta, ali su me jučer cure na kavi uvjerile da nema žute gardenije, već da je samo bijela, a Jagoda me poučila da je cvjet udok je pupoljak malo žukast.
Dakle kupila sam gardeniju - opis nije potreban - naravno da je bijela

Naravno da sam doma došla s ova dva picmoljka - lijevi kaktus ne znam koji, a desno je sinokrasula

Sinokrasulu doduše već imam i momentalno je u punom cvatu

Cvjeta mi i krasula totentota (valjdasam dobro prepisala što je napisao gosp, Bešlić)

Na cvatnju se sprema i Verin pachyphytum oviferum (mjesečev kamenčić)

Cvjetati će i ova Bešlićeva rebutia

A u ovdje me razveselila bakina ljubica, jer je dosta svjetlije plava od moje

RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 14:57
Jedno ozbiljno pitanje: A gdje si smjestila TM?smiley1084.gifLOL
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 14:58
Ma znaš šta, kako ja nemam previše pojma od gardenija, još sam ti i povjerovala da si kupila žutu Wink LOL, srećom imamo jocker pitaj Jagodu pa je otkrivena prava boja Thumbs%20Up
Sjećaš se kad nam je Hoya pričala da je vidjela gardeniju kod jedne poznanice ogromnu, punu cvjetova, mirišljavu, predivnu...... e pa baš u takvu ljepoticu želim da se ova tvoja pretvori Hug
Kako je lijepa Bešlić-krasula.... ko mini drvce u cvatu Thumbs%20Up
Sad moram razmisliti koga da žicam pelcer od mjesečevog kamena tebe ili Veru.....Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 14:59
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Jedno ozbiljno pitanje: A gdje si smjestila TM?smiley1084.gifLOL

O bože Triša, pa valjda ne glumi stalak za cvijeće....Wink, brižan čovečić.....WinkLOL

(zgora Opatije)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 15:57
Evo naše gardenije. Moj nedosanjani san! Tolike sam kupila i izgubila.
I ja ti, Triša želim, kao i korijenko da ti bude lijepa i velika poput one o kojoj smo pričale. Samo će ti onda morati ostati u vrtu.
Znaš da sam ja razmišljala da sam možda griješla što je ne ostavim vani. Ako mogu lantane, limuni, mandarine ... Ne slušaj me, naprije ću ja probati!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 15:57
Hvala cure, ma ne glumi stalak za rožice, ali sve je češće va podrumu, tamo ima mesta više nego va celen stanu.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:09
Pa ja imam osijećaj da Korijenko malo smile96..........a ne previše ustvari raspitiva se za tm---------- Fol gardenijaa. je interesuje. smile96 Nema veze neisam ljubomorna ali samo mogu ti reći nastavi samo tako kupovati biće meni lakše. Imaću vagon biljki koje nisam kupila-već tebe opeljašila
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.