Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 243> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kad se otvori Bauhaus i ja sam ti prirepak
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma kad je cvijeće u pitanju nigdje bez tebe, draga, osim toga ti si mi instruktorica iz latinskog - moram to nekako platiti
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baka zajedno ćemo u Bazhaus, to će biti slijedeće okupljanje, kao fol naša kavica za one koji ne moraju baš sve znati.
Flavia, hvala ti, kad to kaže netko poput tebe, sva sam ponosna.
Plavooke, dođi, dođi, volim kad se mladi interesiraju za cvijeće.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovdje se više ne priča Njemački kakav je sad to jezik i imena cvijeća
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Latinski, ako znaš latinski, možeš slobodno pričati s Lorom, ona je tu stručnjak - ubit će me ako ovo vidi.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Loraaaaaaaaa
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ma nema problema Niho, učinit ćemo nešto.......
samo što ja na neke štosove ne padam
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Ok - Triša nešto onda mulja nemoj joj više reći nikako ni jedan naziv biljke zažmiri ili nešto radi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
E moja Triša ti si se oćito smrzla kad nema ovdje cvijeća
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Daj izlazi više iz mog dvorišta, idi kuhaj ručak, radi bakljave, pitu od jaja, peci ćevape - evo me, letim na metli.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Morala sam danas malo još neko cvijeće zaštititi -kako je ružno vrijeme --a sve te čeka samo kreći ---------i bože danas sam išla da vidim ima li igdje maćuhice da kupim pa nisam našla nigdje nema-a koliko vidim ni kod tebe ništa lijepo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Felicija ti je stvarno br.1. draga Triša, stvarno je ostavljaš vani preko zime'
Koliko je stara tvoja felicija? Proljetos sam je kupila, ali mi je uginula, iz meni potpuno nepoznatog razloga.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Stvarno kako uspijevaš pospremiti toliko cvijeća? Jeste ti i TM na dijeti da možete hodati po stanu, ma kojem stanu, to je botanički vrt u kojemu eto još netko i živi
![]() I meni se sviđa tvoja felicija, cvijet naravno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Oooo Triša kolko si ti toga nakon prošle kavice posadila...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moja sara pitaš koliko joj je stara Felicija -pa koliko ima Triši toliko i njoj
![]() -samo joj ne govori da znamo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sarice, moja je felicija dvije godine, ali Otok je ima vani 6 - 7 godina, iako su meni rekli da je biljka dvogodišnja, vidjet ćemo. Volim je je cvate od petog do 11 mjeseca .
kat.rea sve su još mini kaktusi, što će biti kad narastu, morat ću ipak radit neki staklenik - imam ja plan, ali mm - ha-ha kod lud bez mojih planova.
mare, pa znaš da prijatelji imaju velik utjecaj na nečiji život, to je to.
Niho - ti ćeš topom na mjesec i da se nisi vraćala i briši iz mog vrta, stalno mi nešto fali
![]() Jučer sam spremila gomolje dalija, ocvale biljke u smeće, a zamisao sprovela u djelo i sada je tu neki nazovimo ga kamenjar za sukulente.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Superrr...ovako se i ja igram po svom vrtu....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
i ja nešto kemijam, imaš li viška cigli
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš super kreacija, sviđa mi se
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |