LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 111> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora,ne brini za dalije,bit će najesen još gomolja.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Najviše me oduševila gloriosa.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
baš se vidi da ti i tvoje cvijeće živite u simbiozi |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lora sve je predivno ali zuti oleander je pjesma !
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala sviiimaaa još jednom na pohvalama, pomalo i
![]() Istina dala sam si puno truda ove godine i prilično sam zadovoljna rezultatima. Ali kao i svi cvijetoljupci i dalje, naravno ako bude zdravlja, već planiram neke novine. Hoya , Misty hvala na savjetima. Koristan savjet je uvijek dobrodošao. Monny jučer je MM onako iz šale išao brojiti vaze. Ne smijem ni reći koliko ih ima ![]() Anastazija mislim da je to Hosta Ground Master iz Decore Buzet. Lorica 10 hvala na ponudi, ali mislim da će njihovo mjesto zauzeti neke biljke kojima je u vazama postalo pretijesno. A ti ne brini, podsjeti me i šaljem ti reznice žutoga Mali Kaktus ![]() ![]() ![]() ![]() Moon, stvarno obožavam i luda sam za cvijećem. Ima puno lijepših i prekrasnih vrtova, ali ja volim svoj ovakav kakav sam ja zamislila. I ne predje dan da svakoj biljčici ponaosob ne tepam i pričam..... Imam još dosta sviježih slika, ali mi se danas ne da stavljati, bit će to vjerojsatno sutra, pa se malo strpite za još nastavka....... Gute drago mi je kad dodješ u moj vrt ![]() ![]() Veeelika ![]() Sutra ću xstaviti nove slike, danas mi se baš ne da,malo sam lijens ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Lori!
Prošetala sam i nauživala se tvoga cvijeća.
Sve ti je u cvatu..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
hvala Lora.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kod mene je ludnica, krečimo stan, stavljamo neki laminat, ali ti bar znaš kako je to, ništa prema onome što si ti imala, no ne stignem šetati vrtovima, pa sam samo virnula i ostala oduševljena slikicama - ne javljam se ali ti znaš da mislim na tebe!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš mi je drago da si zadovoljna sa ovogodišnjim cvjetićima..................prekrasno ti je dvorište!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Malo sam danas nakon podulje pauze krenula vrtovima.
Dakle... račun za vodu će biti astronomski ![]() ![]() ![]() Ali neka ti ne bude žao jer si vrt pretvorila u prekrasni cvijetni raj!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Vjerne moje posjetiteljice, vaše mi pohvale vrijede više nego ne znam što. Volim s vama podijeliti radost koju osjećam kad pogledam bilo koji cvijetak.Hvala vam pnovo
svima ![]() ![]() ![]() ![]() Evo danas još ponešto novosti Počet ću s Pelargonijama Na stepeništu / ništa ne može proći bez budnog oka moga ljubimca/ ![]() Malo pojedinačnih ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drugi cvat moje jedine Orhideje ![]() Predivni Šmrčkin Anthurium neprekidno cvate ![]() Kaktusi /tek od lani sam se sprijateljila s njima/ ![]() ![]() Šteta da cvijet tako kratko traje ![]() ![]() I lanjsku fuksiju sam uspjela održati ![]() ![]() I neizostavne ruže, koje se ove godine baš i nisu naročito iskazale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geranium/Iglica od Bake Bee ![]() Tradescantis zebrins, iz proljetnošnjeg pelcera ![]() Šmrčkina Tradescantia Gibasi.Proljetos kad sam je iznijela iz garaže, bila je sva traljava, pa sam i nju porezala, a evo sada kakva je ljepotica ![]() Tradescantia Blossfeldiana ![]() Hottuynia cordata /cameleon ![]() I za današnji kraj par panoramskih Heucherinjak ![]() Donji vrt jedna i druga strana ![]() ![]() Dio gornjeg vrta ![]() I to bi bilo to. Nastavak za koji dan.......kad stavim u Photobucket..... |
|
|
![]() |
|
Zaboravbila sam napomeenuti da su slike donjeg dijela vrta slikane prije nego su procvale Echinacee purpure od Triše
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lora, predivno! Pelargonije su tako bujne i prekrasnih boja, pa tradescantie, hosta na stepenicama...... ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Lora prijateljstvo sa kaktusima ide odlicno
![]() Pelargonije su super bujne a posebno mi se sviđa onaj roza kao prosaran sa crvenim tragovima ;) Ajme TM se dobro nabrojio svaka mu cast ![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
sve super, a posebno Tradescantie, ja ih već dugo tražim ali nikako naći.
netko mi je rekao da ih ima kupiti u Lidlu, bila ali ništa. |
|
![]() |
|
![]() Ako budem raspoložena večeras stavim još, dok vam ne dosadim ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Lora reci mi molim te cvate li plameni ljiljan cijelo ljeto ? ![]() Kupila sam ga neki dan na odjelu za bolesne
![]() Tvoj je stvarno prekrasan !
Može li još koja slika tvog plamenog ljilana
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anći cvate dosta dugo. To je cvijet koji ima rizom. Vadiš ga u jesen i ponovo sadiš u proljeće.
Sada trenutno nemam cvijet, jer sam neki dan orezivala preduge grane kiwia i polomila mu cijelu granu pupoljaka. Stavila sam u vodu. Svi su se redom otvorili, pa evo jednoga koji je procvao u vodi u vazi ![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mislim da ti imaš najljepšeg cameleona ovako u tegli posađen
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |