Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 01:17

Gute, meni su adeniumi rekli da im se sviđa u mojem plasteniku, tropska temperatura i  velika vlaga u zraku i....začas se tamo sjemenke probude..LOLLOL

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 09:10
Monstera ima africku ljubicicu! Nisam znala da ih volis. I ljubicica voli enzim, znaci?! E pa, Mons, sad si mi jos draza! Tongue
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 10:53
 Da i moja ljubica voli Enzim...Ooooo pije ona to ko velika..smile96 A i već mi je dala dvije, tri male bebice. Eno i one su počele s konzumacijom istog i već imaju po dva  listića...LOLLOL   Tebi smile78

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2014 u 08:47
Čitam i pratim, čekam proljeće u tvom povrtnjaku, draga monstera smile113
Sad kad vidim kako je ogroman... blago tebi smile76 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2014 u 09:50
 Heeej Bugi ! smile78smile84 Znaš nije to baš lako kad skoro cijeli vrt ovisi najviše o tebi..ali nema veze, ja to ionako radim s guštom..MM pomogne dok i koliko stigne, ostalo je sve najviše na meni...Zapravo to me vrlo opušta i smiruje, dođe mi ko neka vrsta psihoterapije...Svima je valjda poznat onaj osjećaj kad pustiš mozak na pašu i ne razmišljaš o ničemu, samo trenutno o onome što radiš...  

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 22:10

Samo jedan dio onoga što sam kupila i što mislim sijati....ima  toga sigurno u još dva dijela...LOLLOL smile42

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 22:13

Ja sam proklijala sjemenka Manga .....EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 22:16

Još jedna sjemenkica Manga je upravo dobila svoj krevetić...Embarrassedsmile84

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 15:34
smile227pregledala sam postove stvarno ste vrijedni smile55
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 15:41
 Medy, Molim te bez toga " Vi ", nema potrebe jer ovdje smo svi na " ti" bez obzira na godine...LOL

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 15:58
Dobro evo mučim se da nađem ovaj recept vezano za enzim je li uopće ima recept u ovoj temi molim te kako se to pravi
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 16:00

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=7910&title=otpadni-bio-enzim-novi-ivot-za-vae-biljke

Evo imaš cijelu temu o Bio Enzimu..ako negdje zapne, samo pitaj, uvjek nekoga ima tu da priskoči u pomoć...Embarrassedsmile84

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 16:01
Definitivno si kraljica na forumu sa ovim svojim šalamasmile78
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 16:17

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 22:14
Opa, bit će tu svega i svačega pa čak i manga. Vidim da si i mentu kupila, ccc
Kolko sam shvatila, sama buš sijala zelje, kelj i druge kupusnjače. Kad ih siješ da dobiš flance za u vrt?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2014 u 09:33
 Draga moja Ančice ! Hugsmile84 Lijepo te ponovno vidjeti ovdje..Tongue Da kupila sam i Mentu, ali ovaj puta radi se i Spicati, jer Piperitu imam ( ma i nju sam još pokušavala posijati, ali nije nikad htjela niknuti, sad imam drukčija saznanja o njoj, pa je budem pelcala iz reznica ) 
 Dobro pitanje što se tiče kupusnjača, da, sama sijem kupusnjače, ali i sve ostalo ( paprike, paradajze i sve što mora ići pod zaštitu....) Ove godine sam i samu sebe nadmašila, pa sam tako odlučila potražiti one stare, stare sorte  slatkih paprika ( nekad dok sam još bila kod mojih bilo je onih, kako se sad kaže  banana rog paprika, žutih, zelenih roga, onda su samo najednom nestale..i više ih nigdje nije bilo naći ni za lijek....No zato je dobar stari net tu, pa sam neke ( više njih uspjela naći ).  A i ovaj puta je bio malo veći izbor paprika u našoj Agrokući.

Sve sijem isključivo oko 15, Ožujka  jer to je već tradicijama tako kod nas, tj. iz kraja kojeg potječem ( sve biljke koje se siju pod zaštitu, kod nas se nikad nisu sijale prije 15, Ožujka, naučila sam to od mojih dok su sadili duhan i papriku, a kasnije radila kod drugih koji su sadili razne paprike naveliko, za prodaju. )  U ovo doba su već leje ( ili tuneli bili spremni, samo se čekalo da se dobro zemlja unutra ugrije pa da sjetva može početi).Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 20:50

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 20:52

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 21:05
Avokado sam i ja pokušala uzgojiti na taj način, čačkalice pa u vodu ali nije bilo sreće, nije maknuo s mjesta...Angry  Na nekom forumu egzotičnih biljaka sam pročitala da je većina kupljenih avokada sterilna... no naravno, tebi želim svu sreću - nadam se da će pustiti korjenje! smile78
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 23:08
Hvala Mons, znači sijemo sredinom ožujka. A imam ja još jedno pitanje. Karfiol i brokulu siješ u isto vrijeme ili kasnije? Tu su mi žene rekle da se oni sade u vrt za Ivanje pa mi se čini malo prerano posijati već za petnaestak dana. Kaj ti veliš, koji je tvoj savjet?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.