Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 111>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 22:50
Mali Kaktus.
Ajme što sam se večeras raspisala

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 22:53
A zašto se ljutišThumbs%20Down
Pa zar nije lijep?

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 22:57
Toliko si me zbunila da sam stavila pogrešni smajlić. Mislila sam

Rijeka

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 01:56
Evo malo nastavka....nadam se da vam nisam dosadila

Nepeta

Ardisia

Gomphrene su počele cvasti

Punica granatum /sada u vazi u jesen ide u zemlju

Tagetes

Dupli narančasti Hibiscus

Scutellaria

Žuta Begonija/ moja omiljena boja

Begonia Velvet Blue

Oxalis triangularis sa Ri sajma

Dianthus Barbatus

Acalipha hispida, prezimila u verandi, puna je pupoljaka

Šmrčkin Cerantus/Rožac

Korijenčice, vidi kako lijepo napreduje tvoja Prunus persica, koja u jesen seli u vrt

Pitospora od Jagode

Stromanthe sanguinea, na terasi

Hoyine Schefflera, Hoya i Euonimus

K.Reina Iresine

Fittonie

Dracaena Song of India

Jedna od Kalanchoa

Sempervivum u cvatu

Calocephalus, preživio zimu u zimovalištu na balkonu

I malo suculenata /Nažalost za imena ne pitajte jeer ih ne znam/

307/Giardino%202011/Sconosciuta-1.jpg">

Kako vidite u mom vrtu ima jako puno biljaka dragih forumašica. Neke nisu preživile, one koje jesu, brižljivo čuvam. Ako sam nekoga zaboravila posebno spomenuti neka se ne ljuti. Ipak sam ja "gospodja" u godinama, pa mi morate oprostiti na senilnosti

Za danas to bi bilo sve......nastavak će uslijediti za koji dan. Naravno ako nisam dosadila

Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 02:37
Lora sve ti je lijepo i rascvjetano, moram svratiti da to vidim u živo....Adrisia ima pupoljke, super...Koje je boje crvena ili bijela?WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 06:38
Draga Lora, baš sam osvježena i oduševljena nakon ovih slikica u tvojem vrtu! Baš si mi nedostajala sa slikama dok te nije bilo pred kratkim vremenom.. Divno je u tvojem vrtu!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 07:25
Da li se Gomphrene osjemene same na tom mjestu gdje jesu za slijedeću godinu ili moraš pokupiti sjeme i na proljeće nanovo sijati ?
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 11:49

Opet sam prošetala i stvarno je predivno, uživam u tvom vrtu  Tongue.
Ima mali kaktus pravo, kameleon je stvarno poseban. isto kao i ona paprat na zadnjoj slici prethodne stranice.
Lora, stvarno si prava vrednica!
        smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 13:34
Lora pa kod tebe nikada kraja, da se covjek raspameti od toliko raznolikosti... smile39
Kameleon je divan i pametno ti je tako ga drzati u posudi, ja sam pogrijesila i svoj posadila uz jezerce, sada ga ne mogu drzati pod kontrolom i prijeti mi "tusiti" ostale biljke, da sam ga bar posadila u neku lijepu posudu... eh joj luda glava  smile42
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 22:57
Volim vas i svratite mi opet......

Jagoda Ardisia je bijela. Dodji kad god hoćeš bit će mi drago

Anaida

Anči Gomphrenama pokupim sjeme

Anastazija Cameleon držim uvijek u vazi, samo ga proredjujem. Inače bi zaposjeo cijeli vrt. Paprat sam dobila lani u proljeće od prijateljice. Bila je upola manja. Sad se toliko raširila da mi nije jasno kuda ću ove zime s njom.....

Monny I još nisam gotova. Bit će još slikica

Rijeka

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 07:05

Sreća da su majstori otišli pa ponovo možemo uživati u slikama cvijeća.

Nije čudno da nemam gdje kupiti vazu za cvijeće kad su sve kod tebe - opustošila si pola Rijeke...Wink
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 09:41
jagoda je spomenula ardisiu, to su one koje smo "spašavale" u MBM , bile su baš jadničci. Jako ti je lijepa, moja ne cvate i ne znam da li će još ikad imati crvene bobice.
Ukrasna breskvica se lijepo razrasla Big%20smile, svoju sam krivo posadila pa joj moram naći neko manje "gužvasto" mjesto.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 09:51
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
hanaK View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 216
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hanaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 09:56
sukulenti su mi ovaj put najljepši.Clap
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 13:06

Bravo LORA,

svratila ,misleći sa ću te zateći u vrtu i popiti kaficu,ali sve ti je u cvatu,u prekrasnim bojama i miriše na ljubav.smile79
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 23:23
Nataly imam još par vaza u rezervi, mogu ti ustupiti Naravno pod uvjetom da u medjuvremenu nešto ne uleti u njih

Korijenko Ardisia ima u podnožju još crvene bobice i ujedno cvate, i sve razmišljam da ju presadim u vrt..Prunus ide u vrt na mjesto bungice s kojom sam se definitivno pozdravila. Počele su cvasti tvoje rudbechie.

Toni, Hana

Belina dodji ti na kavu u živo. I onako nisam daleko od kafića tvoga sina. A naći će se i sladoleda

svimaaaaaa

Za koji dan ću vas upoznati s mojim ukrasnim travama....a možda još ponešto.....

Rijeka

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 23:28
smile57
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 00:26
Evo me opet. Večeras ću vas upoznati sa svojim ukrasnim travama i još ponečim....

Calamagrostis x acutiflora/predivan je kad procvate/

Carex ornithopoda

Sesleria cerulea. Grmić sam na proljećeu razdijelila i posadila uz cijeli rub otoka u donjem vrtu

Acorus calamus variegata / nisam sto posto sigurna da sam ispravno identificirala/

Festuca glauca

Miscanthus

Ne znam joj ime / sa RI-ZG kave od BB /

Meni najdraža Carex comans

Sve gornje trave su od Bake Bee.

Hoyin šaš

Trišina Imperata Cylindrica Red Baron. Za sada u vazi u jesen u vrt

Ophiopogon nigrescens / Dado 84/

pred nedavno je cvao

Jedna od Santolina/Hoya/

Yucca /Šmrčko/izmedju Heuchera

Rudbeckie /Korijenko/su počele cvasti

Campanule ne znam od koga sam dobila? pune pupoljaka,polako cvatu

Lonicera ponovo cvate

Moja najstarija Hosta u cvatu

Echinacee/Triša/ ste već vidjeli, no moram ih ponoviti jer su prekrasne

A ove Dianthuse sam jučer "ulovila" u Kauflandu, gdje smo bili po druge stvari. Meni je bilo "smješno" izaći bez cvijetića, a MM je samo "kovitlao" oćima i mrmljao, pa gdje ćeš ih staviti

Ovaj je u prirodi puno tamnije boje, ali nisam uspjela tu boju uslikati

I za kraj jedna predivna Orhideja koju sam jučer dobila od naše drage Monny

Valjda sam sve "ispucala". Sad me opet neće biti neko vrijeme

Rijeka

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 01:13
lijepo je navratiti kod tebe, draga Lora...lagano se uspneš tvojim okićenim stubama, a na svakoj ti zastane dah od blistavih boja...kako krasne pelatgonije, a tek one crvene u košaricama na balkonu...a onda te dočeka plata s kaktusima...kako originalno, domišljati i elegantno...bravo draga moja, oduvijek si mi uzor...ne mogu, a da ne naglasim ljepotu tvoje kolekcije trava,lijepo, lijepo...
Otkrij mi tajnu najljepše oslikanog kameleona kojeg sam ikad vidjela, molim te! Voljela bih kad bi moj barem malo dosegao čaroliju koja mi je stalno pred očima...
grlim te, draga Lora
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 07:14
Lorice, evo i mene! Zaista imaš krasnu kolekciju travica, a ona na ulazu koja je tebi najljepša uistinu je posebno raskošna ljepotica!! I ostale cvjećke koje si nam pokazala su krasne, a pravom ljepoticom te naša Monny razveselila.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.