monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gute, meni su adeniumi rekli da im se sviđa u mojem plasteniku, tropska temperatura i velika vlaga u zraku i....začas se tamo sjemenke probude.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Monstera ima africku ljubicicu! Nisam znala da ih volis. I ljubicica voli enzim, znaci?! E pa, Mons, sad si mi jos draza!
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Da i moja ljubica voli Enzim...Ooooo pije ona to ko velika.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Čitam i pratim, čekam proljeće u tvom povrtnjaku, draga monstera
![]() Sad kad vidim kako je ogroman... blago tebi
![]() |
|
![]() |
|
Heeej Bugi ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medy, Molim te bez toga " Vi ", nema potrebe jer ovdje smo svi na " ti" bez obzira na godine... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Dobro evo mučim se da nađem ovaj recept vezano za enzim je li uopće ima recept u ovoj temi molim te kako se to pravi
|
|
![]() |
|
Evo imaš cijelu temu o Bio Enzimu..ako negdje zapne, samo pitaj, uvjek nekoga ima tu da priskoči u pomoć... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Definitivno si kraljica na forumu sa ovim svojim šalama
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opa, bit će tu svega i svačega pa čak i manga. Vidim da si i mentu kupila, ccc
Kolko sam shvatila, sama buš sijala zelje, kelj i druge kupusnjače. Kad ih siješ da dobiš flance za u vrt? |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Draga moja Ančice ! ![]() ![]() ![]() Dobro pitanje što se tiče kupusnjača, da, sama sijem kupusnjače, ali i sve ostalo ( paprike, paradajze i sve što mora ići pod zaštitu....) Ove godine sam i samu sebe nadmašila, pa sam tako odlučila potražiti one stare, stare sorte slatkih paprika ( nekad dok sam još bila kod mojih bilo je onih, kako se sad kaže banana rog paprika, žutih, zelenih roga, onda su samo najednom nestale..i više ih nigdje nije bilo naći ni za lijek....No zato je dobar stari net tu, pa sam neke ( više njih uspjela naći ). A i ovaj puta je bio malo veći izbor paprika u našoj Agrokući. Sve sijem isključivo oko 15, Ožujka jer to je već tradicijama tako kod nas, tj. iz kraja kojeg potječem ( sve biljke koje se siju pod zaštitu, kod nas se nikad nisu sijale prije 15, Ožujka, naučila sam to od mojih dok su sadili duhan i papriku, a kasnije radila kod drugih koji su sadili razne paprike naveliko, za prodaju. ) U ovo doba su već leje ( ili tuneli bili spremni, samo se čekalo da se dobro zemlja unutra ugrije pa da sjetva može početi). ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Avokado sam i ja pokušala uzgojiti na taj način, čačkalice pa u vodu ali nije bilo sreće, nije maknuo s mjesta...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala Mons, znači sijemo sredinom ožujka. A imam ja još jedno pitanje. Karfiol i brokulu siješ u isto vrijeme ili kasnije? Tu su mi žene rekle da se oni sade u vrt za Ivanje pa mi se čini malo prerano posijati već za petnaestak dana. Kaj ti veliš, koji je tvoj savjet?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |