Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 134> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj stenocactus je
nizozemac kupljen mislim prije dvije godine u Bauhausu Jankomir. Vjerojatno sam
ga ove godine držao dio zime u plasteniku uz kuću pa cvate. Tokom cijele zime
sam kaktuse presađivao u nove tegle tako da više ne znam gdje su koji kaktusi proveli zimu. No, trenutno
kaktuse držim u plastičnim gajbama. Ako postoji vjerojatnost kiše kaktuse unesem u garažu. Preko dana su na toplom asfaltu. Izgleda da pogađam orijentaciju kaktusa prema suncu pa cvjeta. A Joca je kao enciklopedija.
mogla bi biti. nisam 100% ali vjerojatno je. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno MK, posebno ovaj malac dolje, ko puslica mi je !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
dobar dan svim ljubiteljima kaktusa!!!!!!!!
ja sam nova na ovom forumu,želim se svima zahvaliti na prekrasnim slikama kaktusa,kada ja budem malo savladala ovo i ja ću poslati slike svojih kaktusa ![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() neki notocactus
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
pomagajte, sve sam napravila kako je opisano za stavljanje slika na forum a nisam uspjela
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
@kaktus
![]() ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Opa,koji lijepi kaktus,dobrodošao @kaktus!
![]() MissM,lijep notokaktus ![]() Ivany,prekrasno
![]() |
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() @kaktus, dugo nisam vidio tako lijepu rascvjetanu
mamilariju kao ovu tvoju. ![]() ![]() ps. Dobrodošla na forum @kaktus. Nažalost ne znam što krivo radiš sa
slikama tako da ti ne mogu pomoći |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Prekrasni prizori za oči svakog "pravog" kaktusa, dobrodošla nam @kaktus, nastavi tako!
![]() Za "stare" kaktusare veliki BRAVO - MissM, Ivany, mali kaktus!
![]() Samo naprijed, pozdrav..........schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Lijepi cvjetovi Ivany, Miss M, Mali Kaktus!! Dobrodošao @Kaktus!!
![]() Evo neki moji moja prastara mammillaria multiceps(1/2 m2) prva rebutia ove godine Westerfield pink stenocactus lloydi koji je stajao sa svima ostalima |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis, sve za 5, a
ova mammillaria multiceps
je za 10. |
|
![]() |
|
pčelica7 puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima na dobrodošlici, kada mi budu i drugi procvjetali stavim slike
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
@kaktus, dobrodošla! sad sam skontala da i ja imam ovu mammillariu multiceps!
nije da volim kaktuse, ja i oni se "podnosimo", neki su procvijetali, pa da se i ja malo pohvalim. ![]() dok sam se ja skanila uslikati sunce zašlo za oblake i on zatvorio cvjetove. juče ih je bilo puno više. ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
@kaktus dobrodošla, kaktus ti je prekrasan.
Klimatis, ova tvoja mamilarija je nešto posebno ! Ma svi su lijepi, ali ovog trenutno izdvajam ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kaktus dodrodošla ovo je za divljenje, ako se Pinus (kao profi na ovom forumu za kaktuse) prijavljuje za udomljenje ja stajem u red za čekanje
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |