Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 125> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaki puta se iznova divim ljepoti stvaranja. Pakujci savršenstvo prirode a i ovo plavetnilo što ostavlja bez daha - ima li uopće slobodne grančice koja ne cvijeta. Zaista sam uživala šetajući tvojim vrtom.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ne znam što bi mogla napisati ,a da to već netko nije.Prekrasne biljke,drveće,pakujci....ma sve.Posebna mi je ljubičasta glicinija drugačijeg cvijeta od ostalih.Ovaj vrt je stvarno odmor za dušu i nikad mi nije dosta šetnje oko ovih prekrasnih cvjetića
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepi vrt za odmor duše i tijela
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
riječi su i suvišne u tvojem vrtu, dođeš, prošetaš, nauživaš se i onda teška srca moraš otići. Čarolija !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Došla sam samo vidjeti pakujce pa mi pogled zalutao i među glicinije i božure i svakakve divote...čak i u salatu :)
Mislim da si moram za iduću sezonu pribaviti mix clematiflora. Kad se oni iskrižaju s mojim postojećima moglo bi biti i kod mene zanimljivo. Onaj ljubičasti na zadnjoj slici pakujaca mi je fenomenalan. A i rozi pomponasti...hmmm, jel se to tako kaže za one okruglaste?
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Teško je bilo šta izdvojiti jer tvoj cijeli vrt oduzima dah.Čak i salata u cvijeću.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
I mene, kao i Gute Fee, zanima naziv ove plave ljepotice, pa da vidimo dal to uspjeva i kod nas, pa u potragu!
![]() A ostalo sve jednostavno ostavlja bez daha, samo to! S predivnom ljepotom (ne znam dal postoji još ljepši termin za tvoj vrt) si okružen, prelijepo... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
U ovakav tmuran i kišan dan, tvoj vrt podiže raspoloženje.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Free,Anaida,dijana7566,korijenko,erikova nona,FLORAMYE,Carol,KARMEN,Klimatis,Camellia,mali kaktus,belica ,Horti ,josipa,Belina ,gute Fee,LeoNata,OTOK - hvala na posjeti
gute Fee,LeoNata - Ovo je vrsta Ceanothusa koja se dosta uzgaja u južnoj Istri,ne znam mu pravi naziv ni koliko izdrži ispod nule.Malo sam pretraživao i po boji cvijeta i obliku lista meni najviše sliči na Ceanothus ‘Concha’. ![]() |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasan božur Muhle!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kad moj Ceanothus bude barem u pola kao tvoj, ja vise necu biti ziva. Mozda budu barem moji unuci uzivali u njemu. I bozur je predivan.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Predivno. Sviđa mi se kako je granica između tvog vrta i prirodnog okoliša jedva vidljiva. Sve se lijepo stopilo u prirodnu cjelinu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Hvala za naziv ovog prekrasnog drveta ! Pokusati cu ga negdje kupiti .
I ako kasno , ali nije prekasno reci da je bozur velicanstven ! |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
pregledala sam svih 106 stranica tvog iznimnog vrta
![]() impresionirana sam nakon ovoliko ljepote I ne nalazim dovoljno "jake" rijeci da opisu moje divljenje. nadam se da ces nas pocastiti sa kojom jesenjem slicicom koju s nstrpljenjem iscekujem.
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |