Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 11:14
smile79
Ovaj hemero.... je jako lijep i baš dobro da je sad procvjetao jer baš ovih dana razmišljam o njemu. Imam jednu manju cvjetnu gredicu u koju sam do sada sadila samo ljetnice. Više neću, prebacujem se na trajnice. I baš sam gledala ovaj cvijet jer razmišljam o ljubičasto-žutoj kombinaciji cvijeća. Ovo je "beba", a jesi li vidjela odraslu biljku koliko je otprilike visoka ?
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 11:21
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

smile79
Ovaj hemero.... je jako lijep i baš dobro da je sad procvjetao jer baš ovih dana razmišljam o njemu. Imam jednu manju cvjetnu gredicu u koju sam do sada sadila samo ljetnice. Više neću, prebacujem se na trajnice. I baš sam gledala ovaj cvijet jer razmišljam o ljubičasto-žutoj kombinaciji cvijeća. Ovo je "beba", a jesi li vidjela odraslu biljku koliko je otprilike visoka ?
nisam sad je dosta mala al mislimda se vise siri..takav dojamimam..jer nema mj dana da samju posadila vec se razvila jako ljepo....Thumbs Up
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 11:24
jabuka...skroz uz ogradu su...sjedu..izasla samalo korjena nisam imala srca da ju bacim..
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 11:48
a ja sam svoje mjestasce nasla..necu biti velika....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 11:56
mi smo naslemjesto bez sunca...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 12:02
radovi su jos u tijeku a snup dog cuva...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 22:27
drage moje prijateljice...ja sam navecer nekakav virus pokupila..nisam nista mogla na forumu..nesto je moj ivan napravio preko opere al nemogu slike slati...uskoro ocekujte puuuunno novih slika zahvaljujuci miski,araliji i cameliji....moj vrt i dvoriste ce zivjeti punim plucima skupa samnom....hvala vam drage moje na trudu i volji da posaljete pakete....do neba vam hvala...smile160a ja cu sutra i preksutra punom parom saditi i biti umusana...hahahaa....volimvas sve dage moje posjetiteljice i prijateljice mile...smile88
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 09:08
...draga Josipa, nadam se da nije neki strašni virus i da ćeš se brzo oporaviti...zapravo sigurna sam, jer ljubav prema cvijeću diže sve iz kreveta...
...lijepi pozdrav ti šaljem iz maglovitog i tmurnog ZagrebaSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 09:49
nedam se..kontam i kontami uspjela sam skuziti kako slike objaviti...evo sad cemo neku slicicu pa na posao..danas mi stize paket ,ustvari nekoliko njih....bas cu se zabaviti...hvala Bogu pa mogu...svaki novi  dan je radost...smile113
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 09:57
pripreme za novo cvijece...puno posla...nisam htjela da ga samo pozabadam htjela sam mu stvoriti
uvjete....

pa zar za mjesec i pol moze tako da me nagradi?...hvala slavuju mom..smile82 
...i ja se polako ali sigurno dizem...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 10:09
imala sam jos dvije sestre a ostala sam sama...borim se......rekla sam da ih necu vise al nemogu izdrzati...kad su tako slatke...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 10:13
dali mi tko moze reci kakva je ovo alga?nisam nikad tako sta vidjela nasla ju uz bratovu ogradu na ciglama...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 10:36
Šta se to penje na onu mrežu?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 12:32
kozja krv ili tako nesto...zuto cvatei ljepo se siri....to je dva mjeseca stara biljcica i vec seljepo penje....
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 19:50
Dobro dosla! Uzivam gledati vrtove na ovom forumu i nadam se da cu i ovaj cesto posjecivati..
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 22:14
Originalno poslano od člana rubensica rubensica napisao:

Dobro dosla! Uzivam gledati vrtove na ovom forumu i nadam se da cu i ovaj cesto posjecivati..
neka si me nasla...dobro dosla u moj mali vrt....smile86
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 22:25
danas sam bila vrijedna i dosta sadila i razmisljala gdje sta ide....hvala miski i cameliji na prekrasnim trajnicama i sukulentima....smile88
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 22:31
da nezaboravim svoje pomagace....cijelo vrijeme im je bilo dosadno...hahahhsmile49
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 23:04

Prekrasni noviteti (začas ti dvorište bude premalo), ali pomagači su ipak najljepši !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2014 u 00:12
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Prekrasni noviteti (začas ti dvorište bude premalo), ali pomagači su ipak najljepši !
svaki ima neku svoju posebnu vrijednost...to sad nije vise moj vrt ili moje nesto....to smo mi prijatelji sa foruma koji smo si podjelili bilje i savjete...a to se nemoze procjeniti...smile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.