LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Ajme što sam se večeras raspisala ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A zašto se ljutiš
![]() Pa zar nije lijep?
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Toliko si me zbunila da sam stavila pogrešni smajlić. Mislila sam
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Evo malo nastavka....nadam se da vam nisam dosadila
Nepeta ![]() Ardisia ![]() Gomphrene su počele cvasti ![]() ![]() Punica granatum /sada u vazi u jesen ide u zemlju ![]() ![]() Tagetes ![]() Dupli narančasti Hibiscus ![]() Scutellaria ![]() ![]() Žuta Begonija/ moja omiljena boja ![]() Begonia Velvet Blue ![]() Oxalis triangularis sa Ri sajma ![]() Dianthus Barbatus ![]() Acalipha hispida, prezimila u verandi, puna je pupoljaka ![]() Šmrčkin Cerantus/Rožac ![]() Korijenčice, vidi kako lijepo napreduje tvoja Prunus persica, koja u jesen seli u vrt ![]() Pitospora od Jagode ![]() Stromanthe sanguinea, na terasi ![]() Hoyine Schefflera, Hoya i Euonimus ![]() ![]() ![]() K.Reina Iresine ![]() Fittonie ![]() Dracaena Song of India ![]() Jedna od Kalanchoa ![]() Sempervivum u cvatu ![]() Calocephalus, preživio zimu u zimovalištu na balkonu ![]() I malo suculenata /Nažalost za imena ne pitajte jeer ih ne znam/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 307/Giardino%202011/Sconosciuta-1.jpg"> ![]() ![]() ![]() Kako vidite u mom vrtu ima jako puno biljaka dragih forumašica. Neke nisu preživile, one koje jesu, brižljivo čuvam. Ako sam nekoga zaboravila posebno spomenuti neka se ne ljuti. Ipak sam ja "gospodja" u godinama, pa mi morate oprostiti na senilnosti Za danas to bi bilo sve......nastavak će uslijediti za koji dan. Naravno ako nisam dosadila ![]() |
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora sve ti je lijepo i rascvjetano, moram svratiti da to vidim u živo....Adrisia ima pupoljke, super...Koje je boje crvena ili bijela?
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Lora, baš sam osvježena i oduševljena nakon ovih slikica u tvojem vrtu! Baš si mi nedostajala sa slikama dok te nije bilo pred kratkim vremenom.. Divno je u tvojem vrtu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Da li se Gomphrene osjemene same na tom mjestu gdje jesu za slijedeću godinu ili moraš pokupiti sjeme i na proljeće nanovo sijati ?
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opet sam prošetala i stvarno je predivno, uživam u tvom vrtu ![]() Ima mali kaktus pravo, kameleon je stvarno poseban. isto kao i ona paprat na zadnjoj slici prethodne stranice. Lora, stvarno si prava vrednica! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Lora pa kod tebe nikada kraja, da se covjek raspameti od toliko raznolikosti...
![]() Kameleon je divan i pametno ti je tako ga drzati u posudi, ja sam pogrijesila i svoj posadila uz jezerce, sada ga ne mogu drzati pod kontrolom i prijeti mi "tusiti" ostale biljke, da sam ga bar posadila u neku lijepu posudu... eh joj luda glava ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Jagoda Ardisia je bijela. Dodji kad god hoćeš bit će mi drago Anaida ![]() ![]() Anči Gomphrenama pokupim sjeme Anastazija Cameleon držim uvijek u vazi, samo ga proredjujem. Inače bi zaposjeo cijeli vrt. Paprat sam dobila lani u proljeće od prijateljice. Bila je upola manja. Sad se toliko raširila da mi nije jasno kuda ću ove zime s njom..... Monny I još nisam gotova. Bit će još slikica ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Sreća da su majstori otišli pa ponovo možemo uživati u slikama cvijeća. Nije čudno da nemam gdje kupiti vazu za cvijeće kad su sve kod tebe - opustošila si pola Rijeke... ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
jagoda je spomenula ardisiu, to su one koje smo "spašavale" u MBM , bile su baš jadničci. Jako ti je lijepa, moja ne cvate i ne znam da li će još ikad imati crvene bobice.
Ukrasna breskvica se lijepo razrasla
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
sukulenti su mi ovaj put najljepši.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bravo LORA, svratila ,misleći sa ću te zateći u vrtu i popiti kaficu,ali sve ti je u cvatu,u prekrasnim bojama i miriše na ljubav.
![]() |
|
![]() |
|
Nataly imam još par vaza u rezervi, mogu ti ustupiti
![]() ![]() ![]() Korijenko Ardisia ima u podnožju još crvene bobice i ujedno cvate, i sve razmišljam da ju presadim u vrt..Prunus ide u vrt na mjesto bungice s kojom sam se definitivno pozdravila. Počele su cvasti tvoje rudbechie. Toni, Hana ![]() Belina dodji ti na kavu u živo. I onako nisam daleko od kafića tvoga sina. A naći će se i sladoleda ![]() ![]() Za koji dan ću vas upoznati s mojim ukrasnim travama....a možda još ponešto..... |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Evo me opet. Večeras ću vas upoznati sa svojim ukrasnim travama i još ponečim....
Calamagrostis x acutiflora/predivan je kad procvate/ ![]() Carex ornithopoda ![]() Sesleria cerulea. Grmić sam na proljećeu razdijelila i posadila uz cijeli rub otoka u donjem vrtu ![]() Acorus calamus variegata / nisam sto posto sigurna da sam ispravno identificirala/ ![]() Festuca glauca ![]() Miscanthus ![]() Ne znam joj ime / sa RI-ZG kave od BB / ![]() Meni najdraža Carex comans ![]() Sve gornje trave su od Bake Bee. Hoyin šaš ![]() Trišina Imperata Cylindrica Red Baron. Za sada u vazi u jesen u vrt ![]() Ophiopogon nigrescens / Dado 84/ ![]() pred nedavno je cvao ![]() Jedna od Santolina/Hoya/ ![]() Yucca /Šmrčko/izmedju Heuchera ![]() Rudbeckie /Korijenko/su počele cvasti ![]() ![]() Campanule ne znam od koga sam dobila? pune pupoljaka,polako cvatu ![]() Lonicera ponovo cvate ![]() Moja najstarija Hosta u cvatu ![]() Echinacee/Triša/ ste već vidjeli, no moram ih ponoviti jer su prekrasne ![]() A ove Dianthuse sam jučer "ulovila" u Kauflandu, gdje smo bili po druge stvari. Meni je bilo "smješno" izaći bez cvijetića, a MM je samo "kovitlao" oćima i mrmljao, pa gdje ćeš ih staviti Ovaj je u prirodi puno tamnije boje, ali nisam uspjela tu boju uslikati ![]() ![]() I za kraj jedna predivna Orhideja koju sam jučer dobila od naše drage Monny ![]() ![]() Valjda sam sve "ispucala". Sad me opet neće biti neko vrijeme ![]() |
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepo je navratiti kod tebe, draga Lora...lagano se uspneš tvojim okićenim stubama, a na svakoj ti zastane dah od blistavih boja...kako krasne pelatgonije, a tek one crvene u košaricama na balkonu...a onda te dočeka plata s kaktusima...kako originalno, domišljati i elegantno...bravo draga moja, oduvijek si mi uzor...ne mogu, a da ne naglasim ljepotu tvoje kolekcije trava,lijepo, lijepo...
Otkrij mi tajnu najljepše oslikanog kameleona kojeg sam ikad vidjela, molim te! Voljela bih kad bi moj barem malo dosegao čaroliju koja mi je stalno pred očima...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lorice, evo i mene! Zaista imaš krasnu kolekciju travica, a ona na ulazu koja je tebi najljepša uistinu je posebno raskošna ljepotica!! I ostale cvjećke koje si nam pokazala su krasne, a pravom ljepoticom te naša Monny razveselila.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |