Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:20
Prelijepe su ti sličice.

Cinija pepermint lijepe boje i još šatirana, ali mi je baš simpatična s tih par jednobojnih latica
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:21

Ja kasnim,nisam ujutro bila ovdje,ali navečer imam više vremena,cvijeće ti je prekrasno,posebno ehinacee i lantane.Clap

Molim te daj mi savjet,da li se kadulja šiša isto kao i lavanda ili?

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:52
korjenko divno ti je cvijeće Clap i sve tako lijepo uređeno... smile71
baš je gušt prošetati po tvojoj hacijendi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:57
od monštva prelijepog cvijeća u ovom čarobnom kutku na Zemlji izdvojila bih nježne i elegantne liatrise!
lijepi pozdrav
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 22:04
Predivno!!!!Izdvajam ehinaceae i rudbeckie,ne zato što su najljepše,jer je sve prelijepo,nego zato jer ih ja volim jakooo!!Smile
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 13:17
Bilo bi šteta nešto izdvajati jer sve ti je (kod nas bi rekli)  boli glava.Wink
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 23:22
Kao i uvijek sve ti je prelijepo i više nego urednoClapClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 06:34
Predivno cvićesmile64a dalije ,suncokret bucosmile71Thumbs%20Up
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 21:34
kad sam pomislila da ne može bolje od onog što sam do sada vidjela u tvom vrtu, a ono.... iznenađenju nikad kraja. bravo majstorice.

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 20:10
Malo sam sada prozujala po par vrtova, vidjela divnog cvijeća i povrća...... pa da i ja pokažem što ima novoga kod mene u vrtu.
Najprije da vam svima zahvalim na lijepim riječima i pošaljem svima velike pozdrave i velikog cvikija smile78i par odgovora curama kojima sam to ostaja dužna...

Ivna... liatris sam pred cca 4 godine kupila u onim vrećicama u Billi. jako je zahvalan, posadiš ga i zaboraviš, nestane i opet na proljeće nikne a na njemu leptir do leptira
Šmrcko...prva tura echinacea je već pelcana što su izrasle iz sjemenja a ovih ću dana početi sijati trajnice pa tako i echin.purpurea i rudbeckie...bit će mladica i sjemenja
Mari....pišem sjemenje od buco Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 20:17
Pa da krenem..... najprije cinije jer sam sad bila kod Tonija i kod njega se svaki put onesvjestim kad ih vidim... stvarno ima najljepše cinije

Sve su one od Trišinog, Blankinog i Silvekinog skupljenog sjemenja, cure hvala vam puno smile78...i Triša skupljaj mi sjeme od liliputanaca Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 20:35

Malo rano ali počele su mi i prve jesenske šumarice - jap. anemone

"Serenada"

"Honorine Jobert"

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 20:48
Kane

i u bačvi....

ispod se vide i novo presađene perukike a pokraj njih počinje cvjetati heliopsis

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 21:05
Triša.... ovo je tvoja echinacea purp.- konačno cvate

Narančasti cosmosi od Iris

Lobelija od Natalije

Raste, raste, raste....trava od Bergi

Pasići od Lantane - poslala mi je sjemenje i napisala ŽUTI... moš mislit, svi su osim žutih, procvali su još i bijeli Wink ali predivni su i bolje je ovako ispalo barem ih imam svih boja!!!

Još malo pa će i cleome od Silvek

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 21:10
Ukrasne koprive, donesao mi ih je MM sa place prije cca mjesec dana

Mamine begonije, ova crvena je totalno poludila, ovakva je od 05.05. kad mi ih je kupila za rođendan, žuta je malo slabija, trebala bi ju premjestiti kraj crvene

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 21:17
Ova palma je novi stanovnik u mom vrtu, doselela se prije par dana sa Blankine terase, Blanka još jedanput puno hvala Hug

Trenutno je smještena u ovoj velikoj plastičnoj kanti i čeka svoje mjesto a to je ovo sa sljedeće slike.....

Dakle.....  odmah do grote je ova nova hortenzija posađena ovo proljeće...e ona će ubrzo fino iseliti na drugo mjesto a na njeno dolazi Blankina palma

(zgora Opatije)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 21:31
baš je krasna crvena begonijaThumbs%20Up
a za palmu je pripremljeno lijepo mjesto, sigurno će joj odgovarati
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 21:34
Nepeta šatirana iliti stručno Wink variegata

Vrtić kraj grote....

Salvie pred ulaznim skalinama, zamjenile su maćuhice

Centrantus ruber isto kraj grote....

Hoste

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 21:41
Kaloper - vratić

Rudbeckie - na puno mjesta vladaju u mom vrtu...

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 21:48
Vrt - krug, konačno sam zadovoljna kako izgleda u ljetnoj postavi a nadam se da će jesenska biti još bolja...... još ću malo preinaka napraviti ali ubiti to sam ja tako nekako zamislila Big%20smile , jedino je jedan buco niski suncokret izrastao prevelik, ne znam kako jer su svi iz istog sjemenjaWink

Pa malo u djelovima...

centar... sa cornusom i kadificama

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,906 sekundi.