Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 100101102103104 152>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 11:33

Hvala za slike, ti se čuvaj i da što brže budeš kao prije, zdrava i vesela.

A i ove slike će još malo pa biti zelene i cvjetne Thumbs%20Up

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 21:09
baš se zabijelio Zagreb
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 21:30
Sara vidim te u šetnji, i nadam se da si sada dobro i da su prošli teški dani
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 23:59
Svako dobro ti želim, puno osobnog optimizma i smijeha s dragim ljudima.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 19:10
hvala vam svima što me se sjetite i šaljete pozitivne vibre.

Zauzvrat, pogledajte kako je krasan "moj" borek pored balkona u bijelom izdanju:

ciklame u punoj cvatnji, doduše, sada im već postaje prevruće:

Kalanhoe tomentosa, pelcere sam dobila od TB:

procvale mi čak dvije orhideje, od onih nižih vrsta:

to je to, skromno, lijepi pozdrav svima koji navrate!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 19:17
bas su lijepe  ciklame ,ta kalanhoa je meni najdraza ,ja jedva cekam da pocne pustat pelcere da je mogu razmnozit,predivna mi je ...za orhideje mogu rec da su lijepe,al eto ja nikad u ducanu nisam stala kraj njih,nema kemije između mene i njih LOL
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 19:18
Pozdrav Sara, vidim da kod tebe uvijek nešto cvjeta kad ih dobro paziš, onaj bor izgleda krasno! Nadam se da si i ti dobro.
život je more
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 19:38
Lijepe ciklame i kalanhoa, a orhidejice su mi baš simpa, čak su mi ljepše od onih visokih. 
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 21:20
Zavidim ti na ovim ciklamama, kako je vidit držiš ih u kući a vjerovatno i griješ, kako one to podnose. Moje su bile vani a sad kad je ovako zaladilo unila sam ih u jednu malu prostoriju koja ima svitla ali se ne grije.
Baška Voda
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 22:16
Procvjetane ciklame su uvijek lijepe.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 23:10
Lijepe su ti biljčice, a naročito bijela ciklama. Neki sam dan bila u Zagrebu i htjela kupiti baš bijelu ciklamu, ali nema. Da nema bijelih. Nema nikakvih. U cvječarnici Zrinjevca u Jurišićevoj samo tri roza i to jadne nikakve.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 23:32
Draga Sarica , vani bijelo unutra sareno  ! Jedva cekam da nam to toliko zeljeno proljece zakuca na vrata ! Biljcice ce proklijati , cvijetici ce se rascvjetati , travica ce se zazeleniti , suncece zasjati i nasa Sarica ozdraviti !   smile79
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 23:35
smile99 ove prelijepe ciklame i orhideje su mi skrenule misli sa ove grozne i hladne zime prelijepo smile64
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 19:11
Senj 12.2.2012.

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 19:45
Usprkos svim nedaćama, hladnoći, buri, mora se priznati da su ovo bajkoviti prizori 
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 19:50
ono što priroda stvori nenadmašivo je cvijetići za svaku pohvalu
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 20:35
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Senj 12.2.2012.

Ovo ko da je slikano na Sjevernom polu, a ne u Senju, odma mi je hladnije pri srcu.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 21:39
ma nemoj se uzrujavat ma "nemre to niš tvom vrtu"...smile168
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 18:11
Prekrasna slika ,bas kak kaze Carol ,kao s Sjevernog pola ,odusevljena sam fotkom ...jednostavno sam bez rijeci odoh gledat sliku :-)
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 19:18
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Senj 12.2.2012.
 Ja takav Senj još nikad vidjela,Clap

Ovo ko da je slikano na Sjevernom polu, a ne u Senju, odma mi je hladnije pri srcu.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 100101102103104 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.