Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 99100101102103 113> |
Korisnik | |
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i onda iseces,koristis sablonu dugo,lako i koristno..nadam se da sam pojasnila lepo |
|
Sponzorirani linkovi | |
Julija D
Već proklijao Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super stos...moram isprobati. Meni se nakon više korištenja i pranja sablone od jedne folije potrgaju. Ovo je cvrsce i lakše se reze jer je papir u sredini i ne može se pomaknuti. Tatjana - izvuci jos kojeg asa iz rukava!!!
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalno pratimo aktivne galerije.Imam savjet za novije članice foruma.Znam da toga ima toliko puno za pregledati da moram priznati ni ja nisam vidjela sve.Zato vam mogu dati imena naših najkvalitetnijih članica koje više nisu aktivne.Od njih sam ja učila.Ne samo na njihovim radovima nego i na nesebičnim savjetima i tutorijalima.To su kami,mnataša1,maslina55,mare-nostrum,Izzy,kaća43,maredelmare.Ako se još koga sjetim oglasiću se.
P.S.Tatjana,odlična ideja.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U petak i subotu su u Lumosu Dani otvorenih vrata pa je 20% popusta na sve. Dobili su nove stvari. Cure navalite.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tara - hvala na obavijesti! Taman trebam neke stvari!
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To se odnosi samo na Zagreb. |
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme meni.Spremam se prvi put raditi transfer.Prvo sam se namučila dok sam našla sva slova,pa dok sam ih zrcalno okrenula.Pa dođem doma,sve ispočetka.Na mojoj kanti je stari ofis gdje pola toga nema.Nakon 4 sata traženja ne nalazim gdje se ta priča zrcalno okrene.Plus javlja mi printer da nema crne tinte,a skoro je novi.Napravila sam 3 printa i 2 fotokopije.Onda premazujem 2 komada A4 sa drvofixom.Onda na to slučajno bacim pidžamu,pa sve ispočetka.Pa nakon sušenja prepeglam preko papira za pečenje,pa se to sve zaljepi,pa opet ponovo.Ujutro peglam naopako ali na azbestnoj podlozi za peglanje.Na poslu printam da me niko ne vidi u velikom strahu da ću pokvariti printer.Sve prošlo ok ali tinta se za sad slabo suši.
|
|
|
|
magaly
Nedavno posijan Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jer to uvijek ili samo ovu subotu ? |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je bilo tada samo u Zagrebu.Treba pratiti Lumosovu stranicu.
|
|
|
|
magaly
Nedavno posijan Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke treba mi pomoć :)))
da li koja od vas zna kad će se i gdje odrzati tečaj osnova decoupage tehnike, rado bih otišla na jednu od njih prije nego krenem s radovima :))) |
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo rasporeda u Lumosu za ožujak
(prepisala sam ti samo početničke radionice): 14.3. srijeda: SHABBY CHIC & GOLDEN DUST (raspucavanje s 2k medium) - osnove 15.3. četvrtak: pisanice 20.3. utorak: SHABBY CHIC - početna 21.3. srijeda: POČETNA ANTIKNI ŠTIH 28.3. srijeda: SHABBY CHIC - početna ne piše u koliko sati počinju, provjeri u Lumosu... pogledaj i na njihovoj web stranici... na stranici NB hobby arta možeš pratiti raspored njihovih radionica... sretno... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Goyi
Novo sjeme Pridružen: 15 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima,
kratka obavijest za one koji ne znaju: od danas u Lidlu imate na akciji akrilne i uljane boje, 24 kom 49 kn. Boje su u tubi od 18 ml. Požurite dok još ima |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ih.Dobre su.Najviše trošim boju suro smeđu br.13.Koristim je uz malo bijele kao podlogu za krakl.
|
|
|
|
Julija D
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Julija D
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
teuta 36
Novo sjeme Pridružen: 16 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo vas još jedna pridošlica pozdravlja!
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Goyi
Novo sjeme Pridružen: 15 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gle, imaš u Sparu 10x10ml za 82 kn. Možda su te bolje.
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja za sad imam boja.A davno nisam bila u Interšparu.Oni na hobi odjelu znaju imati dobrih ali skupih salveta.
U petak sam bila na cjelodnevnoj prezentaciji u Lumosu.Nisam imala vremena pa sam samo vidjela kako se radi efekt otkrhnutog emajla.Kupila sam dvije nove super stvari.Mali,i samim tim jeftiniji,2K za staklo.Pukotine su između sotila i midiuma,a može se sušiti fenom što se sotil ne može i ne smeta mu jugo kao sotilu.Ima pukotine veće i tanje od midiuma.Treba paziti.Na kosim površinama se isto višak sljeva.I kupila sam odličan vodoperivi sjajni lak na bazi alkohola.Sve je bilo na 20 % popusta.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 99100101102103 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |