Moj vrt pokraj Save |
Odgovori | Stranica <1 100101102103104 109> |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nedostajale su mi tvoje savršene slike pa sam sad oduševljena ljepotom tvog cvijeća.Nadam se da nećemo opet tako dugo čekati.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebalo je viburnumu nositi teške grude. Divno ga je ovako gledati.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada prvi puta ulazim u nečiji vrt osjećam se kao Alica u zemlji čudesa koju je dal san, mašta ili nešto treće odvelo u predivna cvjetna prostranstva. Cvijeće je za mene magija koja je toliko moćna da me svaki puta bez obzira koliko sam puta nešto vidjela, uvijek iznova očarava. Isto to oduševljene osjećam gledajući fotografije iz tvojega vrta. Obične riječi su mi premalo da bih mogla opisati ljepotu koja isijava iz svakog tvog cvjetka, iz svake latice koja je svoj pogled vinula visoko u nebo. Zato ću ti samo zahvaliti što si izazvala val predivnih emocija.
("Klepetani" su predivni, gotovo da su postali domaće životinje !") |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno...............
Močvarac mi je poseban i volila bih ga imati,dogovorimo se jednom.................
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne slike divnog cvijeća, ruža je stvarno fotogenična
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja reznica trube raste listic tako me raduje...mogu misliti koliko ste ponosne na njih kad ih odgajate i objavite...predivno
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako je cijela ova godina bila kišna i puna vlage, tvoj vrt je prepun cvijeća.
Prekrasne su slike sa kišnim kapima na cvjetnim laticama. Nadam se da ćemo vidjeti još slika, da nećemo čekati da se vrate rode! |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga gute kada sam fotkala rodu u bašči mislila sam sad će mi pobjeći ali je strpljivo odradila fotkanje te je onda odšetala
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala lijepa potruditi ću se -kad to toliko vremena iziskuje
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga , nadam se a mislim da i slikice to pokazuju , da si se oporavila od one vodurine
koja nas je manje vishe sve snashla ! |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala camelija lijepo je od tebe dobiti takvu pohvalu
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute baš nam je bilo i previše ove godine ,Bok je tri puta plivao-(tako se zove polje) ali hvala Bogu nije nam selo plivalo mada je bilo jako kritično , nadam se da će nam ovo lijepo vrjeme popraviti zavšetak godine
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
luci dobro mi došla
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blu, ima li novih sličica za tvoje radove u drvetu?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 100101102103104 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |