Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <1 100101102103104 152> |
Korisnik | ||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala za slike, ti se čuvaj i da što brže budeš kao prije, zdrava i vesela. A i ove slike će još malo pa biti zelene i cvjetne |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
Sponzorirani linkovi | ||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
baš se zabijelio Zagreb
|
||
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sara vidim te u šetnji, i nadam se da si sada dobro i da su prošli teški dani
|
||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svako dobro ti želim, puno osobnog optimizma i smijeha s dragim ljudima.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala vam svima što me se sjetite i šaljete pozitivne vibre.
Zauzvrat, pogledajte kako je krasan "moj" borek pored balkona u bijelom izdanju:
ciklame u punoj cvatnji, doduše, sada im već postaje prevruće:
Kalanhoe tomentosa, pelcere sam dobila od TB:
procvale mi čak dvije orhideje, od onih nižih vrsta:
to je to, skromno, lijepi pozdrav svima koji navrate!
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bas su lijepe ciklame ,ta kalanhoa je meni najdraza ,ja jedva cekam da pocne pustat pelcere da je mogu razmnozit,predivna mi je ...za orhideje mogu rec da su lijepe,al eto ja nikad u ducanu nisam stala kraj njih,nema kemije između mene i njih
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav Sara, vidim da kod tebe uvijek nešto cvjeta kad ih dobro paziš, onaj bor izgleda krasno! Nadam se da si i ti dobro.
|
||
život je more
|
||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepe ciklame i kalanhoa, a orhidejice su mi baš simpa, čak su mi ljepše od onih visokih.
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zavidim ti na ovim ciklamama, kako je vidit držiš ih u kući a vjerovatno i griješ, kako one to podnose. Moje su bile vani a sad kad je ovako zaladilo unila sam ih u jednu malu prostoriju koja ima svitla ali se ne grije.
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Procvjetane ciklame su uvijek lijepe.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepe su ti biljčice, a naročito bijela ciklama. Neki sam dan bila u Zagrebu i htjela kupiti baš bijelu ciklamu, ali nema. Da nema bijelih. Nema nikakvih. U cvječarnici Zrinjevca u Jurišićevoj samo tri roza i to jadne nikakve.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Sarica , vani bijelo unutra sareno ! Jedva cekam da nam to toliko zeljeno proljece zakuca na vrata ! Biljcice ce proklijati , cvijetici ce se rascvjetati , travica ce se zazeleniti , suncece zasjati i nasa Sarica ozdraviti !
|
||
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ove prelijepe ciklame i orhideje su mi skrenule misli sa ove grozne i hladne zime prelijepo
|
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Senj 12.2.2012.
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Usprkos svim nedaćama, hladnoći, buri, mora se priznati da su ovo bajkoviti prizori
|
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ono što priroda stvori nenadmašivo je cvijetići za svaku pohvalu
|
||
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo ko da je slikano na Sjevernom polu, a ne u Senju, odma mi je hladnije pri srcu.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma nemoj se uzrujavat ma "nemre to niš tvom vrtu"...
|
||
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasna slika ,bas kak kaze Carol ,kao s Sjevernog pola ,odusevljena sam fotkom ...jednostavno sam bez rijeci odoh gledat sliku :-)
|
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
Odgovori | Stranica <1 100101102103104 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |