Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 184> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smrcko puno, puno toga si napravila, imaš puno originalnih ideja održavanja vlage, povrće ti je super, a cvijeće da ne govorim, postala si pravi guru i rukama u vrtu i jezikom (tj. prstima na forumu) i zato sve moje iskrene pohvale
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
smrcko pa nisi se valjda ulijenila? sličke vrta molim
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Smrcko...di su slikice ,nestrpljivo čekamo!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja ti nama ovdje proširuješ vidike!!!!
Ono navodnjavanje ti je mrak!!!
A i lantana ti je veća, nego ova moja koju sam tebi namijenila...i nadam se da će preživjeti, a ako ne, onda ćeš u jesen dobiti više grana, pa će se neka valjda primiti.
A ako ti se svi ti krumpirki prime, onda me računaj za jedan mali....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lantana hvala
![]() Željkić i Kontesica nema cvijeća ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Došlo mi je "Proljeće u vrt", baš ovo lijepo zvuči svakom vrtlaru
![]() ![]() E tako su ti navodnjavali pećinski ljudi lješnjake i glog ![]() ![]() Moja lantana je hibridna , urea 7 čini čuda ![]() Ma nikako da mi odaš tajnu boje moje buduće(još uvjek tvoje) lantane. Lantana ne može da ne preživi, samo ako si cmotana ![]() ![]() Mislim kakvi krumpirčeki pitam se ja, a oni pelcići. Sve se posušilo, to su ti bili mali izboji kako sam oblikovala drvo, ali valjda ne dovoljno veliki. Ali bit će računam na tebe u buduće, moram pitati samo stručnjakinju što i kako. Jer cmotana sam i slomila sam granu , sad ima gips na ruci. Htjela sam plesti grane , ali pipak ne smijem se ni približiti više. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala vam na provjeravanju je sam li živa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
o pa tu si baš fališ, tvoj vedar duh
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
evo svratila i do tvojeg vrta nakon godišnjeg i stvarno nisi već dugo stavljala slike, ajde draga, nemoj čekati jer mi ostalo to čekamo!!
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Što se tiče "tvoje" lantane, sada više niti ja ne znam koje boje treba biti????
![]() Znaš da sam rasađivala, pa vukla na more, neke ostavila a tvoju vratila, i sada me ubij ali nemam pojma...
Znaš kako kažu: Pametan piše- budala pamti!!!!
Ja nisam zapisala.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Smrčko, što se događa? Izgubila fotoaparat? Gdje su biljčice?
|
|
![]() |
|
Čekam da vidim, je li me itko iskreno poželio
![]() Pošto ima zainteresiranih moram se potruditi, bit će slikica ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kako te se ne bi poželjeli, još kad imaš takav prekrasan vrtić......pa ako ništa drugo da ti dodjemo maznuti po nešto hihihihihihii
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
A ja kod tebe dolazim sa širokim hlačama, dubokim džepovima i spiskom. Molim te nemoj me prekopavati na izlazu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma to se ide sa kišobranom, onim velikim, zatvoriš ga i okačiš za ruku. Onda čupaš biljčice i ubacuješ u kišobran.
Vidjela jučer u dućanu, jedna fina gospođa tako krade male stvarčice |
|
![]() |
|
A provale. Onda moram otkazati odlazak kod Lore za jedan kišni dan
![]() ![]() E ja sam vidjela prije 15 godina u dućanu, kad se krvavo meso čovjeku razlilo niz glavu ( ispod kape). Bilo je to u Švedskoj, momak Albanac i trgovkinja zvala hitnu, naravno on je kidnuo. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo samo malo slikica. Već ste sve vidjeli, ali opet me potrpite
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tek presađene kadifice se malo objesile, morat ću ljubiti
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvjet iz bajke ide u nebo
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |