Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 381>
Korisnik
Poruka
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:55
Wizz...mislio sam ..bili pesica mogla kak. u wc za mačeke=? :))
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:56
..pa Fiki..tvoji su uličari..ovo su kučni..neidu vanka..
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:57
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Wizz...mislio sam ..bili pesica mogla kak. u wc za mačeke=? :))

...e jesai smoooooto..kak misliš da lab kaka u tu malu škatuljku..to može mali pekinezer ili maltezer..buhica od pesa a ne ovakav grmalj.Ajooooj..al me sad nasmija ko dite si.LOLLOL
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:58
Kod mene širine.....mogu gdje požele!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:59
Okay..onda neka kaka gdje želi!..
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:59
Fikijevi su divljaci kod mojih roditelja iako imaju svoja dva macka idu vani kao pesica na wc.i opet poleti u kucu na svoje omiljeno mjesto u spavanac.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:00
..pa tako i je..široko joj polje..ima da bira..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:01
Viz.zanima me gdje vasi kucni psi kake vani?da li ima neko posebno mjesto ili gdje stignu?kud sa tolikom kakom,jel se to cisti,mislim svako iza svog psa?
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:02
Ja imam kornjače!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:02
..Fikili..vidi kak ćeš da dobiškomik%20boksör%20kedi,%20boxer%20funny%20cat
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:03
Pustolovko..jao tebe..hheheh...sada će uzeti lopatu iiii čekati psa da se istovari!! :)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:05
i moja sestra ima jednu pa joj maca stavi sapu u akvarij gdje je kornjaca i mucka igra se sa kornjacom
maca joj je mrak strasne face,neka perzijska macka duge smedjo-crvene dlake.oci ogromne izbecene :)dok su kod mojih mačori lijepi valjda sto su bosanci
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:05
Fiki..jel ovako upravljaš  svojim kornjaćama...
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:07
Ja ih imam 6...imam 1 malu u kući!Trenutno spava u mojoj džungli od benjamina!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:07
Fiki nece pas iskakit ko krava pa da ti treba lopata ili vile :P nego u Italiji gdje je moja sestra po zakonu svako iza svog psa maramicom mora pokupit i u kontenjer.
da se tako ne radi to bi tovar kakica bilo po cesti ima da nagazis i okliznes se pa tres na ledja.haahahahha.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:08
Heheheh,pustolovko nasmija me... ..wiz gdje ti nađeš sve ove slikice?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:08
Fiki ti i mačke skupljas u kolekciju ko kaktuse
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:09
viz slika ti je mrak
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:10
Ma nee...heheh....mačori su pravi lovci..jučer su miša ulovili!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:10
pustolov..i kod nas je zakon takav..al ga se niko ne pridržava..700kn je kazna za ostavljenu kakicu..a bormeš nam je grad unatoć tome ko jedno odlagalište nagaznih mina..Fiki..kak misliš lopata..pa di si vidio toliko na hrpi..pa ni bernski se pas tak ne istovari..ajoooj..smile96
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.