Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2014 u 23:08
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

koliko dugo ti je trebalo da bude ovakav?....ja sam dobila sjeme...jedva ga cekam...a divno je prosetati tvojim vrtom...Big smile
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2014 u 20:58
Prekrasno dvorište ne mogu ništa izdvojiti jer sam i svemu uživala i odmarala dušuHug
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2014 u 23:07
Drago mi je za astere i tvoje je kod mene cvjetalo sve osim lana. Imam jedno pitanje, onaj bijeli phlox je ocvao i da li ga treba sada orezati ili on sam nestane preko zime, bio je prekrasan, snježno bijele boje.
Uvijek kad uđem u tvoj vrt oduševi me cvijeće i fotografije. Ovaj put si nadmašila samu sebe s ovom fotografijom ruže - fantastično! Clap

život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 09:43
Draga blue sky, slično razmišljam kao i Lantana...sve pohvale za fotografije...tvoj je vrt jedan od narascvjetanijih na forumu i uvijek mi je veliki gušt pregledavati ga...također moram reći da sam oduševljena englezicama, tako lijepih zbilja nisam vidjela, voljela bih da takvi krasni primjerci krase i moj balkon...ma, sada sam sebična...voljela bih da tako krasne biljke krase sve naše vrtove...
Nego...kada se vidimo na zagrebačkoj kavici, kada dolaziš?
pusaSmile

...vraćam se jer sam zaboravila pitati za rode...one su uz tvoju kuću ili negdje drugdje u mjestu? prekrasno mi ih je promatrati, obožavam ihSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:07
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Draga moja, kod tebe je ljetos bilo zaista prekrasno!!
Ne sumnjam da je i sada isto tako.
Imaš zaista prelijepo dvorište Heart, takvo nešto sanjam i ja, ali....... ipak su to samo pusti snovi.
e da ti vidiš kakovog ja sve drloga u drugom djelu dvorišta imam začas bi odustala da tvoje dvorište bude kao mojeTongueTongue na fotkama je sve ljepše
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:11
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Usprkos hladnom i kišnom ljetu, tvoj je vrt bio prepun cvijeća. Čak su i rode došle uživati u njegovoj ljepoti.
 samo su mi ruže ostale nabrzinu bez latica i lista  a tvoja je ružica i cvala ali je onda uginula baš mi je bilo krivo
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:11
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

Prekrasno dvorište ne mogu ništa izdvojiti jer sam i svemu uživala i odmarala dušuHug
hvala lijepa dođi mi opetSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:13
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Englezice nisu jednostavne za uzgoj, ali ove su sigurno najljepše koje sam do sada imala priliku vidjeti ! Clap

mogu ti reći da su i mene osvojile na prvi pogledSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:16
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Divna je ova ruža penjačica, bogata cvatnjom, nježna bojom.
znaš lucy kupila sam je pod crvenu kad je procvala bilo je iznenađenja i mogu ti reći da je dosta osjetljiva na crnu pjegavost to joj je mana a cvijet je čvrstih latica koje se dugo držeSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:21
Slavuj bude mi žao kod ovako lijepih rječi što i ja nemogu naći tako lijepe riječi da ti uzvratim jednakom mjerom-mjerom ljubaviSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:23
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

Blue sky mislila sam da je taj crveni močvarac,Krasan je ali treba imati mjesta preko zime za njega.Mičvarac mi se čini jednostavniji a lijep je.Možda ću jednom doći do njega.Kućica u cvijeću ti je prekrasna.
osice i meni je na popisu želja ,gledajući po vrtovima stvarno je prekrasanSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:24
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Prekrasna slika kućice obrubljene ružama!
a na prozorima predivni slapovi cvijeća!

hvala,hvalaHug
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:26
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

vratila si se stvarno u velikom stilu.neznam da li je lijepše cvijeće ili slike.moraš češće dolaziti jer smo se brinule naročito u vrijeme poplava
 ajama što da ti kažem luda i pre luda godina koma za poljoprivrednike i ne samo njih a valjda bude boljeSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:30
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Bez obzira na vrijeme, lijepi nastavak tvoje cvjetne priče. Mogu si misliti koje količine vode ste vi imali, kad je kod nas na bregu sve plivalo. Al su zato su rode uživale.
je carol rode su uživale jer je žaba bilo u svakoj njivi LOL a k tome i komarci koji su vladali do neki dan tako da samo ove godine kavicu uglavnom pili u kući
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:31
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Krasan, ugodan vrt smile76
mon lijepo je te vidjeti ovdjesmile79
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:33
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Baš je, odiše mirom i savršenošću... blue sky, ostavljam ti pozdrav! Hug
bugice i tebi veliki pozdravsmile75
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:36
Josipa nju sam kupila prošle godine nekako u ovo vrijeme,jedva sam dočekala da mi cvate ove godine da joj vidim cvijet jer dosta znaju slagati na etiketama ali ovaj puta bila je kao na etiketiSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:37
catalpa baš ti hvala dođi mi opetHug
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:42
Lantana Floks možeš porezati ,ja ga uvijek porežem jer mi je tako urednije ali i nemoraš  on će ti uvijek iznova narasti.Smile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 23:49
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Draga blue sky, slično razmišljam kao i Lantana...sve pohvale za fotografije...tvoj je vrt jedan od narascvjetanijih na forumu i uvijek mi je veliki gušt pregledavati ga...također moram reći da sam oduševljena englezicama, tako lijepih zbilja nisam vidjela, voljela bih da takvi krasni primjerci krase i moj balkon...ma, sada sam sebična...voljela bih da tako krasne biljke krase sve naše vrtove...
Nego...kada se vidimo na zagrebačkoj kavici, kada dolaziš?
pusaSmile

...vraćam se jer sam zaboravila pitati za rode...one su uz tvoju kuću ili negdje drugdje u mjestu? prekrasno mi ih je promatrati, obožavam ihSmile...
Saro ako želiš mogu ti poslati reznice od englezica vrlo radoSmilešto se tiče roda one stanuju na našem krovu naravno kad dođu iz Afrike i svake godine dograđuju gnjezdo tako da se više ni nevidi dimnjak koji je ispod njega sva sreća da neložimo na taj dimnjakLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.