monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upravo sam samo malo svratila da vam kažem, kod mene je danas polovica plastenika posijana svakakvim povrćem, do mraka moram popuniti i drugu stranu, a onda za koji dan slijedi sjetva voća, cvijeća, trajnog i jednosezonskog, te začinskog i ljekovitog bilja, ukrasnih grmova i drveća. ![]() ![]() ![]() Ako se ne varam jedna strana plastenika upravo nosi 17-18 različitih vrsta povrća, koliko ću uspjeti utrpati u drugu, vidjet ćemo... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Hej, mons
![]() Bježim sad natrag u vrt još par minuta - posadila sam jagode., a još je u tijeku frezanje. Ja sa nadzorni organ.
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Bugi, 6m dužine i 3 širine...Još mi je premali..čeka me još hrpetina svega za posijati... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bila si vrijedna svaka čast.
imaš dobru motiku
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Hvala Ajči! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
a jesi ju zablatila.
![]() to je sigurno ona što sama kopa
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Monstera ce sada natuci jos koju kilu ima samokopajucu motiku
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Ajči ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eto i nje ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Mons, svaka ti čast.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Bugi ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Čuj, to si posijala povrće za presadnice koje ćeš onda seliti u otvoreni dio vrta?
Ja bi trebala dobiti sutra ili koji drugi dan zbog kiše, plastenik istih dimenzija pa se nadam da nije kasno za sijanje presadnica. S čim gnojiš zemlju u plasteniku i kada? |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Ančice nije još kasno za sijanje flanaca povrća za van. A zemlju sam obično gnojila sitnom mješavinom gnoja ( kokošje i zečje, no kako sad više ne držim zečeve, a u posljednje vrijeme često slušam o večoj štetnosti nego koristi gnoja, možda neću više ni to. ) Obično bih gnojila u kasnu jesen, sve preštihala i tako ostavila da izmrzne u plasteniku..bilo je i prilika kad sam morala snijeg unositi unutra jer je vani naglo smrzlo pa je u plasteniku bilo jako suho i tvrdo. Kako sad imam bio enzim, vjerojatno ću to primjenjivati i u plasteniku.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mons, sviđa mi se tvoj mini rahljač. Nekak mislim da bi i meni dobro došao. Imam muskulfiber još od subote.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |