Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 203> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepe su ti sličice.
Cinija pepermint lijepe boje i još šatirana, ali mi je baš simpatična s tih par jednobojnih latica |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja kasnim,nisam ujutro bila ovdje,ali navečer imam više vremena,cvijeće ti je prekrasno,posebno ehinacee i lantane. Molim te daj mi savjet,da li se kadulja šiša isto kao i lavanda ili? |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
korjenko divno ti je cvijeće
![]() ![]() baš je gušt prošetati po tvojoj hacijendi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno!!!!Izdvajam ehinaceae i rudbeckie,ne zato što su najljepše,jer je sve prelijepo,nego zato jer ih ja volim jakooo!!
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Bilo bi šteta nešto izdvajati jer sve ti je (kod nas bi rekli) boli glava.
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kao i uvijek sve ti je prelijepo i više nego uredno
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno cviće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
kad sam pomislila da ne može bolje od onog što sam do sada vidjela u tvom vrtu, a ono....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Malo sam sada prozujala po par vrtova, vidjela divnog cvijeća i povrća...... pa da i ja pokažem što ima novoga kod mene u vrtu.
Najprije da vam svima zahvalim na lijepim riječima i pošaljem svima velike pozdrave i velikog cvikija
![]() Ivna... liatris sam pred cca 4 godine kupila u onim vrećicama u Billi. jako je zahvalan, posadiš ga i zaboraviš, nestane i opet na proljeće nikne a na njemu leptir do leptira
Šmrcko...prva tura echinacea je već pelcana što su izrasle iz sjemenja a ovih ću dana početi sijati trajnice pa tako i echin.purpurea i rudbeckie...bit će mladica i sjemenja
Mari....pišem sjemenje od buco
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pa da krenem..... najprije cinije jer sam sad bila kod Tonija i kod njega se svaki put onesvjestim kad ih vidim... stvarno ima najljepše cinije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sve su one od Trišinog, Blankinog i Silvekinog skupljenog sjemenja, cure hvala vam puno
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Malo rano ali počele su mi i prve jesenske šumarice - jap. anemone "Serenada" ![]() ![]() "Honorine Jobert"
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kane
![]() ![]() ![]() i u bačvi....
![]() ispod se vide i novo presađene perukike a pokraj njih počinje cvjetati heliopsis
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša.... ovo je tvoja echinacea purp.- konačno cvate
![]() Narančasti cosmosi od Iris
![]() Lobelija od Natalije
![]() Raste, raste, raste....trava od Bergi
![]() Pasići od Lantane - poslala mi je sjemenje i napisala ŽUTI... moš mislit, svi su osim žutih, procvali su još i bijeli
![]() ![]() Još malo pa će i cleome od Silvek
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ukrasne koprive, donesao mi ih je MM sa place prije cca mjesec dana
![]() Mamine begonije, ova crvena je totalno poludila, ovakva je od 05.05. kad mi ih je kupila za rođendan, žuta je malo slabija, trebala bi ju premjestiti kraj crvene
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ova palma je novi stanovnik u mom vrtu, doselela se prije par dana sa Blankine terase, Blanka još jedanput puno hvala
![]() ![]() Trenutno je smještena u ovoj velikoj plastičnoj kanti i čeka svoje mjesto a to je ovo sa sljedeće slike.....
![]() Dakle..... odmah do grote je ova nova hortenzija posađena ovo proljeće...e ona će ubrzo fino iseliti na drugo mjesto a na njeno dolazi Blankina palma
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš je krasna crvena begonija
![]() a za palmu je pripremljeno lijepo mjesto, sigurno će joj odgovarati |
|
![]() |
|
Nepeta šatirana iliti stručno
![]() ![]() Vrtić kraj grote....
![]() Salvie pred ulaznim skalinama, zamjenile su maćuhice
![]() Centrantus ruber isto kraj grote....
![]() Hoste
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kaloper - vratić
![]() Rudbeckie - na puno mjesta vladaju u mom vrtu...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Vrt - krug, konačno sam zadovoljna kako izgleda u ljetnoj postavi a nadam se da će jesenska biti još bolja...... još ću malo preinaka napraviti ali ubiti to sam ja tako nekako zamislila
![]() ![]() ![]() ![]() Pa malo u djelovima...
![]() ![]() ![]() centar... sa cornusom i kadificama
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |