dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ova me ljepotica obradovala ponovnim cvjetanjem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Žuti cvjetić iz Zadra nalik na šafran je lužarka.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
i ove prinove od moje mačke nešto love u mojoj jadnoj barici,valjda misle da ima ribica
![]() |
|
![]() |
|
i za kraj i laku vam noć divni zalasci sunca kod mene
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobro jutro,draga Sarajka!
Evo rano sam navratila kod tebe,nauživala se ljepote,sve ti je u cvatu,bugica kao i sve ostalo bavo ![]() A sada tiho te napuštam,da te ne probudim ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo i mene u rano jutro, predivno ti još sve cvijeta da barem još potraje ta ljepota, ako ništa ostaju sličice za gledat u dugim zimskim noćima, pozz iz još uvijek sunčanog i toplog Zadra |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sarajka, lani kada je Jagoda bila kod tebe donesla je puno reznica tvojih ruža koje nam je podjelila. Ja sam ih zapikirala 4 kom ne znajući kakve su, samo je jagoda rekla da su penjačice...... Ove mi je godine procvala ova lila koju spominješ na slici i jedna žuta, prelijepe su obje i jako mi je drago da imam tvoje ruže u vrtu
![]() Jako ti je lijepa Clivia i moja sada cvate već treći put ove godine. Mačići su famozni ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
klivia ti je krasna, a mice preslatke
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Belina ma ti znaš da ja volim ujutro duže spavat a cvijećkice cvjetaju li ,cvjetaju
Aralija na žalost za subotu na nedelju najavljuju snijeg,zaista mi je žao cvjećkica ali šta se može,naravno već sam spremila kaktuse i druge biljke u kuću,samo su mi brugmansije još vani jer već drugi put hoće da cvjetaju ,pune su pupova,ma užas ,ne znam šta da radim sa njih jer mi zimuju u garaži bez svjetla a jadne sad pupaju Korijenko hvala na pohvalama,ja sam poslala žutu,lila,crvenu i boju karmina sve su penjačice i cvjetaju do kasno u zimu ,snijeg padne po njima,tako sam radosna što su ti se primile Enrikova nono jeste lijepa,aposebno sam zadovoljna sa mojim biljkicama kućnim jer ih sve kupim u OBI-u na rasprodaji skoro krepane pa me posebno raduje kad ih vratim u život i još podare cvjetiće |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Cvijeće ti je još uvjek super draga moja
![]() Ono jeste rozna echinacea, sve su prilike da će i ostale biti rozne. Velika ![]() |
|
![]() |
|
a draga nema veze važno je da su se primile a nabavićemo mi još svega,no ako ti se šta sviđa od cvjećkica samo reci,znaš da bi mi bilo zadovoljstvo da i ja tebi nešto dam
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pričamo o snijegu večina je zatrpana s njm, a kako je kod tebe?Ima li ga jeste li zatrpani?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I ja se pitam,koliko snijega ima kod tebe i koliko je minusa?
![]() |
|
![]() |
|
baš vam hvala što se javljate i interesujete,snijega ima ali nije velik a minusa grozno,noćas -17 a trenutno -14,sunce je ali reže,staviću koju slikicu većeras a do tada šaljem vam
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe slike cvijeća koje sam pregledala, uvijek je prekrasno kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Draga Sarajka iako ti dugo nisam ušetala, sad si me baš obradovala s ovom divnom reportažom svojeg krasnog cvijeća. Jedva čekam proljeće da se snijeg otopi i ponovo uživamo u bojama i zelenilu ! Dipladenije su ti prekrasne, nadam se da se dobro drže i sada.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
hvala na posjeti,no dipladenije sam bila unijela u kuću gdje je pretoplo pa su počele puštati mladice a lišće opadat.pa sam onda skontala da im je pretoplo i iznijela ih u pred ulaz gdje se ne grije,stalo je opadat lišće e šta će dalje biti sa njih ne znam,za sada i ako temperatura tu na ovim minusima bude 2-3 stepena drže se,bilo bi mi žao da propadnu,ja ih tek ove godine imam i nemam sa njima iskustva
![]() |
|
![]() |
|
evo par slikica današnjeg ambijenta kod mene
![]() |
|
![]() |
|
jedna panoramska
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |