Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 102103104105106 165> |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da će te put jednom nanijeti i do bilogore pa da mi popijemo kavicu na mojoj terasi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga bromelija nešto si nam se pritajila, hadje malo slikaj pa ubaci na forum da vidimo što kod tebe ima novo.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje nisam se pritajila samo me okupirale neke druge stvari od bolesti do svatova tu sam ja uvijek negdje blizu
evo nekoliko slikica novih cvijetića koji su završili kod mene... i moj stari aster pa bugenvilija formosa adeniumi |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma bitno da si ti sada dobro i da si nam pokazala svoje lipo cviće,a to u pitarima je nešto novo?
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako je bila bolest pa svatovi nadam se da si sad dobro a cvjećke su ti prelijepe
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vazno je da si sve prebrodila ,a ja sam uzivala gledajuci novitete,bugica je predivna
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga bromelija eto tebe nama, nove slike su predivne, ova mi je posebno lijepa, kako samo bogato cvate a i boja je prekrasna.
Nadam se da ono sa bolesti nije ništa ozbiljno i da je sve u redu, a svatovi su uvjek dobro došli za dobro raspoloženje. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mila moja Bromice, krasno si nam se opet ponovila. Ja te se svakodnevno sjetim dok vidim tvoje darove kao lončanice i u vrtu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mimi 45
Upravo klijam Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...bromelija kod tebe kao i uvijek sve prekrasno...svi smo se malo zabavili nekim drugim obavezama...jesi li već spremala svoje trublje? Moje se spremaju na još jednu cvatnju ako ne bude mraza...pune su pupova pa mi ih žao vaditi.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Po tvojem cvijeću se ne primjećuje da je stigla jesen
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bromi nadam se da si ozdravila i da je na svadbi bilo dobro. Asteri lijepih boja, noviteti za 5, vidim i bugenvilia cvjeta i meni jako drage erike
|
|
život je more
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelijice, nadam se da je sada sve u redu. Nove slikice su ti prediven sve do jedne! Šteta za onu biljčicu što izgleda kao siva žica da ne može prezimiti vani, bar tako kažu. I ja sam ju već imala u kojicima , uu šta mi sve samo upadne, ali sam se sjetila foruma i odustala.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja bugica u punom cvijetu a mojoj odpadaju listovi
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje zahvaljujem na posjeti
Anči moje bugice još uvijek cvijetaju i za sada im ne otpada list ali to je normalno neka te to ne zabrinjava. Evo moje formose sklonila sam je u hodnik da joj se mogu još malo diviti. orhideje koje trenutno cvijetaju u kuhinjskom prozoru isusov trn u dnevnom boravku paprat i sukulent pred ulaznim vratima- asteri i erike ovdje se vidi da još nije mraz naštetio biljkama napupala pacifika plodovi pasiflore moja omiljena fuksija još uvijek ima poneki cvijetić..flavia i ova anđeoska trublja se još uvijek dobro drži puna je pupova i žao mi ju je vadit iz zemlje visoki sitni bijeli aster ovaj cvijet neznam kako se zove |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulaz je super, jeseski doček si baš lijepo iskombinirala... Pacifika je zaista napupala, slikica s plodovima pasiflore je fora, a i ova zasad bezimena ljepotica je baš zgodnička!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne jesenje slike...Plod pasiflore me oduševio!Mozda i ja nekad dočekam slično,od svoje pasiflore c.
I moja brugmansija je prepuna pupova i ostavila sam je vani.Možda dočekam cvjetove prije mraza,a za svaki slučaj uzela sam reznice od nje..Tako da je neću ni vaditi iz zemlje..Prevelika je.. Orhideje sam pogledala više puta!Divne su!! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja divna jesen u tvom vrtu ,i ne bi nista izdvajala,sve mi je
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovi mali cvjetići sa erikama prežive li zimu na vani divni su ako mogu prezimiti i erike i oni ja bi rado prepisala ovu kombinaciju baš mi se dopada
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledajte novu temu i prikljući se i ti ..... Moj vrt u 5 slika (svi vrtovi na okupu) |
|
Odgovori | Stranica <1 102103104105106 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |