Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 243>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 12:47
kad se otvori Bauhaus i ja sam ti prirepakWinkWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 13:09
Ma kad je cvijeće u pitanju nigdje bez tebe, draga, osim toga ti si mi instruktorica iz latinskog - moram to nekako platitismile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 13:12
Baka zajedno ćemo u Bazhaus, to će biti slijedeće okupljanje, kao fol naša kavica za one koji ne moraju baš sve znati.

Flavia, hvala ti, kad to kaže netko poput tebe, sva sam ponosna.

Plavooke, dođi, dođi, volim kad se mladi interesiraju za cvijeće.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 15:21
Ovdje se više ne priča Njemački kakav je sad to jezik i imena cvijeća smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 17:53
Latinski, ako znaš latinski, možeš slobodno pričati s Lorom, ona je tu stručnjak - ubit će me ako ovo vidi.smile96
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 19:02
Loraaaaaaaaasmile107 jeli istina bolan vidi šta Triša kaže . Onda moraš mi neko cvijeće identifikovati------ja jedva ovo napisasmile156
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 19:12
ma nema problema  Niho, učinit ćemo nešto.......

samo što ja na neke štosove ne padamWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 19:21
Ok - Triša nešto onda mulja nemoj joj više reći nikako ni jedan naziv biljke zažmiri ili nešto radismile140----------smile96
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 20:36
smile96 Niho kreni na kurs latinskog jezika i njemackog pa ces znati o kom se cvijecu prica
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 09:50
E moja Triša ti si se oćito smrzla kad nema ovdje cvijeća
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 12:12
Daj izlazi više iz mog dvorišta, idi kuhaj ručak, radi bakljave, pitu od jaja, peci ćevape - evo me, letim na metli.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 17:07
Morala sam danas malo još neko cvijeće zaštititi -kako je ružno vrijeme --a sve te čeka  samo kreći ---------i bože danas sam išla da vidim ima li igdje maćuhice da kupim pa nisam našla nigdje nema-a koliko vidim ni kod tebe ništa lijepo-idem daljesmile78
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 19:03
Felicija ti je stvarno br.1. draga Triša, stvarno je ostavljaš vani preko zime'
Koliko je stara tvoja felicija?  Proljetos sam je kupila, ali mi je uginula, iz meni potpuno nepoznatog razloga.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 21:44
Stvarno kako uspijevaš pospremiti toliko cvijeća? Jeste ti i TM na dijeti da možete hodati po stanu, ma kojem stanu, to je botanički vrt u kojemu eto još netko i živi LOL. Dobro si ti to pospremila, svaka čast.
I meni se sviđa tvoja felicija, cvijet naravnoWink, ne mislim na auto..... ciklame su preslatke, ali da podnose minuse prvi put čujem smile39.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 22:06
Oooo Triša kolko si ti toga nakon prošle kavice posadila...smile203
To je zato što si sjedila kraj mene jel smile96
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 22:17
Moja sara pitaš koliko joj je stara Felicija -pa koliko ima Triši toliko i njoj
-samo joj ne govori da znamo
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:24
Sarice, moja je felicija dvije godine, ali Otok je ima vani  6 - 7 godina, iako su meni rekli da je biljka dvogodišnja, vidjet ćemo. Volim je je cvate od petog do 11 mjeseca .

kat.rea sve su još mini kaktusi, što će biti kad narastu, morat ću ipak radit neki staklenik - imam ja plan, ali mm - ha-ha kod lud bez mojih planova.

mare, pa znaš da prijatelji imaju velik utjecaj na nečiji život, to je to.

Niho - ti ćeš topom na mjesec i da se nisi vraćala i briši iz mog vrta, stalno mi nešto falismile155

Jučer sam spremila gomolje dalija, ocvale biljke u smeće, a zamisao sprovela u djelo i sada je tu neki nazovimo ga kamenjar za sukulente.

RIJEKA

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:28
 Superrr...ovako se i ja igram po svom vrtu....Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:40
i ja nešto kemijam, imaš li viška cigli Tongue
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 12:03
Baš super kreacija, sviđa mi se Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.