Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori | Stranica <1 89101112 26> |
Korisnik | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisa, hvala ti
temzi, hvala ti kamenjarka1 hvala ti , kako kaže jedna pjesma "no sikiriki". Uređuj svoj vrt na način da kad ga svako jutro pogledaš izmami ti osmjeh na lice i toplinu oko srca. Sadi i kombiniraj kako se tebi sviđa jer svačija osobnost je posebna. moon, hvala ti kaktus, hvala ti catalpa, hvala ti |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
predivno uskladjeno..svidja mi se da su ruze na hrpi tako su mi najljepse...a kameleon je bas divan...morat cu i sama naci mjesto dje ce se nesmetano siriti....lijepe slike bez obzira sto nema sunaca....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga moja Josipa, evo ruže tek što su istjerale već imaju bubica. Čim malo stane vjetar moram ih prskati.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
rajski vrtovi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Miranda, hvala ti od . Dobro si primjetila, kameleon je stavljen pod nadzor. Ovako neće smetati niti on meni, niti ja njemu.
|
|
|
|
Rabarbara
Upravo klijam Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čarobna ti je kombinacija hortenzija i hoja.
|
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
rajski vrtovi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rabarbara, hvala ti, , taj je dio u hladovini i ko stvoren za ove biljke
rubensica, , to je lysimachia nummularia, jako mi se sviđa ta njezina žućkasto-zelena boja |
|
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Evo me opet kod tebe, jako mi se sviđa malč koji si stavila, sad je sve još urednije i ljepota biljaka još više dolazi do izražaja.. Inače mi se jako sviđaju dobro isplanirani i uredni vrtovi, a tvoj je baš takav... Kombinacije biljaka su ti jako lijepe, a ova tegla sa crncem i čuvarkućama ti je krasna
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
da, ovako izmalcirane ruze su bas divne.....i sama sam pocela ulagati novac u malč u nadi da cu manje trebati motiku
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Tog kameleona se nikad nemožeš rješit, krasan ti je
Ja čekam da ti procvatu ruže pa da se vidi kontrast boja sa malčem
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Prošetala sam po tvojoj okućnici. Sviđaju mi se hoste, hortenzije i perunike u nizu, baš su mi po guštu. Sve odaje sklad i vidi se tvoj trud. Oduševio me kameleon. Ja sam imala jedan mali koji mi je pas iskopao. Kod tebe se to jako lijepo proširilo i baš djeluje dekorativno.
|
|
rajski vrtovi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Nadam se da nije uništila biljke
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
ajme kijameta..kod nas malo poskropilo samo,,,,unist ce vocke i poljoprivredu a ljudi se toliko muce..............
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
rajski vrtovi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon,
JosipaNu, dobro je, očerupano je ali se nadan da će preživjeti |
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ajoj, tuča? Dobro da biljkice nisu uništene... nadam se da ćemo se što manje susretati s vremenskim neprilikama...
Pelargonije i phalić su predivni, kao, uostalom i sve drugo cvijeće kod tebe.
|
|
rajski vrtovi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga moja bugicaza5
Ruže i loza su najviše izlomljeni. Sva sreća pa hoste još nisu raširile svoje listove inače bi bile pravo izrešetane. |
|
|
|
rajski vrtovi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trava je dobila društvo, kadifice
* malo gomoljastih begonija * ovu ekipu je tuča malo dohvatila, lobelije i kadife * ove malo više, vodenike * a ovi jadničci su bili na pravom bojnom polju * jedan dio poklona drage Mirande smjestila sam u mini žardinjere. Dugačke su 20-ak cm i bitno mi je da mogu stati na prozorsku klupčicu, a nisu skupe (6,50 kn). Sad su presađeni i idu na balkon |
|
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Draga žao mi je što su ti biljke nastradale ali oporavit će se one....
Ovi tvoji noviteti predivno izgledaju |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |