LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 9899100101102 111> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo sam svratia i vidim ponovo predivne slikice, Bravo za kliviju, baš si sretnica. čuvam ti biljkicu, pa kad prođe jjoš sutrašnje ludilo donijet ću je, već je malo narasla.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
BLANKA C.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LIJEPO, PREDIVNO !
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
100 strana užitka i zadovoljstva.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa zadovoljstvom pišem ovaj post - na 100. -toj stranici................... u vrijedne vrtlarice prekrasno cvijeće........
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorice i ja ti čestitam na 100-oj stranici
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke na 100-toj
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke na stotoj.
Ceanothus ti je divan. Je l' tako da nis požalila što si ga kupila?!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitka na sto stranica krasnog vrta!
Ovo najnovije..... je.....Naprosto nemam riječi!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za 100-tu stranicu i čestitke za prelijepo cvijeće
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala drage moje na čestitksama za 100-ku. Ni sama ne znam kako sam do tu stigla......
Hoya zaista je Ceanotkus predivan, svako ga jutro posebno posjećujem i sto puta bi ga slikala...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala drage moje na čestitksama za 100-ku. Ni sama ne znam kako sam do tu stigla......
Hoya zaista je Ceanotkus predivan, svako ga jutro posebno posjećujem i sto puta bi ga slikala...... |
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam danas vidjela ceanotkus uživo, zaista je predivan, ali ima jedan tulipan od kojeg mi zastao dah, ogroman, a stostruki, kao karfiol. No kad dođete u Lorin vrt tu se zbilja ima što za vidjeti - bijeli klematis, sa milion cvjetova, hortenzija koja je zauzela barem dva kubika prostora, vaze, vaze, vaze, vaze u nedogled krcate prekrasnih biljki. Dobar dio vrta doslovce preplavljuju prekrasne heuchere, od kojih su neke u punom cvatu.
Ali ja ipak čekam agapantuse
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovo sam gledala slike, waigela ti je predivna.
Među hostama ne vidim da spominješ hostu koju sam ti dala od moje mame. Je li živa? Slična je Hojinoj po izgledu, samo bi rastom trebala biti višlja. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno, Šmrćkice, živa je, pa zar si uopće sumnjala da bi dozvolila da mi ode?
Možda ti je promaklo? Vidi Šmrčkina Bijelih cvijetova Sada je još veća...... |
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad mi je palo na pamet, da imam i jednu sličnu Hoyinoj, koja je tek pred malo izašla i još je mala. Čim poraste ju poslikam. Upravo sam za tu razmišljala tko mi ju je dao....
|
|
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora pozdrav! Prekrasnih cvjetnih i zelenih primjeraka imaš! Nikada nisam vidjela hortenziju onoliku, a onaj čupavi tulipan sa milion latica je prekrasan! Jako si vrijedna i to se vidi, jer stvarno te cvijeće nagrađuje. Dolazit ću češće vidjeti novosti, sada sve kreće.
Ja sam si ove godine kupila ružu penjačicu Decor, kakvu i ti imaš, al još je jako jako mala, pa guštam u tvojoj |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skoro mi omaklo da si na 100-toj stranici. Čestitke na toliko stranica divnih slika i biljaka. Samo tako nastavi! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za stotinu stranica cvijeća i sreća!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke za stotu stranicu i predivne slike tvoga cvijeća na njima!
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno, krasno a ni čupavi cvijetak nije za odbaciti- presladak je!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Odgovori | Stranica <1 9899100101102 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |