Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 125> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
|
![]() |
|
Znam da sam vas zatrpala sa slikama, ali sad sam konačno ulovila malo vremena da ih prebacim. Nadam se da budete mi oprostili ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasni sukulenti...ma nemoj mi reć da je onaj sa zadnje slike (strana prije) "onaj ulov". Pa ni moj nije takav
![]() Jako mi se sviđa "neuredni kammenjar", nemoj ga očistiti ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga Anastazija hosta u cvatu,pasiflora i yuca su krasne ali sukulente obozavam i stvarno ih imas puno i prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
obožavam vidjeti kaktuse ,,prekrasan ti je..
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Kako su ti sukulenti slatki, jedan ljepši od drugog, a ona dva ista u prekrasnim teglama su kao bombončići.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Anastazija, obožavam kada ti imaš vremena, jer onda nam staviš nove slike, sukulentići su ti predivni i oni koji cvatu i oni koji nisu procvali, i obožavam tvoj kamenjar, šteta što tebi djeluje pretrpano.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Cure drage, hvala vam na posjeti! Smail, ne djeluje meni kamenjar pretrpano nego neuredno, jer kad sedumi cvjetaju njihovi cvjetovi se polegnu i pokriju sve oko sebe, pa mi to baš nije drago. |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasni sukulentići Anastazija, ali hosta u cvatu mi je
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Da, to imaš pravo, nekim sedumima bi ja odmah porezala cvjetove čim počnu cvijetati.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
wow anastazija koji vrt / park
![]() nije ni cudo da ti se svidaju Butchart Gardens, ti si to vrlo vjesto uspjela napraviti I ispod sljemena. pregledavala sam cijelo jutro tvojih 105 stranica I uistinu impresivno sve pozdrav iz vrele Hercegovine
![]() |
|
![]() |
|
Draga klaudija, baš si me razveselila svojom posjetom ![]() Počašćena sam da si toliko vremena provela u mom vrtu i drago mi je da ti se sviđa. A od Butchart Gardensa sam ja jako, jako daleko, za mene je to nedostižno! Koliko god se trudila, takav raj ipak ne mogu napraviti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Impresivna ti je kolekcija sukulenata, oni "blizanci" su ti jako zgodni. Tvoja juka u cvatu me je podsjetila da moja ove godine nije cvala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uzivala sam gledajuci tvoje sukulente,predivni su kao i vrtno cvijece ,posebno su mi lijepe tvoje hoste bez ijednog izbusenog listica
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...uvijek sve uredno, skladno i posebno elegantno kod tebe, draga moja Anastazija
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kakvi zatrpala sa slikam,a ovo je pravo uzivanje-osvezenje
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |