Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:36
Predivan vrt, cvijeće...sve izgleda savršeno!

Reci mi dali obrezuješ biserak, kako i na koji način?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:51
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

wow,koji pogled sa terase! a vrt predivan,pravi mali raj na zemlji! a navečer kad uključiš te vrtne lampe,šum mora,nebo puno zvjezda....

Draga naše Rose, kako si samo romantična...
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:53
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

pandorea može li kod tebe opstati u vrtu??

tvoj vrt mi je smile120na forumu

Hvala Bromelija, ovo je podranea a ne pandorea, svašta smo već naučili, ja ću je ostaviti vani, na južnoj je strani i mislim da joj nebi trebalo ništa škoditi.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:55
Semira hvala, čim procvate, slikat ću.

Niho nemoj me tući, evo obećajem da ću ih ove godine presaditi.

Željka, ja biserak malo prežem negdje na kraju zime, jako se zgusnuo pa ću ga malo prorijediti, kada se posuše ove bobice.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 12:00
Ne budeš li to radila moji su da znašsmile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 12:01
Hvala ti lantana...
Znači grane režes kod korjena?
Oprosti što te gnjavim...Embarrassed
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 13:36
Željka, ma ne tako jako, ja ga porežem možda jedno 20 cm, sve zavisi koliki je u visinu, moj je visok nekih 80 cm i dosta je gust, a kod prijateljice je jako išao u visinu i onda se može malo više orezati da se zgusne. Samo pitaj, ja ti ovo iz iskustvaWink
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 18:47
Malo detalja iz vrta u ovo lijepo jesenje popodne

Plavi aster i c. ruber

Samo aster

Zjevalica baš ineresantne boje - Korijenko čuvam ti sjeme

Gilardia

Lantane

Karanfil tako mirise, podsjeća na djetinstvo

Pacifika na suncu

Maslina je puna plodova

U gro planu

Zalazak sunca kroz maslinu i šipak

... i bugenvilia

život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 19:20
Ma svaka čast Lantana stvarno se uživa u tvome vrtu. Kode mene ima Aster i jako ljubičasta boja to sam vidjela kod prijateljice pa pokušaću da nam nabavim----ma prekrasan je još je ljepši od plavogsmile169
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 23:55
ja,ko i Silvek,no odustala sam davno od  izdvajanja ičega a i  previše komentiranja...zavalim se  na terasu, mučim i uživamsmile89
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 00:09
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

U gro planu

Predivan pogled. Biljke kao da su baš tu i trebale biti, sve na svom mjestusmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 11:03
Da znaš samo kako uzdišem kad sve ove tvoje ljepotice gledamsmile70
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 12:01
Lantana, teško je ostati pribran nakon ove ljepote u vrtu, početkom listopada i reći nešto novo, što još nije rečeno, da se čovjek ne ponavlja stalno s onim-lijepo, divno, prekrasno itd.
Jednostavno, Lantana majstorice,smile141smile120               

Molim te, kad budeš imala vremena i kad ti se bude dalo, napiši nešto o Pacifiki za nas koji o njoj ne znamo ništa.
Najljepši pozdrav
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 12:09
Lantana, predivne li jeseni u tvojem kraju.. Kao da je ljeto zastalo na samom odlasku i osvrnulo se na tvoje dvorište - pa sad iz dana u dan imaš zaustavljenu kasnoljetnu-ranojesenju ljepotu. Dio te tvoje ljepote putuje i k meni pa se radujem jako!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 15:48
jednostavno ne znam da prođem tvoje cvijeće i da se nagledam i opet sve pohvalesmile149
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 20:55
Rekla sam danas Anaidi da bi najrađe posvojila njen vrt, a bogme bi i tvoj, i dobro bi ga pazila da mi ostane tako lijep kao što je sada
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 21:07
Niho moja draga svugdje te ima, ne stignem ni u svoj vrt koliko si se ti raspisala i slika na svoje teme stavila.Wink

Samo odmaraj Shasha, vidim da si se umorila ove dane...

Hvala Smrcko meni je to najdraži dio od ova tri nivoa.

Sara havala ti na pohvali, a što se tiće pacifike mislim da je uzgoj i održavanje kao kod običnih krizantema, a mislim da bi mogla i u Senj.

Anaida, hvala ti Wink

Otok, znaš ja ti baš ne volim ići kupovati robu, cipele, onda imam jednu prijateljicu i kad ona ode u Split ili Zagreb onda mi kupi cipele, prodavačica je skoro pala u nesvjest kad je u ZG rekla da kupuje cipele za prijateljicu u Bolu, ali ja znam da će ona dobro kupiti, pa bi isto tako i tebi prepustila vrt i znam da bi bio i bolji nego sada.
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 21:21
iz tvog vrta ne bih izlazila
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 21:26
To je vrt za + 10 !!!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 21:51
smile57

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.