Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 101102103104105 243> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure kaj ste se uključilu u prepoznavanje, al Dadi još veći hvala na imenu!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
*lady750*
Nedavno posijan Pridružen: 26 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 56 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako je to ovo na što ja mislim kod nas to zovu mace. rastu obično po šumi i sli uz vodu. za uskrs kod nas se na njih jajca vjesaju. ima male pupice mucaste, ko plisane. ali ne izgleda mi to ovako koliko mi se cini ??
|
|
Freedom is just another word for nothing left to lose...
|
|
*lady750*
Nedavno posijan Pridružen: 26 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 56 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
balalaykino -
|
|
Freedom is just another word for nothing left to lose...
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim znalce da mi netko kaže koje je ovo Božje drvce,trebam latinski naziv!? |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monstera možda Calycanthus floridus
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da imaš pravo Natalija,sad kad malo bolje razmislim jednom davno sam se srela s tom biljkom,ali nažalost nije mi uspjela i nisam joj zapamtila stručni naziv.Dobila sam je od čovjeka koji je samo rekao da on zna da se ta biljka zove Ananas i ništa više nije znao reći.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam htjela pitati dal cvijet miriše na ananas. Ja ju imam,zovemo ju samo " ananas biljka" jer pravo ime nisam znala do sada.
|
|
sanjalica4
Pustio korijenje Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi je pokusala razmnozit reznicama ili povaljenicom? |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam,nikad.
|
|
sanjalica4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pokusaj...pise da se rako razmnozava ne samo sjemenom
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikad nisam skupljala sjeme od nje ,ali baš ću probati reznicama.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
sanjalica4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koji je ovo grmic?
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probaj staviti malo veću sliku, ovo se slabo vidi. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice možda je niknuo neki pakujac...oni imaju zaobljenije rubove, ali mislim da imam jednog sa jako sličnim listom, baš ću sutra pogledati u vrt
sanjalice, slika je stvarno premala, mada mi listovi sliče na mahoniju - jesu li oštri i malo tvrđi? |
|
sanjalica4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo bolje slike, nadam se
[/URL] |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je to jedno invazivno stabalce..okiti se smeđe-crvenim metlicama...kod nas su ga zvali Rus, jer okupira puno prostpra!...a kak se stručno zove...???
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sanjalice, mislim da je lovro u pravu - ailanthus altissima, brzo okupira prostor oko sebe
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, hvala, ostavit ću ga da raste pa ćemo vidjeti da li će cvjetati i onda će netko znati sigurno.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 101102103104105 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |