Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 104105106107108 113> |
Korisnik | |
jasmina73
Nedavno posijan Pridružen: 04 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj kak ti misliš na mene...puno ti hvala na savjetima,imaš prekrasne radove,i ti i svi u galeriji,jedva čekam da i ja svoje stavim...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema na čemu jasmina73, na CIF-u svi dijelimo iskustva i savjete i ja sam tako najvie naučila od teta salveta i dalje učim, jer ih ima puno boljih od mene.
Veselim se tvojim radovima!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure ,evo kako ja radim sa bocama ,prije nanosenja boje obavezno predjem cijelu povrsinu sa prajmerom u domacoj radinosti( na 100 gr.drvofiksa dodam dvije jusne zlice vode i jednu zlicu betonske ili fasadne boje...dobro se izmjesa i zatviri u tegli za slidece upotrebe ,jako je izdasno i dugo traje) kad se domaci prajmer osusi onda bojim onom spuzvicom sa drskom,cekam da se osusi pa opet jos jednom obojim ,povrsina uvijek bude lijepa i glatka.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara hvala na receptu za prajmer, probat ću ga. Do sada nisam, boja mi se dobro primala, jedino kako kažeš na taj način dobiješ glatkoću, koje bez prajmera nema toliko. |
|
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Isto sam isprobala recept od Sarite..i jako sam zadovoljna..hvala
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
jasmina73
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moje ajd mi recite di nabavljate kuglice od stiropora
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Zadru samo u Lumosu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
jasmina73
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je Lumos malo daleko,kod nas ima u P&got-u,ali treba mi malo više toga pa pitam zbog cijena...ništa onda u Zg po kuglice..
|
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja treba u Bauhausu ima gesso pakiranje od 2 dl po 24 kn i plastični komplet slikarskih špahtli po 13 kn , a akrilne boje od 0.75 po 49 kn na oijelu gdje su i platna za slikanje te razne slike i posteri sve je uvoz iz dojč i marka je reeves pa tko treba neka skoči imaju i kistova u kompletu mislim da su i oni dosta jeftiniji nego drugdje
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga, prije svega - dobro došla... dugo ostala i družila se s nama... ako nemaš profil na fejsu - podhitno ga otvori... čak sam i ja koja sam tvrdila da ga nikad neću više imat - popustila i nakon 4 godine se vratila na fejs zahvaljujući nagovaranjima "teta salveta"... tamo ti je pravi eldorado povoljnih repromaterijala... kuglice promjera 8cm za svega 1kn... profil Repromaterijal-Suveniri-Nakit... potraži ih na fejsu... šalju i poštom... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
jasmina73
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooo idem odma to vidjeti...i hvala na dobrodošlici
|
|
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, ajme, ajme,,
Šta se to meni desilo Očito sam negdje gadno fulala i nekako mislim da nisam stavila taj neki lak koji ide na proculan/keramiku ugl proces je išao ovako.. Akrilna boja, crackle lak, druga akrilna, salvetu sam ljepila ljepilom za porculan i nakon toga kompletnu pepeljaru i flašicu premazala tim ljepilom i stavila peći na 100°... I šta se desilo nakon sat vremena.. Baš ovo šta vidite na slici Pepeljara je trebala biti bijela,, najbolje se vidi na flaišici te mrlje koje su se počele stvarati,, pepeljara je kompletno promjenila boju.. 100% sam fulala jer nisam premazala tim nekim lakom,, ali recite vi meni tete salvete di sam tak gadno zbrljala |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
leptirek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okej,, boje??
Koristim akrilnu bijelu koju miješam sa onim dipi bojama?? Ali kompletna pepeljara i falšica su premazane ljepilom za porculan. Čitala sam da se mora premazati nekim lakom? Kojim lakom?? Više mi ništ nije jasno. Na tom ljepilu za salvete za porculan piše da moram stajati 24 sata i tek onda se može peći na 130° 90min. Čitala sam da je 130° malo previše pa sam stavila na 100, ali nakon sat vremena sam ostala paf |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko ja znam i boje i krakl i lakovi moraju biti posebno za porculan.Dipi?To je pigment za nijansiranje boje za zidove?Za u Jupol?U ovom slučaju ne dolazi u obzir.
|
|
|
|
leptirek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooookej, očito generalna greška
negdje sam pročitala da netko radi s akrilnim bojama,, ali onda možda ne peče u pećnici.. A ništa,, vrijeme mi je za potragu za tim bojama i cracklom i svim ti čudima |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I dodatnim informacijama npr u hobi dućanu.A i na forumu ima cura koje to rade pa znaju.
|
|
|
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jasmina73, ako nije kasno za informaciju, kuglica ima u Intersparu.
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,i ja sam ih danas vidla.Usput moram reći da su me tamo namamili lažnom slikom salveta u katalogu.Reskirala sam zdravlje,vrijeme i novac i na kraju-ćorak.Neki užas od Palominih salveta.Nek se niko ne uvrijedi ali Palominog dizajnera motiva treba potjerati u mirovinu i dovesti drugog.Ima samo jedan (1) njihov motiv koji mi je upotrebljiv i to onaj na jorgovane i leptire.Njihove salvete su za obrisati nos i usta ili za kolekcionare,ali nikako za dekupažiste.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 104105106107108 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |