Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 102103104105106 370> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, svaki puta me oduševiš
tvoje / moje krizanteme su se fino primile, jel ih se orezuje skroz do zemlje? da nekaj krivo ne napravim ovaj grm mi famozno izgleda... grančicu stavi na pelcanje i držimo fige |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj Lantana, nemam pojma koje je to biljka, ali kaj mi to radiš, izjest ću se od ljepote. Od kuda to sve izvlačiš i cijelo vrijeme skrivaš tu raskoš?
Stvarno si fenomenalna
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf Lantana....ja "trzam" na ljepotu te biljke ....i bacam se zajedno s tobom na traženje naziva. Prekrasna je....čini mi se neka sukulentna biljka, zar ne?
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt kao i uvijek besprijekorno lijep....ja niš ne komentiram sam gledam ,gledam ....
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana....da nije možda to niski timijan Thymus praecox?
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pretekla me Flavia, vidjela sam to u susjedstvu i kaže susjeda timus
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledala sam sat vremena na google i mislim da bi mogao biti, ali opet ovaj je grm visok skoro kao ja, u pozadini slike su oleandri visoki oko 1,5 m, pa mi nije jasno. Ako je Thymus praecox ond bi morao imati i sjemenje. U svakom slučaju hvala vam na odgovoru. Pokušat ću s reznicom i pričekati sjeme.
Kontesa, kad ocvate pacif. krizantemu ja odrežem oko 5 cm od zemlje, a tada će već izlaziti mlade, isto kao kod ovih krizantema. R. Sara pa velik je Brač Duda samogledaj i odmaraj, mi se moramo malo sada odmoriti. |
|
život je more
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, ako si mi je poslala, samo da znaš da se nije primila.
Pa takvu ljepotu bih sigurno već slikala da je imam...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
grmic je stvarno divan,rado bi ga preselila u moj vrt
a sto se tice tvog vrta,stvarno sam uzivala |
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće poslat ću ja tebi nju ponovno
Hvala Gio i Athena. |
|
život je more
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantanica možda bi bilo bolje pelcat je kad biljka ne bude u cvatu, ili vidjeti kakvu donju granu sa korijenom. Možda bi upalilo ono pod vrećicu, kažu da se tako najbolje zapelca. Želim ti sreću i držim fige za pelcanje, ako treba i očenaš tu sam
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe će sigurno uspjeti i ovaj grm. Baš je lijep i zanimljiv!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko ja mislim da bu Lantani i bez Očenaša uspjelo
Molitve čuvaj za druge
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana posadila ja pacifiku, a tvoj prijedlog jednoglasno usvojen - ide i u vikendicu - prekrasna biljka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja dušo ovo što sam vidjela ostala sam bez riječi baš me šokiraš a pusti triša ovo što piše samo mulja ja bila i ništa ona nije posadila
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan je taj grm, oduševili su me njegovi listovi, u stvari boja.
Nekako me krenulo sa srebrnim i sivim listovima.
Jučer sam kupila srebrnu dihondru i oduševila me prodavačica kad je za tu biljku rekla da obožava sunce. Kao stvorena za pokrivanje tvojih zidova - za kombinacije!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
budleja,lantana,karnfili,ruže,sve je pre pre prekrasno!
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće ti je predivno,ovaj zadnji grm je stvarno poseban!
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Smrcko, ali kod mene to obično ide tako, kad posadim i zaboravim na to onda se primi, a kad nešto jako želim, kao npr. magnolija, ode... |
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 102103104105106 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |