Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 100101102103104 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 09:40
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

I šta sada reći na slike Kraljica, a da bude pametno i da ne ponavljam ono već toliko puta rečeno???
Jer, zaista su prekrasne!
Netko te nazvao kraljicom ruža......... pa, ti to i jesi! Stvarno ti idu od ruke! smile84

O baranjko draga,hvala ti... ali na ovom forumu ima tako divnih vrtova ruža da im se ja samo mogu nakloniti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 09:42
Originalno poslano od člana Miranda Miranda napisao:

Koliko ljepote ...
Ne mogu ništa izdvojiti...sve je prekrasno!

Hvala Miranda
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 09:51
Originalno poslano od člana ane6 ane6 napisao:

Sto reći negosmile55a za ružesmile227do sljedeće setnje smile113

A da u živo rečeš smile227 ??? Znaš da bi mogla lagano doći
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 09:52
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Ivančice, ruža ....prekrasno

smile78
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 09:57
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Sad sam ja ostala bez teksta... prelijepe ružice! smile55

Ozbiljno? A to je samo prvih desetak..od nekoliko desetakaWink

Ozbiljno, obožavam ružice. Moram priznati da nisam pregledala cijeli tvoj vrt, ali budem. Embarrassed Sigurno ima slika svih njih. Heart Nego, ako bi bila dobra da mi odgovoriš, je li sad prekasno da probam pelcati svoju rozu penjačicu? Kakvo je tvoje iskustvo? 

I pratiti ću tvoju temu vrlo često, jako me zanima tvojih ostalih par desetaka. smile64
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 12:09
E to mene u vižitu samo moram zgotoviti ono što sam obećala,za koji dan se vidimoWink
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 15:12

Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Sad sam ja ostala bez teksta... prelijepe ružice! smile55

Ozbiljno? A to je samo prvih desetak..od nekoliko desetakaWink

Ozbiljno, obožavam ružice. Moram priznati da nisam pregledala cijeli tvoj vrt, ali budem. Embarrassed Sigurno ima slika svih njih. Heart Nego, ako bi bila dobra da mi odgovoriš, je li sad prekasno da probam pelcati svoju rozu penjačicu? Kakvo je tvoje iskustvo? 

I pratiti ću tvoju temu vrlo često, jako me zanima tvojih ostalih par desetaka. smile64

e draga moja,ja ti s prolića nisam nikad pelcala ruže.To  radim od kraja 9 miseca pa dokle vrime dozvoli što znači da je dovoljno toplo da napravi kalus i pusti korjenčiće.Mojih je po prilici pola tako zapelcano,ja ne stavljam nikakve flaše niti što slično priko njih.Jednostavno stavim pelcer u pitar i pazim da se zemlja ne zasuši i to je sve do iduće jeseni dok ne dobije lokaciju za stalno.Neznam di si ti i imaš li potrebu pokrivati ih.
Nekad davnije sam znala staviti i po nekoliko pelcera u 1 pitar ali iskustvo mi govori da to nije dobro.
Ne znam baš da sam od svih stavila slike-kako kad stignem uslikati tako i stavim a i udavila bi vas sve ružama....a jesam se raspisala...
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 15:14
Originalno poslano od člana ane6 ane6 napisao:

E to mene u vižitu samo moram zgotoviti ono što sam obećala,za koji dan se vidimoWink

smile213       smile142       smile213
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 17:22
Ljube moja kaže se kuda svi tu i mali Mujo a ja kažem kuda svi moja Anđe u ruže, ma prelipe su ti, znam koliko ti znače pa ti savjetujem da svratiš kod Stoše i tražis nešto za "crnu fleku"negdje sam pročitala da je imaš na nekim ružama. Ta se napast jako teško iskorjeni, a jako brzo širi, vidim da si bolje i da ručica zacjeljuje što od srca želimsmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 17:46
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Ljube moja kaže se kuda svi tu i mali Mujo a ja kažem kuda svi moja Anđe u ruže, ma prelipe su ti, znam koliko ti znače pa ti savjetujem da svratiš kod Stoše i tražis nešto za "crnu fleku"negdje sam pročitala da je imaš na nekim ružama. Ta se napast jako teško iskorjeni, a jako brzo širi, vidim da si bolje i da ručica zacjeljuje što od srca želimsmile79

Ej ljube moja,ručica je još van igre ali zato imam noktiće ka nikad do sadaWink još uvik se ne usudim landrati autom ali to ne znači da neću do Stoše čim prije.Ma znaš ti mene ,ne mogu si pomoći -jednostavno se raspametim kad ih  vidim 
                                                       smile78

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 11:54
anđelkad, hvala ti puno na savjetu za pelcanje ružica. Heart U Karlovcu sam i sigurno ih moram pokrivati, ako ne odmah ujesen, onda zimi definitivno.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 12:29
Morala sam se vratiti nekoliko stranica unazad da pogledam svu ljepotu tvog vrta !
Za ruže imaš sve moje komplimente, zaista su ti prekrasne i možaš biti ponosna na njih !
Od ostalog bilja ću izdvojiti vrtnu ivančicu koja me je oduševila: tako nježna i tako raskošna istovremeno.
Šaljem ti pozdrave iz kišne i hladne Slavonije !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 15:20

anđelkad, hvala ti puno na savjetu za pelcanje ružica. Heart U Karlovcu sam i sigurno ih moram pokrivati, ako ne odmah ujesen, onda zimi definitivno.

Drago mi je ako sam pomoglasmile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 15:23
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Morala sam se vratiti nekoliko stranica unazad da pogledam svu ljepotu tvog vrta !
Za ruže imaš sve moje komplimente, zaista su ti prekrasne i možaš biti ponosna na njih !
Od ostalog bilja ću izdvojiti vrtnu ivančicu koja me je oduševila: tako nježna i tako raskošna istovremeno.
Šaljem ti pozdrave iz kišne i hladne Slavonije !

O,hvala,hvala -uzvraćam pozdrav sa isto tako hladnog juga
Ovo je za tebe
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 15:24
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 15:25
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 15:25
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 15:26
Pasiflora samo što nije
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 15:26
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 15:27
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 100101102103104 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.