Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 151> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Što radiš tim biljkama da tako bujaju? Ruža je fantastična |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
e.nona na odrini je najviše tog crnog grožđa koje ima okus na šumsko voće i jagode, ali ima i bijelog
![]() bigić zbilja ću morati naći berače! Iako sam izvadila osam loza, mislim da će ove godine biti oko 400-500 kg na odrini
![]() ![]() Anastazija iako su mi uvijek najljepše bile roza ruže, ova je mene očarala!
kaktusiću ne znam joj ime, samo joj tepam - ljepotice moja
![]() smrcko jesu, iberisi su se primili, imam ih na dva mjesta, samo su još skromni. Nadam se da će se razbujati
![]() Lantana skratit ću joj ja ime na ruber, a baš je dražesna!
![]() moon nikada ništa osim vode nisam koristila za svoje cvijeće! Mislim da bujnost mogu zahvaliti ovoj zemlji. U šali znam reći prijateljima da je zemlja ovdje toliko plodna da kad bih posadila kamen izraslo bi brdo
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Dragi moji vrtni prijatelji, danas ću još svratiti, a onda ću vas morati pozdraviti na desetak dana (nadam se ne duže od toga). Sutra idem u bolnicu i ne moram vam ni reći koliko ćete mi nedostajati! Najviše brinem za te još mlade i osjetljive ruže koje trebaju puno vode da bi stasale u ljepotice kakve bi mogle biti. Valjda će pasti i kiša dok me ne bude..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Misty, neka nam se ti sretno i oporavljeno vratiš, a kiša će pasti, budi bez brige..!! Nedostajat ćeš nam!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vrati nam se jaka i zdrava |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
želim ti sve najbolje i da nam se što prije vratiš
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Misty, mislimo na tebe i čuvamo ti vrt... ja posebno božur |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ne brini za ruže, kiša zalijeva.. želim ti uspješno liječenje i brzo ozdravljenje ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
preljepo misti svaka ti cast ruza je fenomenalna imam i ja žutu pošpricanu crvenim kacim slikicu fenomenalna je a tvoje je sve za 10-ku
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga moja želim ti brz oporavak,a za cvjećke ne brini ,ma vidi koliko je nas koji smo uz tebe,svi samo po jednu cvjećku da ti poklonimo eto najveće botaničke bašte,sretno draga još jednom
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sad sam tek vidjela da te nema, baš mi je žao ![]() Želim ti brzo ozdravljenje i da nam se što prije vratiš! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
brz oporavak!
i onda čekamo nove slike
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad tek vidim zašto te nema, nadam se da je sve u redu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dragi moji vrtni prijatelji od srca vam hvala na dobrim željama! Neću vas nabrajati pojedinačno da nekoga ne propustim, ali svima vam šaljem veeeeeeelku
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jutros sam s puno veselja zaljevala moje biljkice!
Prva od novoposađenih, nostalgija, slikana predvečer jer sam u bolnicu krenula dok je još bila noć pa njene nježne bijelo-ružičaste nisam ni vidjela
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moja ljepotica još cvjeta
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Noćurak me ispratio u prelijepom izdanju,
![]() a jednako lijep me i dočekao
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |