Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 125> |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
I laevigata variegata je prva liga! :) Ovo satirano je malva ili lavatera? :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Na zalost ne mogu vise editirati jer je proslo 5 minuta ! Iz neznanja sam ucinila jednu pogresku pa se ovim putem ispricavam ! Nehotice sam iz jednog gospodina napravila jednu gospodju ! No to ne umanjuje ono sto sam htjela reci i jos uvijek govorim : za mene je tvoj vrt fenomenalan , nenadmasiv , velicanstven a i slikice koje si proslijedio poslije mojeg komentara to podcrtavaju . |
|
![]() |
|
anabistrica - moja bijela glicinija ima oko 8 godina i počela je cvijetat pred dvije godine.Da li je Vaša Wisteria sinensis Alba(Kineska ima kraći cvijet) ili Wisteria floribunda 'Alba' - longisima Alba ( Japanska i ima puno duže cvijetove)
|
|
|
|
![]() |
|
dado84 - mislim da je Lavatera arborea variegata
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee - nema nikakvog problema.Ja sam već bio napisao da moja okućnica nije u svim dijelovima baš najbolje sređena jer živim na selu i uvijek je nešto razbacano i nesređeno,zato Vama na forumu prezentiram većinom slike cvijeća.
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Moja je Wisteria floribunda "Alba". Nadam se da je bila dobra deklaracija. Usput, mene su upozorili pri dolasku na CIF da se tu svi oslovljavaju sa "ti", a sad sam ispala nepristojna.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod tebe je, Muhle, zaista predivno... Carstvo pakujaca, grmlja, cvijet do cvijeta...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Srce ti stane dok gledaš slike a kad si tamo šećeš i ne diše.....
Mislin da ti je vrt nekako bujniji nego lani ili mi se to čini po slikami. Ja tu jednostavno niman ča izdvojit sve je strašno lepo ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala što svoju ljepotu dijeliš s nama
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Ajme Muhle, koje u tebe divote! Svake cvjetne sezone nas iznenadiš sa nečim drugim! Prekrasno!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
PRELIJEPO !!!!!
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |