Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 101102103104105 133> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada si već sve orezala, okopala, donijela zemljice gdje je potrebno, nadomjestila biljčice koje su dobile noge, nisam ja, časna riječ!!
Pa bi sada mogla sletjet i koja sličica, ma neznaš kak je nestrpljivo čekam, a i ostatak ljudi koji svako malo virne na tvoju stranicu!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bi ja stavila al fakat se nema šta vidjeti čak niti kod mene ne cvijeta skoro niš nažalost moj vrt je trenutna pustoš moj susijed ima ogroman bor u vrtu koji je skoro nad menom sa svojom prevelikom krošnjom osim što imam hrpu iglica po vrtu i ko luda mara ih stalno skupljam ,pa onda one odurne gusijenice(prelac),pa pelud od koje nemogu niti disat a kamoli da otvorim tih mjesecdana prozor i naravno hlad jedan nemogući hlad sve dok sunce ne dođe popodne tako da npr.kod njih naravno ostići naveliko cvatu kod mene nema skoro niti pupoljaka...mislim da ću u jednu "akciju" jer jednostavno je osim sveha taj bor i velika požarna prijetnja kući pa prema tome koliko god ja volila te biljke mislim da ću morat nešto poduzeti..a slikice će doć bez brige
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ti lijepo susjedu serviraš priču da se iz bora, kada puše jači vjetar čuje strašno pucketanje, (pogotovo ako susjed nije stalno u toj kući), prestrašiš susjeda, još ako pušu vjetrovi prema njegovoj kući, poplašit će se ka se ne sruši na njegovo!!! Častiš par susjeda, ili par tvojih prijatelja, da te podrže, malo zatreptaš okicama, MOŽDA USPIJE!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo počinjem slikice sa ovom biljčicom,neznam kako se zove ali vidla sam u svakoj dalmoškoj kući pa prema tome treba biti i kod mene ako neko zna o čemu je riječ ?
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo da malo pokažem mog još uvijek uspavanog vrta nažalost susjedova krošnja bora dobro usporava buđenje pa je još uvijek sve u svemu pusto
ovo zamotano je bugenvilija i duboko se nadam da je preživila prvu zimu vani,eto kale pored nje izviruju
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga duda baš justros mislim na tebe, e vo samo što sam sjela za komp a tvoj vrt posebno kamenjar me baš oduševio, nedavno me naša gia pitala za sjemenke bamnje za tebe i evo danas sam nabavila pa pošalji adresu na pp da ti pošaljem , bravo za tvoj vrt
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54
Dudo i tebi ,vrt ce za koji dan biti bujniji |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
halo cure bok hvala na obilasku makar još vrt nije baš reprezantativani
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..SAMO DA SE POZDRAVIM CURA MOJA ...
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno, prekrasno!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ehej cure danas ću ja stavit ostale slike jučer bia ročkas pa stalno neko kuckuc na vrata pa pićence pa kolačić tak da nisam bila u stanju naveče stavljat slikice ...al danas dere lipo bura ka vrag pa nema radova vani
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hajde i ja ćekam nove slikice,uvijek se veselim njima.
Veliš dere bura,mi nemamo ni buru,ni jugo,ni košavu,ali vjetar puše kao da sam na vrhu Velebita.
I imali još koji kolačić ili pičence od ročkasa
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dio vrta koji se isto tek budi nema cvijeteka
mala ruselija je prezimila u vrtu zeleni se nije oštećena to mi daje znak da mogu fino posaditi još par komada
mali čuvari
iberis od Lantane razbija monotoniju pustoši
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vazno je da se budi i da se zeleni
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je kod tebe, bez obzira sto se tek budi sve...a to za bor te razumijem, mi smo imali hladinu ogromnu od susjedinih 5 oraha, ali hvala bogu jesanas ih je porezala... PUNO JR LJEPSE I SUNCANIJE SADA¨!
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je pustoš tu i tam ima koja narcisa napravila sam prošle godine veliku grešku kad su ocvale ja sam ih porezala negdije sam bila pročitala da to neće utijecat na sljedeću cvatnju naravno pogriješila sam
mentha je izvirila
izlaze valjda rudbekije hmm i nisam baš 100% sigurna šta je
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovog oliandera veliki bršljan štiti godinama da se ne smrzne
klivija kupljena za sičušne novčeke fino prezimila u vrtu i evo polako izlazi cvijet
procvale su i nove vrste narcisa čak i male mini prema normalnima zaista su sičišne podsijećaju me na visibabe
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
grmić polygale m. fino je prezimio i prvi počinje sa cvatnjom
mama mandevila je dobro prezimila odbacila je dosta lišća ali se nadam da će uskoro se obnoviti
i njena beba mandevila
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dio gornjeg vrta je isto pust
điranima u vrtu sam porezala grane koje su se smrzle ali evo polako već novi listovi izlaze
divlja lozica i lonicera su porezane i već pupaju
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si nam pokazale lijepe slike. Osim mnoštva lijepih biljaka kod tebe ima uvijek i puno krasnih detalja, kamenčića, školjkica, lijepih pitara...
Ona biljka "koju mora imati svaka dalmoška kuća" (i primorska kuća) je aspidistra. |
|
Odgovori | Stranica <1 101102103104105 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |