Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 120> |
Korisnik | |
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepe slike ,sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Jedan prosinac, jedne godine!
Pogled kroz prozor i.... Predivan prizor: zlatni mjesec i kraj njega sjajna zvijedica! Dozovem muža da donese fotića, kliknemo i... zaboravimo na to! Oko Božoća se pet nekaj slikama, i ajmo već jednom preseliti na kompjuter! I onda smo se začuđeno pogledali. Nama i svima kojima smo pokazali, taj mjesec i zvijezdicu, svi smo vidli sanjke Djeda Božičnjaka! Ah ta naša dječačka mašta! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno. Sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepo Lovro, i tako prikladno za želje za sretan Božić!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo, Lovrek!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo mi je poslala rođakinja mailom, pa da ovu ljepotu podijelim s vama.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2007134554829&source=jl99
Ima i zvučna pozadina! Molim, ukljičite zvučnik! |
|
|
|
![]() |
|
Pa i ja velim da su dobri pokloni!
![]() Zadovoljna jako! Već imam od prije dvije minice i ove dvije, za mali mini ružičnjak! Orhidejica se zove....: Dendrobium! E, upravo tak piše na pokazu! Nataly, za dobre riječi i želje, nikad nije kasno! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Lijepi pokloni, a ja ti preskočila čestitati rođenadan...
![]() Nadam se da primaš čestitke i sa zakašnjenjem... ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni pokloni,a daj mi reci koja je to vrsta orhideje
|
|
![]() |
|
mogu ti reći da si lijepe poklone dobila!
|
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prekrasni pokloni važno je da je od srca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Evo slikica dobivenih dareka iz nekoliko pokušaja!
Vi odaberite koji je uspješniji! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ujutro oko tri mi je bilo i malo žal, jer je bilo telativno malo snijega!
A sad!!!!! Vauuuuuuuuuuuuuuuuuuu! A još paaaaaaaadaaaaaaaaaa, i pppaaaaaaaaaadaaaaaaaaa! |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Tako mu i treba! I ja bih to isto MM uradila! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |