Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 243> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odavno nisam bila tu Triša, ostala sam bez riječi kad sam vidila tvoju bungeviliju-stvarno je predivna,...hibiji su wow, ne unosiš ih zimi u grijani prostor? imam jedan malecki... ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša dugo već nisam bila u tvom dvorištu,jedino u živo kad sam došla po hoste....Još ti je dosta toga u cvatu, a najljepša je bugica...Pospremanje je krenulo kao i kod mene...Vidim da si pospremila plumbago.Ja ga ostavljam vani na južnoj terasi i preživi zimu....Konačno si dočekala cvijetove hibija što mi je posebno drago.....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima, pa naravno hibije spremam, ne vjerujem da bi preživjeli, a plumbago Jagoda, mogla bi ga probat ostaviti i vani, ali me strah, ali ako ostaje jasminoides, a oni su u rodu, možda druge godine i njega ostavim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Moj hibi je još uvijek na skodu i planirala sam ga staviti u boravak. Vidim da je tvoj va konobe pa ću i ja mog stavit u garažu va hladnije.
Sve si super zrihtala...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti sklonjaj trebaće meni .nemoj da se šta smrzne pogotovo Bugica
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
kod tebe uvijek veselo i rascvjetano!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej curice hvala što ste bila kod mene.
Korijenko i ja ću ostiće malo zaštit jer su i meni propali lani, imam nešto te prozirne , bit će dosta za nijih,
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triša pa ti si prava majstorica..kao prvo na mali prostor ukomponirati puuuno lijepih cvijećki, pa onda sve to pospremiti i spakirati i još sve cvate
![]() bravooo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I kod tebe je spremanje gotovo, znači i Rijeka je spremna za zimu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
O cure i kod nas se mora ponešto zaštititi od zime, pa šteta bi bila da se neke biljke smrznu, iako neke namjerno ostavljam vani neka se čeliče.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vidim da si konačno sve pospremila, a bogme sam i ja. U subotu sam cijeli dan unašala i pospremala cvijeće koje sam samo prvo sklonila pod krov sa južne strane, ali kod mene ipak ne može ništa ostati vani. Još su nam samo palme vani.
Hibiji su ti prekrasni, a bugicaaaaa prva liga.
|
|
![]() |
|
Je kat.rea. gotovo je sada moram stalno trčati upodrum, dok još bugica cvjeta da je malo gledam, ali srećom imam hrpu cvijeća i kaktusa u hodniku pa uživam u njima.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E pa nećeš morati trčati više zato što će još malo biti tako hladno da ti cvijeće neće ni naum pasti-ali daću ja tebi da još imaš u kući da se ne zamaraš trčeći u podrum
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Iako vrtovi uglavnom miruju, vidim da nitko od nas baš ne miruje i stalno nešto tražimo, premještamo, kupujemo, djelimo.
Tako sam i ja jučer svaratila u rasadnik i naravno da sam je razveselila s ovom predivnom gardeniom.
Mislila sam da je žuta, ali su me jučer cure na kavi uvjerile da nema žute gardenije, već da je samo bijela, a Jagoda me poučila da je cvjet udok je pupoljak malo žukast.
Dakle kupila sam gardeniju - opis nije potreban - naravno da je bijela
![]() Naravno da sam doma došla s ova dva picmoljka - lijevi kaktus ne znam koji, a desno je sinokrasula
![]() Sinokrasulu doduše već imam i momentalno je u punom cvatu
![]() Cvjeta mi i krasula totentota (valjdasam dobro prepisala što je napisao gosp, Bešlić)
![]() Na cvatnju se sprema i Verin pachyphytum oviferum (mjesečev kamenčić)
![]() Cvjetati će i ova Bešlićeva rebutia
![]() A u ovdje me razveselila bakina ljubica, jer je dosta svjetlije plava od moje
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jedno ozbiljno pitanje: A gdje si smjestila TM?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma znaš šta, kako ja nemam previše pojma od gardenija, još sam ti i povjerovala da si kupila žutu
![]() ![]() ![]() Sjećaš se kad nam je Hoya pričala da je vidjela gardeniju kod jedne poznanice ogromnu, punu cvjetova, mirišljavu, predivnu...... e pa baš u takvu ljepoticu želim da se ova tvoja pretvori
![]() Kako je lijepa Bešlić-krasula.... ko mini drvce u cvatu
![]() Sad moram razmisliti koga da žicam pelcer od mjesečevog kamena tebe ili Veru.....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
O bože Triša, pa valjda ne glumi stalak za cvijeće....
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo naše gardenije. Moj nedosanjani san! Tolike sam kupila i izgubila.
I ja ti, Triša želim, kao i korijenko da ti bude lijepa i velika poput one o kojoj smo pričale. Samo će ti onda morati ostati u vrtu.
Znaš da sam ja razmišljala da sam možda griješla što je ne ostavim vani. Ako mogu lantane, limuni, mandarine ... Ne slušaj me, naprije ću ja probati!
|
|
![]() |
|
Hvala cure, ma ne glumi stalak za rožice, ali sve je češće va podrumu, tamo ima mesta više nego va celen stanu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Pa ja imam osijećaj da Korijenko malo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |