Cimbidijum - Cymbidium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 26> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Tek sad sam ovo vidla ![]() Hvala draga na ponudi,al ne bi si nikad oprostila da mi pošalješ bulbu i da se ne snađem s njom i da ju utopim ![]() Ovi rozi su ti ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Draga Tea,
odabir boje i biljke za 5!
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
|
Upomoć...moj cymbić ima pupoljke već dugo ali nikako da se otvore...a neki su otpali da se nisu ni otvorili....što da poduzmem...neka rosa je po pupoljcima...ne znam da li da zalijem biljku ili ne...
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
|
Moj cymb je pustio čak tri cvjetne grane, sada su nekih max 10-ak cm visine, i već se nadziru pupovi. U negrijanoj je prostoriji, do 12C.
Mogu ga ostaviti u takvim uvjetima dok ne otopli, i dok ga ne budem mogao iznijeti van pa da se tada razviju cvjetovi, ili postoji mogućnost da isti otpadnu ako odmah ne povisim temperaturu? |
||
![]() |
||
|
Bravo za tri cvjetne grane
![]() Fotkaj da vidimo tu raskoš
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
|
Tnx na brzom odgovoru! Svakako stavim fotku!
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Ooo, cimb je sretno stigao kući
![]() Moram priznati da je još ljepši uživo |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
|
Bebolina ...odo ja zalijati cymbić...
|
||
![]() |
||
|
Moji cymbidiumi su podivljali
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Morat ću se naučiti biti strožija
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Super! Daj ih slikni malo da i mi uživamo ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |