Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 151> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misty draga cestitke na stotoj stranici ,vidim dosta si ti popunila svoj novi dom vec ima tu svakojakih biljcica
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Panj sa čuvarkućama je za čistu desetku!
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Žao mi je za ruže, ali svi imamo gubitke... Zato smo i tu - učimo jedni od drugih, mijenjamo saznanja, razmjenjujemo savjete.. Hoste su zaista super kod tebe, uz ostale ljepotane!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hosta je prekrasna, tako lijepo velika, a božur
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
bako istina, volim ruže
![]() rosa draga tako mi je drago vidjeti te ovdje, pa gdje si ti nestala?
![]() ovčice čuvarkuće nekako najbolje izgledaju u kamenju i drvu, ali ti to dobro znaš!
![]() Anaida u pravu si, dobro je učiti i na tuđim greškama, a što se tiče hosta ni sama se ne mogu dovoljno načuditi njihovoj raskoši. Trebaju puno vode i to naravno dobivaju, a svaki od tri grma naraste i do dva metra u promjeru u nevjerojatno malo zemlje koliko naime stane u zbilja plitke žardinjere! Pravo su čudo!
![]() moon imam takve tri u dvorištu, a božur je i mene iznenadio brzinom kojom raste i ljepotom, naravno
![]() niho baš sam sretna što i mene ne tučeš po guzi!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Misty sve lijepo, kao i uvijek. Božuri mi mirišu sa šanka pa mi je doživljaj jedinstven :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]()
|
|
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Inspektorski sam ti pregledala vrt i nisam našla mane. Šalu na stranu, prelijepo ti je. Cvijeće je prekrasno, a i ono što nije baš cvijeće. Vidi se trud i ljubav.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bumo se dogovorili, mogao bih i navratit uskoro
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
vera hvala ti na pohvalama, zbilja se puno trudim! Medo dragi uvijek si dobro došao! |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moj buhač se lijepo razvija i širi!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I hortenzija je puna pupova
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rekli su mi već da će ovi Judini dukati biti ljepši kad ocvatu i osuše se. Sad su mi preslatki njihovi listovi puni sjemenja
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Osim što su prelijepi ovi cvjetovi krasno mirišu!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Oprostit ćete mi ako vas ugnjavim, ali ne mogu odoliti njihovoj ljepoti!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pogledala sam jutros tvoje sličice prije kave, baš su mi uljepšale dan.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I do mene je zamirisala katruža,mi međimurci ih obožavamo.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasan buhač, a katruža mi jedna baš sada miriši u vazi pa imam i sliku i osjet divnog mirisa!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo nisam nikad vidjela, baš je neobično. Božuri su prekrasni, jako ih volim. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |