|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 113> |
Korisnik | ||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
Lijepo,baš lijepo...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
Hana...posebno je lijepa ....sviđaju mi se ornamenti koje si radila sa strane...o motivu da ne govorim, a boje su baš koje volim. prekrasno draga...
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() |
|
jako mi je lijepa ova viktorijanska....a jos mi se vise kod tebe svida sto kada radis nesto-proucis koje su se boje koristile u tom vremenu...(npr.egipatska - tirkizna, ovdje crvena....)
odlicno!!!! |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Hvala goga ![]() ![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Ja Hippy ne znam koji bi tvoj rad izdvojila ali znam da iz svakog rada zračiš TI i da tebe ne može nitko kopirati.
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Hvala ti draga...lijepo je to čuti ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
Potpisujem Karmen.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Evo još jedna tacna u mom asortimanu
![]() ![]() Sinoć bila frendica kod mene, a kak je ona pristojna žena, vidjevši tacnu samo je rekla da je neobična ![]() ![]() Meni je tacna u živo puno ljepša... a pogotovo jer sam se totalno ufurala u " slikanje " i dorađivala je do besvijesti, misleći na Vincenta ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
Uh,neobično lijepa!
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Ja ženo kod tebe vidim samo tvoju nepresušnu energiju i što ja kažem strast koja iz tebe zrači a koja je prožeta kroz ova samo dva suncokreta....čak i u tvom avataru si ti u pokretu.
Reci mi da li su to zlatni listići ili sprej i kako se radi s tim listićima. Moram priznati da ih nisam vidjela osim kod vas nekoliko na radovima
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
pa čuj nemora se svakom svidjet motiv jel tak...no za razliku od tvoje prijateljice meni se jako sviđa kako si ju napravila..i opet ja...tvoju tacnu vidim na svom zidu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Hippy....meni se sviđaju suncokreti na tvoj način. Baš sam malo prije rekla da nisam jasna sama sebi, nekada su mi favorit bile ruže. No, od kad se bavim salveticama, suncokreti su me osvojili kao motiv...toliko su ustvari zbog svojih boja koje zrače toplinom ,osebujni.
Tvoja interpretacija je tebi svojstvena i originalna. Sviđa mi se kako si spojila krakle , mješanje boja...i ponovno si me razveselila i raznježila. Hvala ti. |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
|
tacna je čista rapsodija Van Gogha i sve više i više tvoji radovi poprimaju njegovu notu, ako smijem primjetiti
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala na ovakvim riječima, al zaista, hvala ![]() da...to su zlatni listići..... Probala sam sa zlatnim auto lakom uokviriti ovakve " kompozicije" ![]() Tek nakon aplikacije zlatnih listića bila sam zadovolja....i od onda ih dosta koristim ( one u ravne, ne zgužvane )...jest da su skupi....ali se isplate...bar za detalje ![]() A kako se radi s njima? Pa kao prvo moraš imati ljepilo za zlatne listiće ( iako se mogu ljepiti i sa duo medijem ) ali ja koristim baš to mlječno ljepilo koje nanosim kistom...nakon 10-15 minuta, prisloniš zlante listiće preko ljepila i sa suhim, finim kistom, lagano ih pritiskajući da se priljepe.....na kraju " očetkaš " višak listića....Kao završni zaštiti sloj se koristi lak za listiće kako bi zadržali svoju orginalnu boju ..i to je to... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ženo...koliko bi ti tacni imala na zidu ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ajme...... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
I ja bi ko i Duda kavu nosila na inox tacni. Ovo je prelijepo za nositi kavu i još da koja kapljica padne na nju...... dobila bi fraze!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |