Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 134>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 22:14

Moj stenocactus je nizozemac kupljen mislim prije dvije godine u Bauhausu Jankomir. Vjerojatno sam ga ove godine držao dio zime u plasteniku uz kuću pa cvate. Tokom cijele zime sam kaktuse presađivao u nove tegle tako da više ne znam gdje su koji kaktusi  proveli  zimu.

No, trenutno kaktuse držim u plastičnim gajbama. Ako postoji vjerojatnost kiše  kaktuse unesem u garažu. Preko dana su na toplom asfaltu. Izgleda da pogađam  orijentaciju kaktusa prema suncu pa cvjeta.

A Joca je kao enciklopedija.Approve  Jedno vrijeme kada sam kretao sa kaktusima čitao sam sve što je pisao. Big smile

Originalno poslano od člana Mezcal Mezcal napisao:

Mozda Mammillarie Karwinskiane? 

mogla bi biti. nisam 100% ali vjerojatno je. 

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 15:17
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 15:22
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 15:48
Krasno MK, posebno ovaj malac dolje, ko puslica mi je !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 16:44
dobar dan svim ljubiteljima kaktusa!!!!!!!!
ja sam nova na ovom forumu,želim se svima zahvaliti na prekrasnim slikama kaktusa,kada ja budem malo savladala ovo i ja ću poslati slike svojih kaktusa
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 17:39

neki notocactus

Na vrh
Ivany View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 347
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 18:45
Prekrasni su,polagano su i moji počeli

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (2) Hvala(2)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 21:44
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 21:54
pomagajte, sve sam napravila kako je opisano za stavljanje slika na forum a nisam uspjela
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 22:50
@kaktusHug
evo sam ti stavila fotku, znam da si sve odradila kako treba ali za sada postoje neki mali problemi sa stavljanjem slika
lijep,rascvjetani kaktus Clap
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 22:53
Opa,koji lijepi kaktus,dobrodošao @kaktus!Tongue

MissM,lijep notokaktusTongue

Ivany,prekrasnoTongue
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 22:57

@kaktus, dugo nisam vidio tako lijepu rascvjetanu mamilariju kao ovu tvoju. Approve Mislim da su  Lantana i schumy dobili ozbiljnu konkurenciju LOL

ps. Dobrodošla na forum @kaktus. Nažalost ne znam što krivo radiš sa slikama tako da ti ne mogu pomoći

Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 07:18
Prekrasni prizori za oči svakog "pravog" kaktusa, dobrodošla nam @kaktus, nastavi tako! Tongue

Za "stare" kaktusare veliki BRAVO - MissM, Ivany, mali kaktus! Tongue
Samo naprijed, pozdrav..........schumy
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 11:17
Lijepi cvjetovi Ivany, Miss M, Mali Kaktus!! Dobrodošao @Kaktus!!Smile

Evo neki moji

moja prastara mammillaria multiceps(1/2 m2)

prva rebutia ove godine Westerfield pink
stenocactus lloydi koji je stajao sa svima ostalima

Neka se sve zeleni
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 11:40
Originalno poslano od člana Klimatis Klimatis napisao:

moja prastara mammillaria multiceps(1/2 m2)

Klimatis, sve  za 5,  a ova  mammillaria multiceps je za 10. Smile Ako slučajno nećeš imati kamo sa njom ako ti postane prevelika, javljam se da ju udomim. LOL

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 12:33
pčelica7 puno hvala
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 12:37
hvala svima na dobrodošlici, kada mi budu i drugi procvjetali stavim slike
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 18:40
@kaktus, dobrodošla! sad sam skontala da i ja imam ovu mammillariu multiceps!
nije da volim kaktuse, ja i oni se "podnosimo", neki su procvijetali, pa da se i ja malo pohvalim.

dok sam se ja skanila uslikati sunce zašlo za oblake i on zatvorio cvjetove. juče ih je bilo puno više.

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 20:46
@kaktus dobrodošla, kaktus ti je prekrasan.

Klimatis, ova tvoja mamilarija je nešto posebno !

Ma svi su lijepi, ali ovog trenutno izdvajam !

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 21:57
Kaktus dodrodošla ovo je za divljenje, ako se Pinus (kao profi na ovom forumu za kaktuse) prijavljuje za udomljenje ja stajem u red za čekanjeClap Svima drugima kapa dolje za ljepotu koju vidimo
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.