Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 105106107108109 120> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo si ih poslikala a za bijeli jorgovan čestitam tvojima, možda uspiješ presaditi koju mladicu u svoj vrt |
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvećeko se rascvalo Lovreku za dobrodošlicu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, krasno je
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maleno srdašce ti je preslatko...
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..krasno kao i uvijek
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, lijep rascvjetani vrt, uživala sam
|
|
Rijeka
|
|
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra pakiram i šaljem..valjda ću imati tak veliku kutiju! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, GF, Anaida, Camelia, anabistrica, moon, Mira k, mimi, vlatkić....sve polako otvara svoje cvjetiće i uljepšava naše dvorište!
Lovro je dobro, sutra zovemo dr kad da dođemo da nam očita nalaz...jer je nije bilo, i nije imal ko očitati nalaze... Floramy, ti stiže ovih dana! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..prvi cvjetić klimatisa... ...opet njih...pa kad su mi baš lijepa ...koliko cvjetića....jedva čekam da dozore... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...citisus...već sam ga otpisala....al....
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..niski šebojić...veli bakica s placa...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...lanjska nepeta se lijepo proširala...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...vajgela...bijelo-roza...ovisi o raspoloženju...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...vrtna tradeskantija...jedna od...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...slike su mi nekak mutne...moram opet malo poštelat fotić, ili si kaj popiti da mi ruke ne drhte....
..ivančice moram preseliti...previsoke su za "prvi plan"....al čini mi se, po niima, da maca radi na tome... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..ova ljepotica je došla sa nama iz Ludbrega...
|
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovrek, trgni si ti nekaj pa opet kreni u akciju, prekrasnih modela imaš u vrtu. Ludbrežanka bu se jako lijepo uklopila. Lijepa je i interesantna.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo se kod tebe zašarenilo draga Lovro!!! Srdašca su posebno lijepa , obožavam ih!!!
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANabistrica, jedan kratki i bude bolje...
tikvić...lani sam mislila da su ih mačke uništile, al nisu na sreću...puno veća su ove godine...podsjećaju me na bakin vrt, srčeka i božuri! |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 105106107108109 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |