Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 35> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Mimi hvala ti na lijepim riječima i što si posjetila moj vrt!
Stepska svijeća ili Eremurus se uzgaja iz gomolja, a paprat sa 1.strane je dugo u obitelji, mama ju je donijela dok sam još bila klinka.I tako se seljekala sa nama, a ovo joj 3. konačni dom, i koliko vidim tu joj se jako sviđa.
Dođi mi i opet!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Lucy puno ti hvala na tako divnom opisu mojeg vrta. Jako si me razveselila, jer moj vrt nema još ni godinu dana, pa mi svaka i najmanja pohvala jako puno znači.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Temzi, sve je lijepo, ali ovo mi izgleda tako romanticno ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1331 |
Malo sam prošetala!
Bravo za novitete i bebe paprati! Divne su! Vjerujem da će se savršeno uklopiti u tvoj vrt! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Doista, stazica je jako romantična upravo zato što je rađena od prirodnog materijala sa što manjom intervencijom alatom. Pročitavši da je vrt proslavio prvu godinu, iznenadila sam se. Izgleda puno naprednije. Sve pohvale vlasnici koja je u samo godinu dana uspjela da vrt izgleda ovako.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Graptopetalum bellum-chihuahua flower
![]() Sedum rubrotinctum
![]() Kalanchoe tomentosa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kalanchoe thyrsiflora
![]() Echeveria pulidonis
![]() Aloe wunderkind
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Turski karanfili
![]() ![]() ![]() Ova kombinacija boja me najviše zaokuplja, obožavam gledati ove cvjeteke kako su se slatko posložili
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Draga Milice, jako mi je drago da si opet posjetila moj vrtek, do sljedeće šetnjice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo kombiniraš cvijeće. Paziš na boju cvijeta i lista, oblik, na kontraste. To volim. Vidim da su i zanimljivi komadi drveta našli svoje mjesto u vrtu. A turski karanfili su me vratili u djetinjstvo. Puno ih je dvorište bilo, svaki bi ih put pogladila kad sam prolazila kraj njih. Drago mi je da sam ih vidjela u tvom vrtu. Pogled se dulje zadržao na njima, probudila mi sjećanja.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Hoste su prave ljepotice
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jako lijepo, draga temzi!
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
draga Temzi evo napokon i ja
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Miska, Lucy, Nisa, Bugica, Dea, hvala vam na posjeti drage moje!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Ova čuvarkuća je prelijepa i na odlasku, nažalost nešto joj je gricnulo korijen...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |