Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1 101102103104105 136> |
Korisnik | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gricka, fantazija Koliko vrsta ima na okupu? |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gricka prekrasni su
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
probudila se tek polovica...
kapitalac pillu tek na trećini, ali duplih w.nike dr ruppel cholmy margaret hunt |
|
Neka se sve zeleni
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepi Klimatis, prelijepi
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
Robby
Novo sjeme Pridružen: 04 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gricka , predivni su ti Klematisi, bravo
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni su vam. Moj MultiBlue je počeo otvarati prvi cvijet. Prošle godine je dr.Ruppel prvi procvjetao
|
|
Gricka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, Lilie, Nina, Robby.....hvala ljudi, želim da i vaši čim prije što ljepše procvjetaju
|
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo konacno i slikica mojeg jedinog clematisa kojem je ovo druga godina i pun je svijeta i pupova. Ja ga drzim u tegli jer cemo ove godine radit oko kuce pa se bojim da mi ga ne uniste. Evo slikice
|
|
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klimatis, maslacak7 imate stvarno lijepe cvjetiće. uživajte u njihovoj ljepoti.
mojoj montani polako počinju otpadati latice :( nadam se da ću još neko vrijeme uživati u ogradi punoj cvjetića. |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maslačak super ti je klematis .
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala..ja sam ko malo dijete sretna cim vidim novi cvijetic. Ovo mi je prvi i nadam se da cu imat jos koji jer su mi predivni. Voljela bi imati crveni neki jer obozavam crvenu boju samo nisam nigdje vidjel da bas ima. Ovaj moj je cupavi iznutra i to mi je bas fora.
|
|
Vrtlar Ivan
Nedavno posijan Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rastu u humusnoj, malčiranoj zemlji, sa time da hibridi imaju puno više sunca, ali im je dno uvijek zasjenjeno gromovima hortenzija. Jackmanii je veći dio dana u sjeni, izravnog sunca ima sat vremena, ako i toliko, jer je sa jedne strane stablo jabuke, a sa druge zid garaže. To mu je trebalo biti privremeno mjesto jer smo imali građevinske radove, međutim pokazalo se kao pun pogodak. Klima slavonska. :) Multi Blue je ove godine iz zemlje potjerao 3 nove grane, uz postojeću jednu staru, ali već sam navikao da se nakon jedne uspješne sezone već sljedeće pojavi venuće. Ista stvar mi se dogodila sa Snow Queen, prošle godine raskoš,, ove samo prašina. Drago mi je da vama tako lijepo uspijevaju, barem ih imam priliku vidjeti u punoj formi. Puno lipih, slavonskih pozdrava! |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mojih klematisa:
Multi blue nema jaku plavu boju i list mu je prošaran smeđim flekicama. Je li to neka bolest?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi do jednog me ostavljaju bez riječi
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Gricka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim Hoya da je to od nedostatka svjetlosti i sunca. Inače, jako su ti lijepi
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Gricka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijep Nono
|
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Gricka. Inače su mi ove godine jako obilno procvali i ogromni su cvijetovi.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepi klematisi. Ne zna se koji je ljepši......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni su vam, hoya, nadam se da ćeš otkriti bolnu točku tvoga klematisa, jer stavrno je divna ta kombinacija.
|
|
Odgovori | Stranica <1 101102103104105 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |