Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 114> |
Korisnik | |||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
O baranjko draga,hvala ti... ali na ovom forumu ima tako divnih vrtova ruža da im se ja samo mogu nakloniti |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||
![]() |
|||
||
A da u živo rečeš ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
||
Ozbiljno, obožavam ružice. Moram priznati da nisam pregledala cijeli tvoj vrt, ali budem. ![]() ![]() I pratiti ću tvoju temu vrlo često, jako me zanima tvojih ostalih par desetaka.
![]() |
|||
![]() |
|||
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
||
E to mene u vižitu samo moram zgotoviti ono što sam obećala,za koji dan se vidimo
![]() |
|||
![]() |
|||
||
e draga moja,ja ti s prolića nisam nikad pelcala ruže.To radim od kraja 9 miseca pa dokle vrime dozvoli što znači da je dovoljno toplo da napravi kalus i pusti korjenčiće.Mojih je po prilici pola tako zapelcano,ja ne stavljam nikakve flaše niti što slično priko njih.Jednostavno stavim pelcer u pitar i pazim da se zemlja ne zasuši i to je sve do iduće jeseni dok ne dobije lokaciju za stalno.Neznam di si ti i imaš li potrebu pokrivati ih. Nekad davnije sam znala staviti i po nekoliko pelcera u 1 pitar ali iskustvo mi govori da to nije dobro. Ne znam baš da sam od svih stavila slike-kako kad stignem uslikati tako i stavim a i udavila bi vas sve ružama....a jesam se raspisala... |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
||
Ljube moja kaže se kuda svi tu i mali Mujo a ja kažem kuda svi moja Anđe u ruže, ma prelipe su ti, znam koliko ti znače pa ti savjetujem da svratiš kod Stoše i tražis nešto za "crnu fleku"negdje sam pročitala da je imaš na nekim ružama. Ta se napast jako teško iskorjeni, a jako brzo širi, vidim da si bolje i da ručica zacjeljuje što od srca želim
![]() |
|||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|||
![]() |
|||
||
Ej ljube moja,ručica je još van igre ali zato imam noktiće ka nikad do sada ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
||
anđelkad, hvala ti puno na savjetu za pelcanje ružica.
![]() |
|||
![]() |
|||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
||
Morala sam se vratiti nekoliko stranica unazad da pogledam svu ljepotu tvog vrta !
Za ruže imaš sve moje komplimente, zaista su ti prekrasne i možaš biti ponosna na njih ! Od ostalog bilja ću izdvojiti vrtnu ivančicu koja me je oduševila: tako nježna i tako raskošna istovremeno. Šaljem ti pozdrave iz kišne i hladne Slavonije ! |
|||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|||
![]() |
|||
||
Drago mi je ako sam pomogla ![]() |
|||
![]() |
|||
||
O,hvala,hvala -uzvraćam pozdrav sa isto tako hladnog juga Ovo je za tebe ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |