Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 105106107108109 243> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo se ti smij, ali moje dvije ruže žute, prekrasne i sad cvjetaju, jedna crvena puna pupoljaka, jedna bijala i jedna roza - baš ih volim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ne smijem se samo sam pitala i divim se tvojim ružama---
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žuta ruža me obara s nogu I onda na kraju spazim feliciju i bugicu...to me je i ostavilo bez riječi
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, draga Triša, kod tebe sve cvate kao u proljeće
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteta što nije proljeće da se imaš sa čim hvaliti ali ti opet nađeš -preljepoga cvijeća pa makar bila i Bugica
|
|
|
|
roby58
Novo sjeme Pridružen: 28 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti je lijepo u vrtu!!
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš šta mi je mm uradio . Sijekli bananu da je zaštitimo od hladnoće --i nestala ona tvoja lavanda -nema je i bog----------- otišla za bananom izgleda i da znaš treba mi ista onakva jer nemam lavandu
|
|
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Točno takvu azaleu imam i ja i godinama se muči u teglici. Znam da nije ista klima ko kod tebe, ali možda bi i mojoj više pasalo vani. Probat ću je i ja posaditi u vrt i malo zaštititi preko zime.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima. Niho bit će lavandi, bar toga ima kod nas, ne brini.
Horti moja je azalea skoro stalno u hladu, možda zato slabo napreduje, no ipak procvjeta pa me razveseli, ali nije tako bujna.
|
|
RIJEKA
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša nisam dugo bila, ali utoliko više sam uživala u tvome cvijeću.
I ja glasam za žutu ružu, prekrasna je ,ali ni ostalo cvijeće ništa ne zaostaje.
Malo sam ljubomorna na vas kada vidim kako su vam vrtovi svi u cvatu, a kod mene sezona "kiselih krastavaca" do proljeća....
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Išla sam danas u prirodu i da znaš da sam te se sijetila sa jednim divnim biljkama koje sam donijela
|
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim to cvijeće iz šume, sa livade, nema mi ništa draže od takvog aranžmana na stolu - momentalno nemam baš ništa - čekam da budu ruže.
Prije riječke kave, a pravo iz Otok-paketa u mom se dvorištu smjestilo ovo - e šta mogu kad sam bila na izvoru...
Bergenijin visoki sedum smjestio se u kamenjar, a baš imam jednog istog od Horti, pa sad imam nekoliko.
Nisam ja kriva što se ne vide, ali po rubovima ovog vrtića, gdje su inače amarilisi, lupinusi, kotola i houtinya uredno jedan do drugoga Korijenkini ćuki (narcisi )- čekajte samo da dođe proljeće
Bergenijina festuca glauca (Lora da me nisi ispravljala) - travica koja će se širiti ispod jasmina, žute ruže, a gurati sa iberisom i lila tradescantiom, ali o tom-potom
Hoyina (sada stojeća), ali inače viseća dihondra nije se još smjestila, nekoliko dana će čekati pravo mjesto - odnonso veću vazu.
Burgmansija mi odlučila pokloniti još jedan cvijet
U mini prostoriji ispod škala cvatu lantane, krumpirko i margarite
|
|
RIJEKA
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe nove biljčice, kao i uvijek odmah sve posađeno slikano i sada neka raste. Ono ipak nije festuca glauca, pa će te Lora sigurno ispraviti.
|
|
život je more
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno si majstorica za zbrinuti puno toga na malo prostora!
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poslaču ja tebi još -vidim da se ima mijesta --------jeli adresa ista da znam-ozbiljna sam
|
|
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KOLIKO CVIJEĆA U JEDNOM VRTU .......PA TO JE PREKRASNO......
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima, nichll tebi ponovo dobrodošlica, vjerujem da ćemo se dobro razumjeti - kad vidim što sve imaš
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plumbago cvjeta u podrumu
Cvjetaju i hibiji - isto u podrumu
Danas sam pospremila i bugicu i zaštitila ceasalpiniju, to je to čekamo zimu
|
|
RIJEKA
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tebi je sve već u skloništu, pa još i cvjeta. A meni sve još stoji na livadi. Bit će da čekam mraz.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
plavooka
Nedavno posijan Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno...svaki put sve bolje i bolje
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
Odgovori | Stranica <1 105106107108109 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |