Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za moju dušu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za moju dušu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 125>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:18
From the earth we come to the earth we return in between we garden
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:19
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:19
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:21
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:22
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:23
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:26
Danas sam malo sređivao ovaj dio vrta jer je bio pun korova,kombinacija cvijeća i salate

Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:30
I laevigata variegata je prva liga! :) Ovo satirano je malva ili lavatera? :)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:32
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Tvoj vrt je neopisivi raj na zemlji , to je san snova ! Mogu si misliti kako si sretna i zadovoljna da sve ovako divno kao u bajci izgleda !                 

Na zalost ne mogu vise editirati jer je proslo 5 minuta ! Iz neznanja sam ucinila jednu pogresku pa se ovim putem ispricavam ! Nehotice sam iz jednog gospodina napravila jednu gospodju ! No to ne umanjuje ono sto sam htjela reci i jos uvijek govorim : za mene je tvoj vrt fenomenalan , nenadmasiv  ,  velicanstven a i slikice koje si proslijedio poslije mojeg komentara to podcrtavaju .
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:35
anabistrica - moja bijela glicinija ima oko 8 godina i počela je cvijetat pred dvije godine.Da li je Vaša Wisteria sinensis Alba(Kineska ima kraći cvijet) ili Wisteria floribunda 'Alba' - longisima Alba ( Japanska i ima puno duže cvijetove)
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:38
dado84 - mislim da je Lavatera arborea variegata
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:44
gute Fee - nema nikakvog problema.Ja sam već bio napisao da moja okućnica nije u svim dijelovima baš najbolje sređena jer živim na selu i uvijek je nešto razbacano i nesređeno,zato Vama na forumu prezentiram većinom slike cvijeća.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 01:20
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

anabistrica - moja bijela glicinija ima oko 8 godina i počela je cvijetat pred dvije godine.Da li je Vaša Wisteria sinensis Alba(Kineska ima kraći cvijet) ili Wisteria floribunda 'Alba' - longisima Alba ( Japanska i ima puno duže cvijetove)

Moja je Wisteria floribunda "Alba". Nadam se da je bila dobra deklaracija.
Usput, mene su upozorili pri dolasku na CIF da se tu svi oslovljavaju sa "ti", a sad sam ispala nepristojna.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 01:34

Oči sam pasla na prekrasnim pakujcima i rajski lijepoj žuroj ruži penjačici..... a kad sam vidjela ovo ČAROBNO PLAVETNILO  srce mi je skoro stalo !! Da sam leptir ......smile169
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 06:47
Kod tebe je, Muhle, zaista predivno... Carstvo pakujaca, grmlja, cvijet do cvijeta...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 07:26
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Oči sam pasla na prekrasnim pakujcima i rajski lijepoj žuroj ruži penjačici..... a kad sam vidjela ovo ČAROBNO PLAVETNILO  srce mi je skoro stalo !! Da sam leptir ......smile169

Ovo je zaista kako kaže  Free da stane srce, bome i dah
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 10:15
Srce ti stane dok gledaš slike a kad si tamo šećeš i ne diše.....
Mislin da ti je vrt nekako bujniji nego lani ili mi se to čini po slikami.
Ja tu jednostavno niman ča izdvojit sve je strašno lepo smile94
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 10:32
hvala što svoju ljepotu dijeliš s nama smile120
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 22:35
Ajme Muhle, koje u tebe divote! Svake cvjetne sezone nas iznenadiš sa nečim drugim! Prekrasno!
smile64
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 23:17
PRELIJEPO !!!!!
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,953 sekundi.